bryzolin Nie nic, tylko według możliwości tudzież 11.05.08, 13:47 według potrzeb (komuny). Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Ale, ponoć komuny już nie ma, więc? 11.05.08, 13:49 Wiem, wiem. Jest i ma się coraz lepiej. Tak sobie tylko zażartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie ile Chrzesni dają na Komunie 11.05.08, 17:33 Gdzie zginął taki piękny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narcyzek Re: ile Chrzestni daja na Komunie IP: *.toya.net.pl 11.05.08, 16:11 Niedawno byłem Chrzestnym i na Chrzciny dałem 200 zł. Na Komunie chyba trzeba troche więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielog Re: ile Chrzestni daja na Komunie IP: *.toya.net.pl 11.05.08, 23:24 Gazetę z ofertami pracy można dać. Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: ile Chrzestni daja na Komunie 12.05.08, 06:10 Nie "ile", a "co". Podobno w modzie są kawalerki, tudzież dwupokojowe mieszkania i kluczyki od auta. O, Toyotę możesz kupić podobno w promocji. Opcjonalnie rodzice chrzestni finansują dziecku operację plastyczną, jeśli dziecko takiej potrzebuje, czytałam w gazecie, że najczęściej chrzestni płacą za zoperowanie zbyt odstających uszu. Odpowiedz Link Zgłoś