nakole 27.01.08, 17:03 ...wyje i śniegiem sypie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carpatia Re: Wicher... 27.01.08, 17:06 oj sypie sypie...a piaskarek nie widać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Wicher... 27.01.08, 17:09 ...drogowcy zwieraja szeregi, a piaskarki jak zwykle śpią. Przynajmniej to jest stałe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carpatia Re: Wicher... 27.01.08, 17:11 myślą sobie...jechać...nie jechać...eee...posiedźmy jeszcze trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wicher... 27.01.08, 17:28 ... och,... jak cudownie jest... ... jaki cudowny jest ten świat... ach... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Wicher... 27.01.08, 17:32 Wyobraź sobie, że udało mi się wrócić przed wichurą, ale już w deszczu ze śniegiem. Cały mokry, spd cięzkie od wody. Sredni przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wicher... 27.01.08, 17:41 Powinieneś się cieszyć, że zdążyłeś przejechać się, zanim nie zmokłeś bardziej. Ja szykowałam się właśnie do wyjścia, by zrobić kilka fot, gdy zaczęło padać i nic mi z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Wicher... 27.01.08, 17:45 Hi-hi-hi, już bardziej nie mogłem zmoknąć, ale cóz zrobić, cykloza :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wicher... 27.01.08, 17:52 Nie dorobiłeś się jeszcze jakiegoś nieprzemakalnego kombinezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Wicher... 27.01.08, 18:01 Mam tzw. membranę, taką nieprzemakalną cienką kurteczkę, ale szkopuł w tym, że nie zawsze chce mi się zatrzymywac, aby się w nią odziać. Leniwy jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wicher... 27.01.08, 18:16 Skoro jesteś za leniwy, to nie narzekaj. Ta membrana to przypadkiem nie wiąże się z inteligentną kurteczką tzn. taką oddychającą? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Wicher... 27.01.08, 18:33 Przy dużym, stałym wysiłku i nadmiernym poceniu się te inteligentne dają za wygraną i to szybko. Z nieprzemakalnością też są kłopoty. Ta moja chroni przed przemakaniem, ale podczas intensywnej jazdy czuję się w niej jak we własnym sosie. Pożytek taki, że nie się wychładzam. Inne efekty przy normalnym korzystaniu, np. spacer, marsz. Odpowiedz Link Zgłoś