kropkacom 05.01.24, 19:10 Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male Elixir Jean Paul Gaultier. Szkoda, że praktycznie niedostępne. Wąchałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wunder-gaffe Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:17 kropkacom napisała: > Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male Elixir Jean Paul Gaultier. Platonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:37 Nie mogę odżałować męskich Armani code Black. Dlaczego musieli najpierw zepsuć, a potem wycofać?! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 19:51 Moje są z zeszłego dopiero co roku Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:13 Przecież są w każdej niemal drogerii stacjonarnie i on-line. To zwykłe drogeryjne perfumy żadna trudnozdobyczna nisza Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:18 No u mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:26 I nie możesz kupić przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:32 Nie chcę zamawiać z zagranicy. A w naszych nie widzę. No ale to nie o tym chciałam rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 05.01.24, 20:38 Jako dwudziestoparolatka używałam wody kolońskiej Aqua Brava - uwielbiałam ją Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 06.01.24, 23:26 Nie wąchałam i nie skuszę się na żadne polecajki już. W innym wątku ktoś polecił en passant frederic malle. Kupiłam tester i przepadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Zakochałam się w męskich perfumach. Le Male E 06.01.24, 23:57 Muszę powąchać. Mój mąż, odkąd go znam (27 lat!) używa le male i jeszcze nic lepszego od tego nie znalazłam 😂. Może akurat to 😌 Odpowiedz Link Zgłoś