piotrekmk 05.09.03, 14:33 wczoraj na linii 95 widzialem ikarusa z zajezdni nowe sady. z tego co wiem to do tej pory 95 obslugiwaly zajezdnie na limance i kilińskiego. czy dodali tez cos z nowych sadów?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
play_lodz Re: obsada 95 05.09.03, 15:58 Podobna sytuacja miała miejsce na 73. Widziałem tam niedawno Solarisa Urbino z Nowych Sadów. Dotychczas jeździły tam tylko Volvo z Limanowskiego. Czyżby w Nowych Sadach był nadmiar taboru??? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: obsada 95 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 18:32 Najprostsze wytłumaczenie w obu przypadkach to że to rezerwa. Co prawda wzrusza mnie, jak kilka z całych 10 niskopodłogowców na Nowych Sadach obsługuje rezerwy, albo np linię 63, ale to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: obsada 95 05.09.03, 19:51 mam jeszcze jedno pytanie czy sa w lodzi linie autobusowe obslugiwane przez wszystkie zajezdnie. wydaje mi sie ze 57 jest tak, a inne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: obsada 95 IP: *.pai.net.pl 06.09.03, 00:08 piotrekmk napisał: > mam jeszcze jedno pytanie czy sa w lodzi linie autobusowe obslugiwane przez > wszystkie zajezdnie. wydaje mi sie ze 57 jest tak, a inne...? Jakis czas temu 65, nie wiem jak teraz. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś