Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 19.02.08, 23:02 nie mamy kibicow???to zobacz frekwencje w rundzie jesiennej na lksie a zobacz na widzewie !!!i nie kompromituj sie piszac ze mamy kibicow z lodzi i okolic!!! bo to wy macie kibicow w lodzi i tylko w lodzi a my mamy w CALEJ POLSCE a to swiadczy o tym ze jestesmy klubem globalnym a nie jak wy rodowici regionalnym masz obraz zasiegu swojego klubu i WIDZEWA !!!JUZ CI NAPISALEM ZE DO NAS NA MECZ WIDZEW GKS BELCHATOW PRZYSZLO WIECEJ KIBICOW NIZ DO WAS JAK GRALISCIE Z MANCHESTEREM ps moja zona wlasnie zapytale po co pisze z polinteligentem ktory jest oderwany od rzeczywistosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Re: do kibicow lks IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 23:24 chłopcze czytaj ze zrozumieniem!Nie denerwuj sie bo ci ciśnienie skoczy i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 23:21 ...ty we wszystkich swoich wypocinach nie użyłeś ani jednego faktu który rozsławił by widzew!!!gdyby nie kasa grajewskiego a potem nie spałcenie zaciągniętych długów a jest ich ponad 20 milionów!!!To by LM była ale nie na kurniku!a teraz płaczecie że jak to sie można do widzeka czepiać za tamte pieniążki przecież to nie my tylko pan grajewki i pawelec byli bebe!A mistrzostwa na krechę to już sa cacy! Dalej...Gdyby nie wałki rudego byście honorowo np jak GKS Katowice zaczynali od 4 ligi czerwony!a tak bedzie sie to za wami ciągneło jak smród po gaciach!Jak nie używam argumentów to wymień chociaż jednego reprezentanta polski w piłce nożnej wychowanka widzewa? pomogę ci takiego nie ma!!!A mam ci rzeżbić ilu ich było z ŁKSu?O jakich ty argumentach mówisz skoro ty używasz typu ile ludzi na stadion przychodzi?Skąd wogóle wziąłeś te dane?Chyba z waszej strony! Człowieku więc o czym ty mi tu gadasz!Wielki 40 letni widzew!A widziałeś kto bronił na wembley nasz JANEK?Gdzie wtedy grał?Teraz troszke sie zagubił ale mówie o piłce:DCZYIM TRENEREM BYŁ K.GÓRSKIK? Powiedz mi jacy zawodnicy grająć w Odrze wodzisław z wami grali w koszulkach RODOWITYCH ŁODZIAN?Piłkarze której drużyny wracają do niej aby zakończyć kariery w "domu"?***** A teraz o koszykówce,dla was dzieci jednej dyscypliny sportu może jest to coś nie ważnego ale dla każdego eŁKaeSiaka jest to ważny element naszego klubu to koszykarki przynosiły nam równie wiele radości!Mistrzostwa POLSKi mecze z Polfą,Lotosem...człowieku dla was to jest abstrakcja i tak pozostanie bo u was jest piłka i potem wielka kupa!Pozdrowienia dla kolegii z argumentami z liga mistrzów itp.Poczytaj sobie troszke historii swojego klubu...wskazówka nie patrz przed rokiem 70 nic tam nie ma!Po za zjazdami partyjnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 20.02.08, 00:11 w przeciwienstwie do was nasz tytuly chociaz na kredyt ale zdobylismy uczciwie w przeciwienstwie do waszego zdobytego w 98! przyznali sie do tego wasi pilkarze ze kupili tytul!!! pamietaj ze to zawodnicy grajacy w widzewie byli najwiekszymi gwiazdami polskiej pilki ale nie tylko polskiej!!! bo niektorzy z nich zdobywali najwieksze laury w europejskiej i swietowej pilce a nie chce mi sie wymieniac ktorzy bo chyba sam wiesz skoro jestes tak bardzo dobrze zorientowany w naszej histori!!! nie pisz o tomaszewskim bo cala polska simieje sie ze spoconego janka pierwszego blazna pilki noznej!!! macie kim sie pochwalic zrobil oszalamiajaca kariere w europie jak wszyscy wasi wychowankowie!!! stawiasz w jednym szeregu tomaszewskiego z mlynarczykiem tomaszewski to gwiazda jednego meczu ! nie wspomne o bonku ps skoro myle sie z frekwencja to napisz mi dlaczego zarzad waszego klubu po analizie frekwencji postanowil ograniczyc pojemnosc waszego "stadionu" wszystkie kluby zabiegaja o zwiekszenie pojemnosci stadionu natomiast wasz zarzad dziala przeciwnie i pewnie dlatego bo tak duzo was przychodzi ze nie moga opanowac tych tysiecy (dwoch tysiecy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 20.02.08, 08:33 Człowieku i znowu bredzisz jak potłuczony podaj chociaż jednego WYCHOWANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czytanie ze zrozumieniem też ci nie idzie!Nie ma ani jednego z tych wielkich przykre ale prawdziwe! Jak nie wiesz to mogę ci wytłumaczyć co to znaczy wychowanek...A stadion jest zmniejszony z innych powodów ale jesteś za...a już jest bo jest!Koszty człowieku koszty!Chodze tam i zawsze były jakiieś ograniczenia a nigdy nie zabrakło dla mnie biletu !Tylko nie pisz bo było tak mało ludzi...U was za to miliony przychodzą!Jak na san siro normalnie!Widzisz kto tu się kompromituje...Nie mówiłem o terażniejszych wyczynach Janka,jakiego jednego meczu!Ile masz lat bo już ci nawet 6 nie daje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 20.02.08, 11:00 troche tepy jestes jak kazdy lkaesiak ale to juz wasza norma !!! mialem okazje byc na spotkaniu bonka z dziecmi z domu dziecka i jedno z pytan bylo z jakim klubem utozsamia sie a odp ze z widzewem !!! i nic nie mowil czyim jest wychowankiem! a chyba wiesz kto to jest boniek ?nigdy nie mieliscie w swoich szeregach gracza tej klasy i nigdy zaden polski klub nie mial i nie pisz o jakims spoconym janku i jego dokonaniach!!! jezeli jestes chociaz troche inteligentny t o sprawdz jakie dokonania na swoim koncie ma spocony janek a jakie mlynarczyk! janek to gwiazda lksu ktorej jedynym wielkim dokonaniem byl mecz z anglikami!!! mlynarczyk zdobyl wszystko na arenie europejskiej i kogo do kogo chcesz porownac!!! zal mi ciebie i twoich kolegow kibicow lksu! ja na waszym miejscu napisalbym ze tak dokonania macie wieksze ale ja kibicuje mojemu zespolowi i zawsze tak bedzie ale jestescie tak mali i zakompleksieni ze nie stac was na to!!! to tak jakbym pisal z kibicem manchesteru i probowal wmowic jemu ze widzew jest lepszy od manchesteru i przytaczal takie paranoidalne argumenty jak ty mi !!! manchester jest lepszy od widzewa ale w moim sercu rts!!! a wy jestescie za glupi i zbyt zakompleksieni zeby to zrozumiec !!!! POZDRAWIAM ZAWSZE DRUGICH lks ! ps to co napisales o kibicach waszych jest zalosne nawet nie napisales dlaczego twoim zdaniem zmniejszyli wam pojemnosc stadionu napisales ze sa inne tego przyczyna ! chociaz zarzad klubu powiedzial ze decyzje zapadla po analizie frekwencji!!! dyskusja z toba jest jalowa i nie jestes partnerem do prowadzenia dyskusji ZEGNAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 W Łodzi bez zmiany od 100 lat ŁKS PANY!!! IP: *.toya.net.pl 20.02.08, 17:56 o teraz pokazałeś jakim skończonym debilem jesteś...znasz nazwisko DEYNA?boniek mógł by mu buty czyścić zgadnij gdzie ten pan zaczynał? jesteś może kibicem ale z marną wiedzą kolego!My nigdy nie mieliśmy i nie będziemy mieli waszego kompleksu bo jesteście zawsze 2 w Łodzi! To my jesteśmy Łódzki a wy tylko widzewski!Sajonara!Twoja wiedza a dokładniej jej brak jest przerażający jak kochasz ten widzew to chociaż miej o nim coś do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: W Łodzi bez zmiany od 100 lat ŁKS PANY!!! IP: *.toya.net.pl 22.02.08, 12:29 ajajajajajjjjjjjjj ale zes teraz towalil:)owszem tradycje macie wieksze od nas przyznaje.w koszykowce jestescie lepsi w lekkiej tez w siatkowce ok a i w hokeju i tu sie zgodze macie jakies tradycje w tych dziediznach sportu nie da sie ukryc,za to w pilce no niestety ale jestescie maluccy.szczycicie sie tabela wszechczasow ze w 1 lidz ejestescie dluzej niz MY ale o tabieli wszech czasow 2 ligi juz jest cisz,a tu panowie"szlachcice"tez jestescie lepsi i jakos nie wspominacie o tym.skoro my zawsze 2 to musi was strasznie bolec 15lat bez wygranych derbow.tym wieksza mam frajde ze MY osiedlowy klubik jak to go zwiecie zostawil 15lat w tyle taaaakiego giganta:)z WIDZEWSKIMI POZDROWIENIAMI aaa i nie piszcie z eto artykul o lks i co ja tu robie bo taksamo wy piszecie na naszych stronach wiec te pierdzenie wsadzcie se w"szlachecka"dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 deyna lkaesiakiem???\ IP: 195.117.116.* 20.02.08, 22:58 ale teraz pojechales deyna lksiakiem??? nie badz sieeszny ! deyna w lksie gral az rok i to nie caly a ty piszesz ze to lksiak??? to byl epizod w jego karierze!!! w legii gral od 1966 do 1978!!!! i wlanie taki z niego lkaesiak jak z llkesu lepszy klub od widzewa proporcja ta sama jak miedzy gra w lks a legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 deyna IP: 195.117.116.* 20.02.08, 23:01 zaczynal we wlokniarzu starogard gdanski!!! a nie lks Odpowiedz Link Zgłoś