Dodaj do ulubionych

Tomasz Hajto oskarżony

IP: 10.9.37.* 30.10.07, 16:06
temu pseudosportowcowi bym nie przepuścił...słyszałem o sunu tej
starszej Pani. NIE raz widzał Tomasza H. jak tuż po wypadku śmiał
się iżartował..i nawet się nie skruszył bydlak jeden.
Obserwuj wątek
    • Gość: sedzia 8 lat wiezienia to bylby dobry przyklad dla innych IP: *.gsp.bellsouth.net 30.10.07, 16:31
      "Piłkarz próbował ja ominąć, ale - mimo rozpaczliwych prób - nie zdołał. "
      tzn chcial ja tylko przestraszyc?
      i mimo "rozpaczliwych prob" staruszce nie udalo sie uciec przez rozpedzonym
      samochodem?

sportowiec o wyjatkowym wzroku i refleksie jadac swiadomie duzo za szybko,
      przejechal staruszke na przejsciu dla pieszych
      za to nalezyc sie maksymalne kara wiezienia, bez zawieszenia
      • Gość: dP NIEtykalni IP: 195.85.249.* 30.10.07, 16:42
        są wśród nas...
        • Gość: Paszczak Re: NIEtykalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 16:44
          Do pierdla...
          • Gość: qzwa I odwiesic papieroski z Niemiec :)) IP: 206.47.220.* 30.10.07, 17:18
            • Gość: marcu Za staruszkę jest 8 punktów co najmniej, nawet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 15:36
              bez ratlerka (za to na pasach).
    • Gość: ja jaka to jest widzewska prokuratura. łódzka to może IP: *.c31.msk.pl 30.10.07, 16:58
      i jest ale mogę się w tej kwestii mylić
      • mr_pope Re: jaka to jest widzewska prokuratura. łódzka to 30.10.07, 18:11
        I się mylisz. Chodzi o prokuraturę rejonową Łódź-Widzew.
    • krzynia.c Powinien dostać 10 lat 30.10.07, 17:01
      O "wyczynach" tego pajaca można napisać książkę."wiesz kim jestem
      chłopie,ja jestem Tomasz Hajto" ,takie teksty słyszeli policjanći z
      drogówki nie raz.
    • Gość: gosc z caraibean Tomasz Hajto oskarżony IP: *.socal.res.rr.com 30.10.07, 17:02
      widocznie Chrysler jest ulubionym narzedziem do zabijania u polskich
      sportowcow, byla plywaczka tearaz pilkarz, jescze zostalo kilka
      dyscyplin panie i panowie!.
    • Gość: IGOR SYPNIEWSKI Tomasz Hajto oskarżony IP: *.wro.vectranet.pl 30.10.07, 17:02
      Tomek! Czekam na Ciebie pod celą! Z pozdrowieniami Igor S.
    • Gość: expeled Tomasz Hajto oskarżony IP: *.smrw.lodz.pl 30.10.07, 17:05
      To jest bardzo niebezpieczne przejście dla pieszych przez ulicę Rzgowską przy
      Dachowej. Kierowcy pomimo ograniczenia prędkości jadą tam "ile fabryka dała".
      Przejście w tym miejscu przez ulicę graniczy z cudem. A to jedyne dojście do
      przystanku tramwajowego. Mimo licznych wypadków i wiedzy "drogówki" na ten temat
      urzędnicy miejscy jak do tej pory nie zrobiło nic, żeby zmienić ten stan. Może
      to dobry moment, żeby nagłosnić tę sprawę i uratować życie pieszym, którzy będą
      przechodzić tamtędy w przyszłości?
      • Gość: gala Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:36
        Zgadzam się całkowicie! Dlaczego nie ma tam świateł?! Myślę, że w
        całej Łodzi nie ma drugiego tak niebezpiecznego miejsca.
      • Gość: 40lat Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:46
        Nareszcie normalny czlowiek powiedzial malpom o co chodzi !!!!!!!!!!
    • Gość: shima Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: 89.131.0.* 30.10.07, 17:07
      Z całym szacunkiem dla zmarłej: lekarz pogotowia twierdzi, że nie była na pasach
      i była w stanie upojenia alkoholowego. Nie zamierzam bronić Hajty, pewnie jechał
      za szybko, ale nie starajcie się za wszelką cenę dołożyć człowiekowi, bo jemu
      się powiodło, a Wam nie. Zwłaszcza że nie znacie szczegółów.
      • Gość: dess Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:35
        >Z całym szacunkiem dla zmarłej: lekarz pogotowia twierdzi, że nie
        >była na pasach
        >i była w stanie upojenia alkoholowego

Też nie mam zamiaru pastwić się nad Hajto, ale kierującego
        obowiązuje szczególna ostrożność i zasada ograniczonego zaufania -
        nie wszyscy o tym pamiętają.
        • Gość: shima Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: 89.131.0.* 30.10.07, 21:36
          Hajto załamał przepisy, to nie ulega wątpliwości, i powinien za to odpowiadać.
          Jak ktoś jednak słusznie zauważył, na 150 metrach można się zatrzymać nawet
          jadąc 150 km/h. Może więc jednak kobieta przechodziła za pasami? Wydaje mi się,
          że autor artykułu nie jest rzetelnym dziennikarzem, bardzo nie lubi Hajty, albo
          szuka sensacji.

Pozdrawiam
      • Gość: sedzia Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.gsp.bellsouth.net 30.10.07, 17:37
        jezeli wiesz cos na temat wypadku lub znasz kogos zglos to do prokuratury.
        Na razie jest wersja, ze staruszka byla na pasach a samochod jechal duzo za szybko
        Po uderzeniu cialo mogla poleciec kilkanascie lub nawet kilkadziesiat metrow,
        zalezy od sily uderzenia.
        Fakt, ze samochod zatrzymal sie 150m za przejscie swiadczy o tym, ze kierowca
        nawet nie przewidywal hamowania, kto ucieknie to sie uratuje a jezeli nie to
        Hajto kupi sobie nowy samochod.

Zastanow sie, ograniczenie do 40km/godz a samochod zatrzymal sie 150 m (!!!) za
        skrzyzowaniem, zastanow sie jak to mozliwe
        przy 40km/godz droga hamowania powinna byc okolo 22m
        • Gość: jam Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: 81.210.16.* 30.10.07, 18:01
          Większość przyzwoitych samochodów przy awaryjnym hamowaniu ze
          100km/h do 0 potrzebuje +/- 40 m. 150m oznacza, że w zasadzie nie
          dotknął hamulców.
      • mr_pope Re: Tomasz Hajto oskarżony 30.10.07, 18:12
        Jeśli w kobietę walnął samochód to nic dziwnego, że lekarz pogotowia nie znalazł
        jej na pasach tylko kawałek dalej.
    • Gość: Ełkaesiak Wszystko jasne IP: 193.219.126.* 30.10.07, 17:14
      prokuratura jest widzewska
    • Gość: szlpt Tomasz Hajto oskarżony IP: *.crowley.pl 30.10.07, 17:53
      chrysler - auto stworzone do zabijania, w samochodach tej marki
      Otylia J. rozwalila brata, a Tomasz H. staruszke...
    • Gość: StefanS Co powinien napisać rzetelny dziennikarz? IP: *.171.153.84.crowley.pl 30.10.07, 18:13
      ...może to, że wówczas pan Tomasz był piłkarzem ŁKS-u Łódź!

Nie sądź, a nie będziesz sądzony
    • Gość: rob Tomasz Hajto oskarżony IP: *.icpnet.pl 30.10.07, 18:24
      dlaczego gazeta daje zdjęcie piłkarza nie w stroju sportowym czyżby
      już wydała wyrok?
    • Gość: gość Zgodnie z obowiązująca doktryną babcia powinna IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.07, 18:45
      odpowiadać za uszkodzenie mienia Hajty (vide wypadek min. zero).
      Czy coś wiadomo w tym względzie?
    • Gość: rewal A pewna pływaczka zabiła brata... I nie siedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 18:54
      • Gość: shima Re: A pewna pływaczka zabiła brata... I nie siedz IP: 89.131.0.* 30.10.07, 21:40
        Odczep się od niej hieno. Pewnie wolałaby siedzieć, żeby tylko jej brat żył.
        Pomaga ci to, kiedy na kogoś naplujesz?
        • Gość: Kowi Re: A pewna pływaczka zabiła brata... I nie siedz IP: *.chello.pl 31.10.07, 01:32
          Tu nie chodzi o bycie hieną, ale rzetelny wyrok, fakty są takie, że jadąc z
          nadmierną prędkością zabiła brata, i nie ma znaczenia, czy z jej winy czy nie,
          ktoś jej wyjechał, czy nie, po prostu za szybcy kierowcy niosą śmierć. Jeśli ty
          byś jechał to oczywiście poszedłbyś siedzieć, więc miarkuj co piszesz.
    • Gość: nrtnr Tomasz Hajto oskarżony IP: *.kolornet.pl 30.10.07, 19:04
      jak pojdzie siedziec to stracimy kolejna nadzije polskiego footballu
      • Gość: KiBOL Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.os3.kn.pl 31.10.07, 07:39
        Gość portalu: nrtnr napisał(a):

> jak pojdzie siedziec to stracimy kolejna nadzije polskiego
        footballu

Zapomniałeś przed słowem "nadzije" dopisać "niespełnioną" ...
    • Gość: pimpek Tomasz Hajto oskarżony IP: *.Red-83-54-241.dynamicIP.rima-tde.net 30.10.07, 19:19
      Powinien dostac najwyzsza kare - dla przestrogi innych. Od wielu
      lat mieszkam w Hiszpanii, prawo jazdy tez zrobilem w Hiszpanii - kto
      z Was byl ten wie, ze w miastach jezdzi sie tu tak, aby moc w kazdej
      chwili zatrzymac samochod bezpiecznie przed przejsciem dla pieszych.
      W Polsce nie szanuje sie pieszych, a przejscie przez jezdnie w
      oznakowanym miejscu czesto, az za czesto graniczy z ryzykiem. To sie
      musi zmienic, sady powinny karac surowo az kierowcy naucza sie,
      ustepowac pierszenstwa pieszemu zblizajacego sie do przejscia.
      • Gość: gosc w Polsce zmieni sie jazda na drogach wtedy kiedy.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.10.07, 19:29
        ..firmy ubezpieczeniowe zaczna surowo karac za kazde przekroczenie
        predkosci i inne wykroczenia. W niektorych innych panstwach ludzie
        nie boja sie mandatu od policji, tylko podwyzek z firmy
        ubezpieczeniowej. Jesli firma zazyczy sobie $5000 rocznie, to trzeba
        placic bo do pracy trzeba jezdzic.
    • Gość: macios staruszka wg pogotowia byla kompletnie pijana IP: 89.174.33.* 30.10.07, 19:36
      Ale ta staruszka wg pracowników pogotowia byla kompletnie pijana.
      Wyskoczyla na jezdnie i kierowca nie mial szans sie zatrzymac!
      • Gość: ji Re: staruszka wg pogotowia byla kompletnie pijana IP: *.orange.pl 30.10.07, 21:36
        ...dramatycznie wcisnal hamulec przy predkosci 40km, samochodem zaczelo rzucac w
        roznych kierunkach... samochod zatrzymal sie dopiero po 150m od przejscia na
        ktore wtargnela kobieta.
      • Gość: hORN Re: staruszka wg pogotowia byla kompletnie pijana IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.07, 22:11
        Ale ta staruszka wg pracowników pogotowia byla kompletnie pijana.
        > Wyskoczyla na jezdnie i kierowca nie mial szans sie zatrzymac!

....
        sZKODA, ZE TA STARUSZKA TO NIE BYLA TWOJA MATKA BANDYTO..
        Bandyci w samochodach, bandyci kibice, a kraj BANDITENLAND !!!
        • Gość: qwe Re: staruszka wg pogotowia byla kompletnie pijana IP: *.chello.pl 31.10.07, 15:24
          A może wlazła 120 metrow za pasami, nadźgana i on ją walnął hamując prawidłowo.
          Skąd to możesz wiedzieć pojebańcu bezmózgi? Pewnie stary ci na pis głosuje bo
          lubisz wydawać wyroki zamiast sądu.
    • Gość: 40 lat Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:44
      a Ty jeszcze jestes normalny ????????????? Nie raz
      widzialem,,,,,,,,,,,to Twoje slowa palancie,,,, jestes z CBA czy
      co ? Ja nie bronię Hajty ale Pisowskie p.s.y. jeszcze winy nie
      udowodnily b,u,r,a,k,u !!!!! A w karty czy ruletke kazdy moze zagrac
      pod warunkiem iz nie pracuje w pisie!!!!!!!!
      • Gość: mwee Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: 212.127.91.* 30.10.07, 19:47
        platformers ?
    • power1984 Tomasz Hajto oskarżony 30.10.07, 20:46
      staruszka była trzeźwa.kto wymyśla takie bzdury ze była pijana?
      kolega hajty?
    • Gość: gringo Tomasz Palant, Pieprzony Morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:26
      nie lubię tego gościa
    • Gość: Dudek Zapewne niczym sie to zakonczy IP: *.orange.pl 30.10.07, 21:31
      Tak jak w innych przypadkach. Kiedy w koncu ktos sie zajmie sprawa przekraczania
      dozwolonej predkosci w miastach i brakiem zwracania uwagi na pieszych!!?
      • Gość: dzekson2 Re: Zapewne niczym sie to zakonczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 04:19
        w poniedz był teatr w tv o aferze mięsnej dali ks dla przykładu tu
        też powinni mu czape zasądzić dla przykładu ale by były jajca
        s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: Jurek Co za niesprawiedliwosc. Powinien byc tak samo IP: *.hsd1.ma.comcast.net 31.10.07, 04:45
      potraktowany jak swieta Otylia
    • Gość: 74tt Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: 82.146.225.* 31.10.07, 05:54
      +pseudo sportowiec?
      debil jestes ze wypisujesz takie bzdury
    • hermenegilda007 Tomasz Hajto oskarżony 31.10.07, 07:35
      wiekszść komentatorów juz uznała Hajto za zabójcę z premedytacją , ale...bywają
      tez następujące sytuacje:
      w listopadzie ub roku , w trakcie pierwszych opadów śniegu jechałam sobie
      szeroką na trzy pasy ,w każdym kierunku, ulicą w pewnym mieście wojewódzkim. Ze
      względu na 5 cm warstwę śniegu i brak jakichkolwiek działań ze strony drogowców
      ( myslę o odśnieżaniu) , zachowywałam prędkość 40 km na godzinę i poruszałam się
      prawym pasem - autko z ABSem i nowe zimówki. W pewnej chwili zobaczyłam
      zbliżającą się do przejścia starszą kobietę , która zupełnie nie patrzyła na
      jezdnię tylko usiłowała wejść na przejście , prosto pod koła mojego samochodu.
      Odległość około 30 metrów ale ślisko jak cholera. Zaczęłam trąbić klaksonem aby
      kobitkę powstrzymać od samobójstwa , a ta weszła na pasy gwałtownie
      gestykulując i patrząc przy tym jak rozpaczliwie usiłuje ją ominąć szła dalej
      prosto pod koła. Zmieniłam pasy od prawego , przez środkowy do lewego jadąc już
      ukosem bo jednak poślizg nie dał sie kontrolować w pełni. Babina przeżyła tylko
      dlatego że auto jechało po śliskim szybciej niż ona szła i nie zdążyła mi wejść
      pod koła.. Nie przestraszyła się do końca , ani na chwilę nie zwolniła . Pewnie
      była przekonana , że jak ona zbliża sie do pasów to wszystkie samochody
      stają...Historia jest prawdziwa ! Niczego nie przesądzam w sprawie Hajto ale
      ....on tez jechał w zimie, a w zimie każda prędkość jest zbyt duża (na śliskiej
      jezdni).
      • Gość: rykomick Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.adsl.alicedsl.de 31.10.07, 11:51

> W pewnej chwili zobaczyłam
        > zbliżającą się do przejścia starszą kobietę ,

sam piszesz, że widziałeś że kobieta zbliża się do przejścia. Już w tym momencie
        MUSISZ zdjąć nogę z gazu i odpowiednio do odległości do prześcia i warunków na
        drodze hamować i umożliwić pieszemu bezpiecznie przejść. A nie trąbić !!! W
        każdym cywilizowanym kraju tak jest. Pieszy na przejściu ma absolutne
        piewszeństwo. Nie mówiąc już o tym kiedy jest to starszy człowiek już dziecko!

To co Ty koleś tu wypisujesz to typowe polskie buractwo, dlatego nie będę tam
        nigdy mieszkać, bo strach puszczeć dzieci do szkoły, jeśli nie mogą nawet
        bezpiecznie przejść przez jezdnie.
      • Gość: padi Re: Tomasz Hajto oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:22
        Kobieto, z twojego opisu wynika ze nie potrafisz jezdzić samochodem.
        Na śniegu hamuje się silnikiem a nie pedałem gazu. Potwierdza tylko
        to, że w Polsce wielu kierowców nie powinno mieć prawa jazdy, w tym
        moderca Hajto.
    • Gość: Kibic z helikopter Tomasz Hajto oskarżony IP: *.tktelekom.pl 31.10.07, 08:54
      Nie wierzę że był trzeźwy. Juz sama geba mówi za siebie. Ponadto jest bardzo
      hamowaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka