Dodaj do ulubionych

eure armut kotz mich an

IP: *.stg.tli.de 04.01.02, 23:00
und so weiter...
Obserwuj wątek
    • Gość: ABDUL Re: eure armut kotz mich an IP: 212.244.109.* 04.01.02, 23:56
      du bist eine sack Rate !!!
    • Gość: ABDUL ZGWAŁCILI TWOJĄ MATKĘ SOWIECI W BERLINIE??? IP: 212.244.109.* 04.01.02, 23:59
      Chyba tak obwiesiu.
      • geograf Re: ZGWAŁCILI TWOJĄ MATKĘ SOWIECI W BERLINIE??? 05.01.02, 10:04
        a o co w ogóle chodzi? bo po niemiecku to ja nie za dobry jestem...- na serio to w ogóle nie jestem dobry w tym języku..., więc? może ABDUL przydasz się teraz do czegoś-tłumaczenia...
        • michal.ch Re: ZGWAŁCILI TWOJĄ MATKĘ SOWIECI W BERLINIE??? 05.01.02, 14:14
          Was ist das herr hauptmann ABDUL ?!
    • Gość: ChrisBTO Re: eure armut kotz mich an IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 14:35
      Tłumaczenie ChrisaBTO:
      Biednemu Szwabowi wprowadzili nową walutę Euro.
      On - ten Szwab - jest z dawnego DDR, aktywnie działał w Stasi, a tera nie mieści mu sie to wszystko
      w głowie, i bez tego tępej. Od myślenia nad tym Przelicznikiem z Dojczmarki dostał Katza.
      Teraz wyje po wszystkich forach.
      Zalecane bicze wodne a takoż upuszczenie krwi, najlepiej w Michę go.
      Gutten appetitt.
      ChrisBTO
      (tłumaczenie jest jak kobieta: piękne nie może być wierne i vice versa. To akurat JEST PIĘKNE).
      • Gość: geograf Re: eure armut kotz mich an IP: 10.0.219.* 05.01.02, 15:32
        dzieki ChrisBTO, nawet mch mnie olał i sam coś dopowiedział po niemiecki, a ja nie do konca rozumiem...:((
      • saper_ Re: eure armut kotz mich an 05.01.02, 17:05
        Ja bym jeszcze zaproponował to co C.K. armia fundowała symulantom - mianowicie
        lewatywa i owijanie zimnymi, mokrymi prześcieradłami. I ścisła dieta.
        To każdego stawia na nogi. Szwejkowi wyleczyło reumatyzm, więc myślę, że
        ABDULOWI nie zaszkodzi na rozum.
    • Gość: ABDUL Re: eure armut kotz mich an IP: 212.244.109.* 05.01.02, 22:16
      W wolnym tłumaczeniu: "rzygam na widok waszej biedy".
      Jakby się nie patrząc wymordowali trochę ludzi, a najgorsza jest ta ich mania
      wyższości. Dlatego GEBELSY też WON !!!
      Ps.Niemckie Hupkowskie bydło jest w pierwszej trójce znienawidzonych przeze
      mnie nacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka