Gość: qwer IP: 62.233.180.* 28.07.03, 14:00 Jakis kretyn ogrodził Rudzką Górę drutem kolczastym na wysokości 20 centymetrów i postawił jakiś bandziorów na szczycie przeganiających ludzi chcących popatrześ na panoramę Łodzi. Pozdrawiam qwer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Rudzka Góra. 28.07.03, 14:57 ???????????? Ktoś kupił sobie Rudzką Górę? Chyba pojadę sprawdzić. Nie chciałabym być w skórze tego, kto mi zabroni tam wleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlx Re: Rudzka Góra. IP: *.toya.net.pl 28.07.03, 19:04 Tam powstaje jakiś tor (albo już powstał) dla pseudo saneczek - coś takiego jak na Gubałówce. Prawdopodobnie - a raczej na pewno tym jest spowodowany brak podziwiania panoramy Łodzi ze szczytu tejże góry. Jeszcze 2-3 tygodnie temu nie było najmniejszego problemu - można było wejść na sam szczyt.....teraz nie wiem co i jak - bo nie bylem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Rudzka Góra. IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 14:14 Sprawdziłem w przepisach! Drut kolczasty można rosciągać na wysokości powyżej 180 cm nad ziemią! To informacja dla Nadzoru budowłanego. Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Rudzka Góra. 29.07.03, 16:09 czy to w związku z tą rurą,co tam od dłuższego czasu jest? <sentymentalniE> partnera od majowego spaceru na Rudzką pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Rudzka Góra. 29.07.03, 18:18 a czy cały tamten teren nie został wynająty (tudzież wziąty w inną formę własności) przez właściciela "bacówki" i budowniczego rury dla zjazdu saneczkowego? c zym szybciej zagrodzą, tym szybciej otworzą górę. Najwazniejsze, że COŚ na niej się dzieje. ktoś był i wrócił z Rudzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś