Dodaj do ulubionych

Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male Elixir

05.01.24, 19:10
Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male Elixir Jean Paul Gaultier. Szkoda, że praktycznie niedostępne. Wąchałyście?
Obserwuj wątek
    • wunder-gaffe Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:17
      kropkacom napisała:
      > Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male Elixir Jean Paul Gaultier.

Platonicznie?
    • armamagedon Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:37
      Nie mogę odżałować męskich Armani code Black. Dlaczego musieli najpierw zepsuć, a potem wycofać?!
      • kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:51
        Moje są z zeszłego dopiero co roku big_grin
    • abecadlowa1 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:13
      Przecież są w każdej niemal drogerii stacjonarnie i on-line. To zwykłe drogeryjne perfumy żadna trudnozdobyczna nisza
      • kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:18
        No u mnie nie.
        • abecadlowa1 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:26
          I nie możesz kupić przez internet?
          • kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:32
            Nie chcę zamawiać z zagranicy. A w naszych nie widzę. No ale to nie o tym chciałam rozmawiać.
    • nangaparbat3 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:38
      Jako dwudziestoparolatka używałam wody kolońskiej Aqua Brava - uwielbiałam ją big_grin
    • backup_lady Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 06.01.24, 23:26
      Nie wąchałam i nie skuszę się na żadne polecajki już.
      W innym wątku ktoś polecił en passant frederic malle.
      Kupiłam tester i przepadłam.
    • majenkirr Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 06.01.24, 23:57
      Muszę powąchać. Mój mąż, odkąd go znam (27 lat!) używa le male i jeszcze nic lepszego od tego nie znalazłam 😂. Może akurat to 😌

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka