19.05.08, 22:51
Może to miasto,może to coś/lub ktoś?
Przypominam że mamy najładniejszy miesiąc w roku:-)

Ale zawsze dobre na dobranoc pl.youtube.com/watch?v=DOev8kSODKA
Dobranoc.
Obserwuj wątek
    • longeta Re: Baboki 19.05.08, 22:52
      To takie krótkie nawiązanie do POgardy;-)
    • Gość: Redrum Re: Baboki IP: *.devs.futuro.pl 20.05.08, 22:49
      A ty skąd się urwałaś, słoneczko ty moje obesrane.
      • longeta Re: Baboki 20.05.08, 22:51
        Gość portalu: Redrum napisał(a):

> A ty skąd się urwałaś, słoneczko ty moje obesrane.

Co za Filip z Konopi.......z Brzezin baranie:-)
        • nakole Re: Baboki 20.05.08, 23:02
          longeta napisał:

> Gość portalu: Redrum napisał(a):
          >
          > > A ty skąd się urwałaś, słoneczko ty moje obesrane.
          >
          > Co za Filip z Konopi.......z Brzezin baranie:-)

...raczej z Bazin!
          • Gość: diogenespies Re: Baboki IP: *.toya.net.pl 20.05.08, 23:04
            pl.youtube.com/watch?v=q-_t-yjCtK8
          • longeta Re: Baboki 20.05.08, 23:05
            Może być Nakole.......urodzony w Lodzin:-)))
            • nakole Oh, sorka! Miało być z Bezin ! 20.05.08, 23:23
              Ładnie spiewasz w klipie, cudo folk :)))
        • Gość: Redrum Re: Baboki IP: *.devs.futuro.pl 20.05.08, 23:17

No tak to wiele wyjaśnia, wyborca łyżwy,jędrka i spółki.Wsi
          spokojna, wsi wesoła Który głos twej chwale zdoła, czy jakoś tak.
          Siemka!!!
    • Gość: diogenespies Longeto - Platforma Cię Kocha! IP: *.toya.net.pl 22.05.08, 10:40
      pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk
      • Gość: . aj waj IP: *.toya.net.pl 22.05.08, 10:51
        pl.youtube.com/watch?v=TIo1Z_k3-9s&NR=1
      • longeta Re: Longeto - Platforma Cię Kocha! 22.05.08, 19:36
        Bez wzajemności........hymm, ta miłość PO to raczej dla pieniędzy;-)
        • de_ent Re: Longeto - Platforma Cię Kocha! 22.05.08, 19:39
          płacisz im za miłość??? rozwój sprawy widzę, nowe fakty....
          • longeta Tego raczej nie kupisz;-) 22.05.08, 19:46
            de_ent napisał:

> płacisz im za miłość??? rozwój sprawy widzę, nowe fakty....

Raczej z "miłości" do narodu wybranego okradają Polan,ot i całe PO
            • de_ent a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 19:48
              bo wiesz, jakby to powiedzieć, każda paranoja wymaga wizyty u
              lekarza, poczujesz się lepiej jak się od tego uwolnisz
              • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 19:50
                de_ent napisał:

> bo wiesz, jakby to powiedzieć, każda paranoja wymaga wizyty u
                > lekarza, poczujesz się lepiej jak się od tego uwolnisz

ślepota to też choroba:-)
                oraz,fanatyzm i rozwarcie na Niemcy.szkoda nawet pisać jakie to szkodliwe:-)))
                • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 19:52
                  brak mi słów po prostu na ten bełkot, sorry
                  • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 19:56
                    de_ent napisał:

> brak mi słów po prostu na ten bełkot, sorry

Możesz się POprostu zamknąć........żaden problem,nie żywię urazy do żadnej
                    bidy/nawet intelektualnej:-)))

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9979777&ticaid=15ef3
                    Poza tym jest cudownie Irlandia czasy średniowiecza.....ale cóż trzeba od czegoś
                    zacząć:-)))
                    • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 19:59
                      tak, słyszałem że wszyscy paranoicy to chamy, a tak wogóle to wiesz
                      słonko, w tych informacyjkach co cie tak podniecily to troche zawsze
                      przesadzaja, nie goraczkuj sie
                      • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:05
                        de_ent napisał:

> tak, słyszałem że wszyscy paranoicy to chamy, a tak wogóle to wiesz
                        > słonko, w tych informacyjkach co cie tak podniecily to troche zawsze
                        > przesadzaja, nie goraczkuj sie

Paranoja to twoje POdwórko oraz zaślepienie Donkiem kłamczuchem,podniecenie
                        informacją też coś hehehehe

Co do chamów.......bijesz mnie na głowę bez POdniecenia:-)))
                        • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:08
                          widzę słonko wszędzie widzisz wrogów, jakby ci to powiedzieć
                          delikatnie, ja się nie podniecam polityką, i nie przeżywam tego tak
                          ciężko, śpij dobrze w swej przepięknej metropolii, jej na pewno te
                          władze nie zaszkodzą, serio
                          • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:14
                            de_ent napisał:

> widzę słonko wszędzie widzisz wrogów, jakby ci to powiedzieć
                            > delikatnie, ja się nie podniecam polityką,

Tia zauważyłem:-)))

śpij dobrze w swej przepięknej metropolii, jej na pewno te
                            > władze nie zaszkodzą, serio

Racja poza metropolią(to dla plebsu robotniczego....COś),poza tym ja zawsze śpię
                            dobrze

Tradycyjnie nie pozdrawiam,miło mi było POznać jeszcze jednego POprawnego
                            inaczej któremu się coś wydaje
                            • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:19
                              a mnie tam jeden paranoik więcej różnicy nie robi, jesteście dość
                              powszechnie występującym zjawiskiem, i nawet to religioznawstwo
                              jakby pasuje, aż strach pomyśleć jakiej po tym korby dostaniesz, a
                              przecie to sie leczy.... i na koniec informacja dla sprawnego
                              inaczej, wiesz donald jest mi jeszcze bardziej obojętny od ciebie
                              tak jak zresztą cała polityka, niedługo minie 20 lat od kiedy
                              ostatni raz byłem na wyborach, więc jak widzisz kochany nie każdy
                              siedzi w twojej paranoi, są jeszcze ludzie którzy po prostu się tym
                              nie interesują, nie wiem czy wystarczy ci na to wyobraźni, raczej
                              nie dasz wiary, ale chociaż próbowałem
                              • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:28
                                Moja paranoja jest wyłącznie twoją Schizofrenią,tak przy okazji.

aaa....... "kochany" zostaw dla swojego sąsiada lub krzycz na paradzie
                                "tolerancji" dla sprawnych inaczej:-)))

Religioznawstwo oraz inne moje zainteresowania są i tak dla ciebie nieosiągalne
                                umysłowo;-)
                                • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:38
                                  cóż twoje zainteresowania są faktycznie umysłowo nieosiągalne ale ty
                                  sie tym nie przejmuj, jak widzisz po sobie bez umysłu też da się żyć
                                  • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:44
                                    de_ent napisał:

jak widzisz po sobie bez umysłu też da się żyć

Mam takie samo wrażenie co do ciebie,ale nie przejmuj się UE,GW i Donek czuwają
                                    nad tobą,także po cholerę ci myśleć?
                                    :-)
                                    • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:51
                                      i jak pijany do płota, zawsze donek albo inszy eu, masz rację, tego
                                      i tak się już nie wyleczy, swoją drogą straszna wiocha te brzeziny i
                                      ciemnogród, nie masz się co obawiać, unia tam nigdy nie dotrze bo
                                      tyle lat nie przetrwa, jesteś bezpieczny, na dziś już koniec
                                      karmienia trolli, do zobaczenia misiu, mam nadzieję że dostarczysz
                                      nam jeszcze dużo zabawy
                                      • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 20:57
                                        Zawsze się tu świetnie bawię......mam nadzieją że vice versa

Nie karm,nie pisz,nie wysilaj się......PO co ci to?

Oczywiście mam nadzieję że UE nie dotrze do Brzezin......złodziejstwu i manelą
                                        oraz srającym psom mówimy STOP
                                        • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 21:07
                                          to u was się mówi menelą, fajna gwara, mam nadzieją jak to mówią w
                                          brzezinach że będziesz mnie bawił długo, bo o drugi taki egzemplarz
                                          trudno, wyślij może filmik jak mówisz stop srającym psom bo mam
                                          przeczucie że to musi być piękny widok
                                          • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 21:30
                                            niestety rzadko bywam w Łodzi i widuje........ale martwi mnie coś innego poza
                                            błędami:-)

Mimo twoich zapewnień z przed kilkunastu minut w tym wątku nie możesz
                                            skończyć.........masz kłopoty z orgazmem?

Dlatego:
                                            -kończ waść i wstydu łodzi oszczędź
                                            • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 21:42
                                              jakie wnioski, brawo, nie przestajesz bawić, i dlatego ciężko mi się
                                              oderwać, a co do wstydu.... hm, to ty wiesz o czymś takim, chyba już
                                              kujesz do studiów brachu, ale nie bój na zaocznych nie ma egzaminów,
                                              dostaniesz się
                                              • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 21:53
                                                de_ent napisał:

> jakie wnioski, brawo, nie przestajesz bawić, i dlatego ciężko mi się
                                                > oderwać, a co do wstydu.... hm, to ty wiesz o czymś takim, chyba już
                                                > kujesz do studiów brachu, ale nie bój na zaocznych nie ma egzaminów,
                                                > dostaniesz się

Chyba zrezygnuje .........jeszcze jeden palant jak ty,PO co?
                                                :-)))

chłopcze w końcu się oderwiesz, bo dostaniesz mimo zaburzeń (rotfl)ale
                                                oczywiście już dawno nie widziałem takiego ambitnego na tym forum:-)))

z PRZYJEMNOśCIą,POtwórz jeszcze:-)))
                                                • longeta chwila na relaks,przed końcem 22.05.08, 21:59
                                                  pl.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww
                                                • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 21:59
                                                  zięki ci gwiazdo brzezin za ten bełkocik, nie rezygnuj,
                                                  religioznawstwo to taka nuda, tam się przydasz, zaraz rozruszasz
                                                  wszystkich, nie ma to jak nawiedzony na roku.... u nas był łowca
                                                  ufo, też z wioseczki i też nie dawał zasnąc nawet na najnudniejszych
                                                  zajęciach, a poza tym nie masz szans zostać palantem, za wysokie
                                                  progi, chyba że dostaniesz punkty za pochodzenie, ale wtedy bedziesz
                                                  zaledwie po palanta, a jak widzę po aspiracjach tylko pełny tytuł
                                                  cię zadowoli
                                                  • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 22:10
                                                    Muszę się zniżyć do twojego poziomu hymm?
                                                    Może to:
                                                    pl.youtube.com/watch?v=xXwlorEn1lY
                                                    Ten tytuł zwłaszcza jest zabawny w realu......dzięki wole swój
                                                    -robol
                                                    -wsiok z Brzezin

Z przyjemnością realnie daję wykazać się wiedza magistrom twojego POkroju:-)))
                                                  • de_ent Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 22:13
                                                    no i pięknie słonko, serio, pogrążysz się jeszcze??? to takie zabawne
                                                  • longeta Re: a cóż na to lekarz??? 22.05.08, 22:23
                                                    de_ent napisał:

> no i pięknie słonko, serio, pogrążysz się jeszcze??? to takie zabawne

Nigdy nie twierdziłem że to poważne forum......witaj błaźnie
                                                    jeszcze jeden hłe,hłe
                                                    Co jeszcze POtrafisz oprócz tego co znamy,zapewne Bigi też się świetnie bawi w
                                                    twoim towarzystwie w tych ciężkich czasach POd okupacją:-)))
                                                  • longeta Nie krępuj się pisz 22.05.08, 22:26
                                                    wszystko co ci komórka (poJEDYńCZA POdpowie)ostatnio Bigi mnie bije ;-)ilością
                                                    wpisów w wątkach,dzięki tobie nie spadnę do trzeciej i drugiej ligi:-)))
                                                  • de_ent Re: Nie krępuj się pisz 22.05.08, 22:31
                                                    nie nie spadniesz do 3 ligi bo brzeziny to okręgówka i to byłby
                                                    awans nie spadek, pod okupacją powiadasz???? no cóż skoro już tak
                                                    źle z tobą będziesz pierwszym który nie zda na zaoczne
                                                    religioznawstwo, choć tam nie ma egzaminów, ale jakoś sobie
                                                    poradzisz, i nie próbuj być podły, tego też nie potrafisz, tak poza
                                                    tym, fajne masz fascynacje muzyczne, myślałem że te brzeziny są
                                                    jednak dużo większe
                                                  • longeta Re: Nie krępuj się pisz 22.05.08, 22:46
                                                    de_ent napisał:myślałem że te brzeziny są
                                                    > jednak dużo większe

Cóż.......gdy jednak witam łodź przy okazji łodzianie wydają mi się strasznie
                                                    mali w porównaniu z Brzezinami,oczywiście mogę się zawsze natknąć na psie
                                                    gó..,to może człowieka nie tylko z B.Powalić:-)))

Co do fascynacji ostatnio mam mini/malne
                                                    pl.youtube.com/watch?v=Mg1PEoQ_cq8
                                                    ;-)

Strasznie uparłeś sie na moje studia(nie wiedząc czemu?)........widocznie chodzi
                                                    tylko o twój sponsoring?......mam nadzieję,nie licz na więcej:-)))

Chyba wybiorę jednak kulturoznawstwo co tobie też POlecam:-)
                                                  • de_ent sezon dokarmiania trolli zamknięty 22.05.08, 23:25
                                                    szukasz sponsora??? hmm, powodzenia będzie ciężko, ale już wiem skąd
                                                    ta niby homofobia, że zacytuję, nie wiedząc czemu, hehe, a tak serio
                                                    kulturoznawstwa bym nie polecał, za duże braki w języku ojczystym i
                                                    wiedzy, nie do nadrobienia, a to na co się natykasz w łodzi również
                                                    świadczy o tobie, byle gó.. cię powala, dziwnym nie jest, było
                                                    śmiesznie ale niestety nie mam już czasu, baw innych, i uważaj na
                                                    okupantów, bądź czujny, złe nie śpi
                                                  • longeta Re: sezon dokarmiania trolli zamknięty 22.05.08, 23:35
                                                    Znowu nie możesz odejść,mimo zapewnień.........to już żenada
                                                    Co do sponsoringu dziękuję,wpłać do Rydzyka na radiostację:-)))

Oczywiście ty nie jesteś trollem według gawiedzi(rotfl)

Szkoda że musisz odejść tak miło się bawiłem czytając......cóż miłych snów o
                                                    moim ogrodzie;-)
                                                    pl.youtube.com/watch?v=33kAfAHkUOo
                                                  • de_ent Re: sezon dokarmiania trolli zamknięty 23.05.08, 02:50
                                                    no jakoś nie mogę.... a ty co możesz??? uważaj bo znowu spotkasz się
                                                    z kupką, i koniecznie podeślij film lub foto jak mówisz stop
                                                    srającym psom, detronizacja kononowicza pewna
                                        • Gość: maurycy Re: a cóż na to lekarz??? IP: *.widzew.net 23.05.08, 13:59
                                          To się okop w tych swoich Brzezinach, nie wpuszczaj UE, mam nadzieję
                                          że gdy okazjonalnie podróżujesz do Łodzi czynisz to z najwyższym
                                          obrzydzeniem, bo remont drogi współfinansowała UE. Pozostaje ci azyl
                                          na Białorusi, tam UE chyba szybko nie zawita. Acha, i znów
                                          POpełniłes błędy w swoim PISaniu. Albo dysleksja albo ..... .
                                          • longeta Złodziejstwa nie wpuszczam za próg 23.05.08, 14:09
                                            Ale napisze więcej.......kibel w parku też UE finansowała:-)))

Godnym ubolewania jest tylko fakt że wierzysz w takie bzdety że robi ktoś, coś
                                            za darmo:-)))

ZSRR też nam wszystko finansował(rotfl)
                                            • nakole Re: Złodziejstwa nie wpuszczam za próg 23.05.08, 14:13
                                              Chocbys chciał o tym nie wiedziec to i ciebie UE dofinansowuje.
                                              Buraczki smakują?
                                              • longeta Re: Złodziejstwa nie wpuszczam za próg 23.05.08, 14:17
                                                nakole napisał:

> Chocbys chciał o tym nie wiedziec to i ciebie UE dofinansowuje.

(rotfl) jest akurat na odwrót......ale i tak tego nie pojmiesz:-)))
                                                • Gość: pokop Re: Złodziejstwa nie wpuszczam za próg IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.05.08, 17:13
                                                  dno i 6 metrów mułu... longeta, lecz sie. wiesz ze jestes chory? to
                                                  dla ciebie: tiny.pl/n6l8 .wspolczuje i na prawde bym sie z
                                                  toba nie zamienil...
                                                  • Gość: hh Re: Złodziejstwa nie wpuszczam za próg IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.05.08, 17:29
                                                    czyli Ty pokop też z Anglii???
                                                  • Gość: pokop Re: Złodziejstwa nie wpuszczam za próg IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.05.08, 12:41
                                                    Z Anglii, a jakże.
    • Gość: panna migotka Re: Baboki IP: *.widzew.net 22.05.08, 19:59
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka