bartuch 24.07.03, 20:48 Pewnie nie zauwazyles, wiec powtorez. JAK TAM PEWNA ,,BOHATERSKA" ZOLNIERKA ARMII STANOW ZJEDNOCZONYCH???BUAHAHAHA!!!!ZALOSNE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: PAUL..... IP: *.lodz.mm.pl 24.07.03, 20:51 bartuch napisał: > Pewnie nie zauwazyles, wiec powtorez. JAK TAM PEWNA > ,,BOHATERSKA" ZOLNIERKA ARMII STANOW > ZJEDNOCZONYCH???BUAHAHAHA!!!!ZALOSNE... Jakies szczgoly? Cos konkretnego? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Bartuchu moj....... IP: *.lodz.mm.pl 24.07.03, 20:58 bartuch napisał: > Pewnie nie zauwazyles, wiec powtorez. JAK TAM PEWNA > ,,BOHATERSKA" ZOLNIERKA ARMII STANOW > ZJEDNOCZONYCH???BUAHAHAHA!!!!ZALOSNE... Zauwazylem........i co? No i co dalej mi powiesz? Slucham. Co powiesz nam? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Bartuchu moj....... IP: *.lodz.mm.pl 24.07.03, 21:10 Gość portalu: Paul napisał(a): > bartuch napisał: > > > Pewnie nie zauwazyles, wiec powtorez. JAK TAM PEWNA > > ,,BOHATERSKA" ZOLNIERKA ARMII STANOW > > ZJEDNOCZONYCH???BUAHAHAHA!!!!ZALOSNE... > Zauwazylem........i co? No i co dalej mi powiesz? Slucham. Co powiesz nam? > Uszanowanie, > Paul No wiec ja ci powiem. Powiem bez zlosci, naprawde. To byla kariera mojego zycia cos do czego dazylem, o czym marzylem i co lubilem. No i sie skonczylo. Teraz nie mam nic prucz hobby i wspomnien, w zasadzie ani dobrych, ani zlych. Ide sobie kupic 6 piwa i ide spac. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PAUL..... 24.07.03, 21:14 Hm...Chyba mnie nie zrozumiales. Chodzilo mi o pewna kobietke, z ktorej zrobiono bohatera, na pewno wiesz, o co chodzi. Nie o Twoje prywatne zycie, ono mnie nie interesuje. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Barry.....;-} IP: *.lodz.mm.pl 24.07.03, 21:22 Przepraszam. Tak, oczywiscie ze to propaganda. W US jest z tym medialne zamieszanie, ktos z "PR" zle odwalil swoja robote i teraz "glupio";-}. Eeee ... z reszta zostawmy "to". Nie chcialem cie obrazic. Uwazam ze organizacja GW Lodz jest tak zaawansowana ze "waz zaczyna zjadac sie od ogona" i sa "martwe podfora". Poza tym jestem np. ZA parada w Lodzi, ktorej Kropiwnicki nie chce. To tak na marginesie. Powien ci ze facet jest naprawde "dziwny". Moja narzeczona pracuje w "Urzedzie.....", czesto ma nieprzyjemnosc "z tym panem" i wszyscy go przeklinaja. No ale to inna sprawa. Dobrej nocy, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
lea nie wspomnę o Monice 27.07.03, 10:58 która leciała w przedbiegach. oj, Bartuch, Bartuch... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: nie wspomnę o Monice LLLLLLLLEEEEEAAAAAA 27.07.03, 11:05 lea napisała: > która leciała w przedbiegach. oj, Bartuch, Bartuch... A Ty znowu swoje...Fajny miala mundurek, nieprawdaz???? Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: nie wspomnę o Monice LLLLLLLLEEEEEAAAAAA 27.07.03, 11:09 koraliki lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś