perry. 19.12.01, 13:15 Spójrzcie na ten wątek: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WARSZAWA&wid=720199&aid=720199 Może też o to się postarajmy? Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 13:49 Tak, spotkało nas to wielkie szczęście. Wreszcie całkowicie pozbedziemy sie chamstwa. Wstąpił we mnie nowy duch. :)) Chyba admin zauważył, że stara wiara przestała praktycznie pisać. Z drugiej strony szkoda, że tak wielu ludzi nie dorosło jeszcze do demokracji i nie potrafia się dyscyplinować Pozdrawiam całe forum i zycze wszystkim miłych, spokojnych swiąt Ela Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 13:56 Jak dla mnie świetnie, i to przy wszystkich możliwych zastrzeżeniach co do cenzury. Jest wystarczająco dużo innych stron gdzie lecą bluzgi i nikomu to nie przeszkadza, niech chociaż na Forum GW nie będzie śmietnika! A co do życzeń świątecznych - przyjemniej mi bedzie złożyć je osobiście :-) Ale oczywiście za te też dziękuję i je odwzajemniam! :-) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 14:04 Acha, jest już oficjalne dementi w W-wie... Ale się dałem podpuścić... :-((( Pozdrawiam (trochę z żalem) - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 14:21 UFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!! Odetchnęłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 14:39 Dochodzę do wniosku, że naprawdę nie warto się za bardzo niczym przejmować gdyż mozna tylko się ośmieszyć. Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Forum moderowane? :-) 19.12.01, 16:42 Cos ty. Widzimy, że chciałeś dobrze. Nie smuć się :-)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś