Dodaj do ulubionych

Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!!

IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 26.07.03, 18:13
My mieszkancy ul.Piotrkowskiej zdecydowanie protestujemy przeciwko Paradzie
Techno.Mamy dosyc halasow i ojsczanych bram.Ponadto nie zyczymy sobie abysmy
byli tutaj na forum obrazani.Celuje w tym zwlaszcza jeden osobnik,ktory
posluguje sie pseudonimem Hubar.Napisalismy ze jest glosno,brudno i ze nam
to przeszkadza na co czlowiek o pseudonimie Hubar odpowiedzial: "Jak sie nie
podoba to sie wyniescie na wies".
Czlowieku, twoja kultura osobista oraz poziom dyskusji pozostawia wiele do
zyczenia i prosimy, abys nas mieszkancow tego miasta oraz innych uczestnikow
forum wiecej nie obrazal.

Z wyrazami szacunku mieszkancy ul.Piotrkowskiej

Obserwuj wątek
    • teufel Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! 26.07.03, 19:35
      nie żartuj człeku, twoje IP zdradza Cię - Francja:P
      • Gość: mieszkancy Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 26.07.03, 19:57
        teufel napisał:

> nie żartuj człeku, twoje IP zdradza Cię - Francja:P

oh oh oh ale z ciebie detektyw,tylko pogratulowac.Nie wdajac sie w szczegoly
        wyjasnie ci,ze moja firma,w ktorej pracuje korzysta z francuskich(i nie tylko)
        proxy serverow(jezeli wiesz co to oznacza? a moze wiesz,moge sie mylic).
        Jezeli chodzi o temat parady to nie jest to dla mnie(dla nas mieszkancow)powod
        do zartow takze prosze daruj sobie takie dowcipne i dziecinne komentarze w tym
        stylu jaki zaprezentowales.
        Pozdrawiam cie Sherlocku
        • zamek My, mieszkańcy (szt. 1) etc., etc... (nt) 26.07.03, 20:21
        • teufel Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! 26.07.03, 20:48
          JJJJJJasne. Ja miałem pakiet internetowy w tpsa i oni korzystali też Wanadoo i
          miałem IP z Łodzi:P
        • holmes_i_watson Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! 27.07.03, 00:08
          Dziękujemy Ci, dobry Panie.
          ShH
          PS. Watsonie, czy Ty znasz tego francuskiego gentelmana występujące w plurale
          tantum? I skąd on mnie może znać?
      • Gość: zusmann IP nr 1 IP: 130.94.107.* 27.07.03, 12:57
        teufel napisał:

A co zdradza moje IP? Normalnie pisze z IP Retsatu. Za
        kilka minut bede mial inne. To nic nie znaczy.
      • Gość: Zusmann IP nr 2 IP: *.gen.twtelecom.net 27.07.03, 13:02
        teufel napisał:

Raz IP zaczynajace sie od 172, raz od 130, raz od
        209... Chcesz jeszcze? ;-)
      • Gość: Zusmann IP cd IP: 168.143.123.* 27.07.03, 13:06
        teufel napisał:

W ciągu 5 minuut moge zmienic IP na dowolne ;-)
    • vladip a dużo was jest? (no txt) 26.07.03, 20:23
      • kru_k więcej, niż się wam wydaje (nt) 26.07.03, 23:07
    • Gość: hey Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 26.07.03, 23:18
      Gość portalu: mieszkancy napisał(a):

> My mieszkancy ul.Piotrkowskiej zdecydowanie protestujemy przeciwko Paradzie
      > Techno.Mamy dosyc halasow i ojsczanych bram.Ponadto nie zyczymy sobie abysmy
      > byli tutaj na forum obrazani.Celuje w tym zwlaszcza jeden osobnik,ktory
      > posluguje sie pseudonimem Hubar.Napisalismy ze jest glosno,brudno i ze nam
      > to przeszkadza na co czlowiek o pseudonimie Hubar odpowiedzial: "Jak sie nie
      > podoba to sie wyniescie na wies".
      > Czlowieku, twoja kultura osobista oraz poziom dyskusji pozostawia wiele do
      > zyczenia i prosimy, abys nas mieszkancow tego miasta oraz innych uczestnikow
      > forum wiecej nie obrazal.
      >
      > Z wyrazami szacunku mieszkancy ul.Piotrkowskiej

Ja mieszkaniec ul. Czajkowskiego zdecydowanie protestuję przeciwko takim
      popartym słabymi argumentami tekstom! Ponadto nie życze sobie żebys obrażał
      kogokolwiek z forumowiczów. Celuje w tym zwłaszcza jeden osobnik piszący przez
      francuski serwer proxy. HuBar dobrze powiedział że jeżeli wam nie odpowiada
      mieszkanie przy REPREZENTACYJNEJ ULICY MIASTA to macie sie wynieść i tak będzie
      lepiej dla nas i dla was. Skoro chcecie mieszkać przy Piotrkowskiej musicie się
      liczyć z hałasem i imprezami! Człowieku, twoja kultura osobista oraz poziom
      argumentów pozostawia wiele do życzenia i prosze abyś nas mieszczańców miasta,
      którzy chcemy sie bawić na jedynej w swoim rodzaju ul.Piotrkowskiej, oraz
      innych uczestników forum nie dołował.

Z wyrazami szacunku mieszkaniec ul.Czajkowskiego

• zamek Weselichu mowimy zdecydowane NIE!!! 26.07.03, 23:28
      My jako mieszkaniec... znaczy, tego... mieszkańcy ulicy
      Piotrkowskiej sprzeciwiamy się zdecydowanie
      zorganizowaniu przez bliżej nieokreśloną szajkę w
      strojach galowych imprezy w ogródku letnio-zimowym knajpy
      "Ziemia Obiecana" przy ulicy Wigury w dniu dzisiejszym.
      Właśnie jesteśmy zmuszeni wysłuchiwać "My Cyganie", co
      nas obraża i zniesmacza do głębi. To jest nieliczenie się
      ze słowiańskim charakterem tego miasta i tej ulicy. Hajda
      trojka won z Wigury! A już najbardziej frustrujące jest
      to, że banda pos wodzą pana młodego i drużbów (niechybnie
      jest to jakaś grupa trzymająca władzę) dopuściła do
      własnoręcznego wykonania licznych tzw. szlagierów przez
      wodzireja włącznie z "Asereje" w wersji oryginalnej. Jako
      znawcy języka francuskiego, a zwłaszcza wymowy
      lyońsko-langwedockiej, byliśmy tym faktem wyjątkowo
      upokorzeni.
      Tzw. weselnicy, wasza kultura osobista oraz poziom
      muzykalności pozostawia wiele do życzenia i prosimy,
      abysście nas, mieszkancow tego miasta oraz innych
      uczestnikow naszej klatki schodowej wiecej nie deprymowali.
      Z wyrazami szacunku mieszkancy ul.Piotrkowskiej i reszty
      świata.
    • Gość: przeciwnik NIE dla Parady IP: *.toya.net.pl 26.07.03, 23:46
      Parada Wolności nie powinna mieć miejsca w Łodzi. To jest najbardziej beznadziejna impreza jaką mógł wymyślić człowiek. Banda półgłupków z gwizdkami w gębach i maskami na twarzach, pełno zboczeńców, narkomanów i innych wątpliwych osobliwości - ot cały wizerunek waszej tandetnej Techno Party.
      • zamek Re: NIE dla Parady 26.07.03, 23:49
        A ci zboczeńcy to którzy?
        • Gość: przeciwnik Re: NIE dla Parady IP: *.toya.net.pl 27.07.03, 10:09
          Np. ty.
          • hubar Re: NIE dla Parady 27.07.03, 13:13
            Przeciwniku, czy Ty masz jakiekolwiek argumenty, czy tylko skupiasz się na
            obrażaniu innych? Bo już nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować.
            • zamek Re: NIE dla Parady 27.07.03, 22:49
              Nie ma sensu, bo z gównami się nie dyskutuje.
              Skąd wiem, ze z gównami? Bo mają gównianą argumentację.
      • Gość: blenda Re: NIE dla Parady IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 01:15
        Az mi sie slabo robi jak to czytam. Zero wiedzy i checi zrozumienia.
        • hubar Re: NIE dla Parady 27.07.03, 01:30
          IGNORANCJA. Jeszcze się nie przyzwyczaiłaś że tacy są przeciwnicy Parady?
          • Gość: przeciwnik Re: NIE dla Parady IP: *.toya.net.pl 27.07.03, 10:08
            Właśnie. Ignorancja to cecha, którą was można określić. Myślicie nie głową, ale pewnie czym innym...
            • hubar Re: NIE dla Parady 27.07.03, 13:01
              Gość portalu: przeciwnik napisał(a):
              >Właśnie. Ignorancja to cecha, którą was można określić.
              --
              W którym momencie, według Ciebie, byliśmy ignorantami?

>Myślicie nie głową, ale pewnie czym innym...
              --
              Zawsze jak mysle to robię to głową (a dokładnie rzecz biorą to mózgiem),
              wyjaśnij mi zatem, czym Tobie zdarza się jeszcze myśleć?
        • Gość: przeciwnik Re: NIE dla Parady IP: *.toya.net.pl 27.07.03, 10:07
          Żebyś czasem nie zemdlał. Ala taka jest prawda... wasza "zabawa" w niczym nie przypomina normalnej zabawy. Znowu się zjedzie kilka tysięcy czubków, za których później podatnicy jeszcze muszą zapłacić (patrz: służby porządkowe, sprzątanie tego, co tam zostawicie, utilizacja prezerwatyw i strzykawek). Poza tym brakuje wam innowacyjności. Powtarzacie pomysły innych. Jak chcecie Parady to jedźcie sobie do innych miast w Europie, tam się "pobawicie".
          • hubar Re: NIE dla Parady 27.07.03, 12:48
            Wcześniej piszesz, że nas cechuje ignorancja, to co tu zaprezentowałeś to niby
            jest co?
            Po pierwsze, nie chodzi tu czy każdemu musi podobać się muzyka techno, ale
            jakim prawem zabrania się komukolwiek bawienia się w taki sposób w jaki chce
            (nie łamiąc prawa) ?
            Po drugie zapominasz, że nie każdego stać na wyjazd do innego kraju aby się
            pobawić, a Parada w Łodzi jest jedyną tego typu imprezą w Polsce.
            Po trzecie, nawet jeśli uważasz, że ludzie tam bawiący się nie wiedzą co jest
            dobre, to czemu zamiast pokazywać co jest (według Ciebie) lepsze, zakazujesz
            organizowania i bawienia się ludziom jak chcą? Przeciwnicy Parady -
            organizujcie imprezę w Łodzi ale kolejną a nie w zamian Parady!
          • Gość: blenda Re: NIE dla Parady IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 02:01

> Żebyś czasem nie zemdlał.

Jakis ty troskliwy.

>Ala taka jest prawda... wasza "zabawa" w niczym nie przypomina normalnej
            zabawy.

Hmm a jak wyglada normalna zabawa??

>Znowu się zjedzie kilka tysięcy czubków,
            wybacz nie uważam sie za czubka

> za których później podatnicy jeszcze muszą zapłacić (patrz: służby
            porządkowe, sprzątanie tego, co tam zostawicie, utilizacja prezerwatyw i
            strzykawek).

Sluzby pozadnkowe oplacaja organizatorzy, miasto nie doklada do imprezy.
            Proponuje troche zaznajomic sie z sytuacja.

> Poza tym brakuje wam innowacyjności. Powtarzacie pomysły innych. Jak chcecie
            Parady to jedźcie sobie do innych miast w Europie, tam się "pobawicie".

Masz jakis innowacyjny pomysl na zabawe??? Z checia posluchamy.
            Zeby krytykować innych, nalezy mieć coś innego co moglo by to zastapić.

ps. dlaczego wszycy uwazaja nas za debili , ignorantow, czubkow, narkomanow
            itp????? JEST TO CHLERNI KRZYWDZACE DRODZY PANSTWO.

• ixtlilto Re: NIE dla Parady 28.07.03, 10:25

> Znowu się zjedzie kilka tysięcy czubków, za których
            > później podatnicy jeszcze muszą zapłacić (patrz: służby porządkowe, sprzątanie
            > tego, co tam zostawicie, utilizacja prezerwatyw i strzykawek).
            Stop. Cała impreza opłacana jest z pieniędzy organizatorów. Zaczynając od
            ochroniarzy, zapłacenia miastu za zajęcie pasa ruchu, poprzez barierki
            ochronne, opłacenie wykonawców a na sprzątaniu kończąc.
            Jedyne co należy do Miasta przy takiej imprezie to wystawienie Straży Mijskiej
            i Policji- tak jak to ma miejsce przy każdej imprezie masowej.
    • hubar Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! 26.07.03, 23:55
      --
      Chwileczkę chwileczkę. Wypowiedź o której mówisz jest tu:
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=7006643&a=7012313
      Ja "was" obrazam proponując spokojne i ciche wiejskiego mieszkania? Jakieś
      kompleksy?

--
      Od kiedy jesteśmy na "ty"? Poza tym, na czym wnioskujesz i oceniasz mój poziom
      kultury? Staram się nikogo nie obrazać, ale jeśli propozycję traktujesz za
      obrazę, to moje choćby nie wiem jak wielkie starania i tak idą w las.

--
      A mam pytanie do "was" mieszkańcy: czemu to Wy macie decydować o tym co się w
      tym mieście dzieje? Jakim prawem? Proszę nie zachowywać się jak niektóre
      starsze panie, które twierdziły, że muzyka ze skrzyżowania
      Mickiewicza/Piotrkowska przeszkadza im w zaśnięciu(!), a zapytane gdzie
      mieszkają mówią, że na Piotrkowskiej 22.
      Poza tym, macie "mieszkańcy" wielu dywersantów w swoim grnie! Wiele osób
      podpisujących się pod petycją podkreślało że mieszka na Piotrkowskiej.
      • Gość: kombinerki A mówić "pan", czy "Ty" ? IP: *.retsat1.com.pl 27.07.03, 00:50
        > Od kiedy jesteśmy na "ty"?

Dzieci, zdecydujcie się wreszcie, czy chcecie, żeby w Internecie zwracać się do
        Was w tej formie, czy wolicie "pana". Bo jak zauważam, kiedy do Was ktoś
        napisze zwracając się właśnie przez "pan", to następuje wielkie oburzenie, że
        tutaj są wszyscy na "ty", a kiedy się zwróci ktoś inaczej, to wiadomo (?), że
        chce drugiego obrazić (itp. bzdury).
        No to jak to teraz tu jest?
        • dono_siciel & & #35 8226; od dzisiaj was sledze i bede donosil do wladz - 27.07.03, 09:34
    • lea szanowni mieszkańcy 27.07.03, 11:19
      skoro parada Wam przeszkadza, to proponuje odwołać także dni łodzi i inne
      imprezy odbywające się na pietrynie. będziecie sobie słodko spać i nikt wam nie
      będzie przeszkadzał
      • Gość: szpilkaaa@gazeta.p Re: szanowni mieszkańcy IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.07.03, 16:26
        calkowicie sie zgadzam z powyzsza opinia
    • zusmann Re: Parada2003 27.07.03, 11:50
      Ja, mieszkańcy Piotrkowskiej.. ;-))) Hehe!
      • Gość: zusmann Re: Parada2003 IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.54.* 27.07.03, 11:55
        A ja nadaje z Kanady, bo moja firma łączy się z Arabią Saudyjską poprzez
        serwer proxy zlokalizowany na Wyspach Salomona.... Stuknijcie sie w
        główkę, "mieszkańcy".
    • Gość: Gość Portalu Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.07.03, 20:53
      "My mieszkańcy al. Wyszyńskiego, Kościuszki, Pilsudskiego, Sienkiwicza ......
      protestujemy przeciwko halasowi samochodow, tramwajow, rozmawiajacym ludzia pod
      naszymi oknami."
      Mozna tak czlowieku pisac i pisac.
      Halas masz codziennie, albo ja bywam na innej Piotrkowskiej.
      Ojszczane bramy - rozwiazaniem jest instalacja toalet.
      Brudno jest tam gdzie sie nie sprzata.
      I najwazniejsze - tu czlowieku nie chodzi o jakies lokalne zamieszanie ale o
      impreze z ktorej Łodź jest znana nie tylko w Polsce.
      Pracujac we francuskiej firmie powinienes wiedziec co Francuzi wiedzieli o
      Polsce i Łodzi zanim tu przyjechali, jakie mieli o nas zdanie. Ja to wiem.
      I wiem ze taka impreza moze jedynie Łodzi pomoc.
      Niewiele mamy rzeczy ktorymi mozemy sie pochwalic i z ktorych jestesmy znani.
      Moze dla Ciebie powody do dumy to skory, osmiornica, dzieci w beczce. Dla mnie
      nie.
      Mam nadzieje ze Cie nie obrazilem.
      Z wyrazami szacunku ludzie ktorzy widza cos wiecej niz swoj czubek
      nosa.
      >
      >
      >
      >
      >
      • Gość: STUDI Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.*.*.* 28.07.03, 14:23
        Czlowieku buraka ze wsi co do miasta przyjechal nie przekonasz.......
    • Gość: Stasiek Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.toya.net.pl 28.07.03, 10:16

> Techno.

tez jestem mieszkancem Piotrkowskiej, prosze sie za mnie nie wypowiadac.

Stasiek
    • Gość: Stasiek Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.toya.net.pl 28.07.03, 10:26
      > Mamy dosyc halasow i ojsczanych bram

halas - w centrum to rzecz normalna

a jesli idzie o ojszczane bramy, to proponuje zlikwidowac psy ktore dziennie
      osikuja i obsrywaja Pietryne bardziej niz uczestnicy Parady.

Stasiek
    • aric666 Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! 28.07.03, 10:37
      Ja, mieszkańcy ul POW protestuje przeciwko klientom pobliskiego sklepu Żabka
      sikającym mi do bramy zaraz po spożyciu piwa mocnego w butelce o kształcie
      granatu. Ponadto chciałbym zaprotestować przeciwko temu, że w pobliskim parku
      gwałcą biją napadają a policja sobie spokojnie sopżywa hot dogi przy dworcu
      fabrycznym. Protestuje tez przeciwko postojowi taksówek na tej ulicy, gdzie to
      taksówkarze testuja moc swoich silników o gdzinie pierwszej w nocy. No kurwa,
      normalnie spac nie można przy otwartych oknach, przy zamknietych też, bo za
      gorąca. A poza tym mają oni w swoich samochodach odkrecone na cały regulator
      radiostacje, które ciagle robią pip pip, 639 zgłoś się i to też jest bardzo
      denerwujące.
      o!
      • dziad_borowy My taksówkarze również protestujemy!! 28.07.03, 13:00
        My, taksowkarze z postoju na POW protestujemy przeciwko mieszkancom tej ulicy.
        Protestujemy, gdyz mieszkancy ci bezczelnie zamykaja swoje okna i nie pozwalaja
        nam zaimponowac sobie naszymi furkami. W takich warunkach, warunkach totalnej
        ignorancji ze strony mieszkancow ulicy POW czujemy sie osamotnieni w naszej
        milosci do samochodow i nie sprawia nam juz frajdy nawet testowanie silnikow o
        godzinie pierwszej w nocy ani odkrecanie radiostacji na caly regulator i
        sluchanie rozkosznego pip, pip, 639 zglos sie. Jest to dla nas bardzo
        denerwujace!
        dzierżbór rrradio taxi!!!
    • Gość: ELVIZ Re: Parada2003 mowimy zdecydowane NIE!!! IP: *.mipro.pl 28.07.03, 12:41
      Ale i bez Parady drodzy mieszkańcy bramy macie osrane i olane i syfiaste, więc
      może zobliguje was to do porządków na swoich śmieciach. Też jestem mieszkańcem
      i twierdzę, że właściciele na Pietrynie wogóle nie dbają - brudasy jedne. A
      może to wy sracie po bramach, by później przyczepić się do bawiących się ludzi.
      Pampersy sobie kupcie. A francuskim pieskom z Piotrkowskiej mówię precz!
      • Gość: michal Parada2003 mowimy zdecydowane TAK!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 20:32
    • szprota1 Jaja kobyły 28.07.03, 13:03
      Kombatant walk zbrojnych o grabki w piaskownicy umiejscowionej przy ul.
      Stefana 2 chciałam stanowczo zaprotestować projekcjom filmu "Za szybcy, za
      wściekli", gdyż ich bezpośrednim skutkiem są wyścigi motocyklowe odbywajace
      się cyklicznie w środku nocy na ul. Julianowskiej. Godzi to w godność
      niezgadzających się na taki stan rzeczy hurtowników staników.
      Tak samo chciałam zaprotestować pełną mleczną piersią (lewą) przeciwko
      przekornym kotom urządzającym kocią muzykę i kocie kołyski pod moim oknem i
      linuksem. Tak być nie może!
      Cyklicznym motocyklistom i oczadziałym kotom mówimy gromkie, staropolskie
      WYPIERDŻORDZAĆ!
    • Gość: Paul he, he, he..... IP: *.lodz.mm.pl 28.07.03, 14:47
      ......no offence, ale to takie typowe dla Polakow. Polacy na wszystkim sie
      znaja, maja najlepszych spec. computerowych, "brokerow", studentow, profesorow,
      etc. Tylko jesli jest tak dobrze to czemu jest tak zle? Piszac z US na
      polskie fora zawsze sie o to pytalem i wzamian dostawalem tylko chamskie uwagi
      i przeklenstwa. Wam sie w glowie nie miesci, ze mozna miec za grosze kilku
      provider'ow, numerow "IP", ze nie trzeba miec dowodu osobistego, etc. Witajcie
      w Europie..........i w swiecie. Uszanowanie,
      Paul
      Ps Jak prawdziwy Polak ponawiam pytanie kto uparcie chce wejsc do mojego PC i
      zalozyc "trojana"? Teufel? Zgaduje, bo on taki specjalista. Moja "arogancja"
      jest niczym w porownaniu z chamstwem i samouwielbieniem, ktore bierze sie z
      kompleksow w Polsce. Oczywiscie tyczy sie to tylko "okreslonej" grupy ktorej
      wydaje sie ze dorwala sie koryta, obojetnie pieniedzy, czy wiedzy.....o
      swiecie, nie wiedzy ktorej w Polsce ucza.
      PS2 jestem "za" parada.
      • lugal Re: Za Paradą murem! 28.07.03, 20:56
        Zamek - textem o imprezie ślubnej pod domem totalnie mnie rozbawiłeś - super -
        brawo za talent!!! A tak na serio - Parada musi się odbyć! Za dużo ludzi
        włożyło w to serce! Czy chcecie stracić imprezę, która rozsławia Łódź?!!!
        Straciliśmy Targi Komunikacyjne- jedne z najbardziej dochodowych dla budżetu
        Miasta. A przez kogo straciliśmy? Przez nieudacznikóe z UMŁ, wraz z p.
        kropaszenką na czele! Jak tak dalej będzie to zapalimy świeczkę na grobie
        Miasta Łodzi...
        A jeśli chodzi o HuBara to chylę przed nim czoło - gość poświęca swój czas, aby
        lepiej było w naszym pięknym mieście, aby nie było szaro i nudno.
        Zreszta dziwi mnie petycja pseudomieszkańców" Piotrkowkiej - przecież impreza
        Techno w godzinach wieczornych zamienia się w Paradę, która idzie pod Halę
        Sportową. To o te parę godzin muzyki pod oknami robicie drakę? A DNI ŁODZI
        trwające po kilka dni CAŁONOCNYCH HAŁASÓW, MUZYKI, BAWIĄCYCH się ludzi nie
        przeszkadza??? Coś jest nie tak! To pewno zaślepiona miłość do p. kropaszenki
        tak się wam rzuca na łepetyny!!! A tak poza tym to mam znajomych z ul.
        Piotrkowskiej i oni idą się bawić na Paradzie i zebrali wiele podpisów od
        sąsiadów i mieszkańców. Pozdrawiam NORMALNYCH ludzi, a nie zaślepionych dziwną
        nienawiścią, sklerotycznych i zgnuśniałych tetryków.
        • zamek Do Lugala (prv) 28.07.03, 21:52
          Merci za dobre słowo i odpozdrawiam serdecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka