Dodaj do ulubionych

vrsar-ośrodek petalon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 11:26
Pytanie?paytania?kto był,jak jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: karoola932 Re: vrsar-ośrodek petalon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 21:42
      Właśnie dzisiaj wróciłam stamtąd.
      Ja wraz z moją rodziną mamy spore zastrzeżenia do tego ośrodka.
      1. Na terenie ośrodka znajduje się pole namiotowe, na które przyjeżdża sporo Holendrów i Niemców nie umiejących się zachować(chyba, że tylko my tak trafiliśmy, jeżeli by tak było, zwracam honor). Korzystają oni z hotelowego basenu, zabierają zajmowane wcześniej leżaki przez gości hotelowych, wszczynają niekiedy burdy w hotelowych kawiarniach, barach itp.
      2. Na basenie jest mało leżaków do wypożyczenia i parasoli hotelowych. Na tyle osób jest on za mały. Dzieciaki ciągle skaczą do wody na głowy i w żaden sposób nie da się popływać, chyba że jest zmiana turnusu.
      3. Napoje przy obiado-kolacji nie są w cenie, a są strasznie drogie.
      Zaletą jest bliska odległość do plaży i do miasteczka oraz sympatyczna obsługa w barach i restauracjach. Jedzenia jest bardzo dużo i różnorodnie. Pokoje są nowe i świeże oraz czyste. Jest duże zaplecze sportowe: korty, boiska, ścieżki rowerowe. Na terenie ośrodka jest mini market, chorwacki KONZUM, w którym można kupić najpotrzebniejsze rzeczy. Gdyby nie to pole namiotowe w bliskiej odległości mogłoby być całkiem miło, a jednak ten aspekt strasznie psuje całokształt.

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :)
      • Gość: gosia Re: vrsar-ośrodek petalon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:42
        Dziekuje bardzo za ogólne wrażenie i niejako pomoc,ja wybieram sie
        10 sierpnia i mam nadzieje ze do tej pory pole namiotow opustoszeje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka