Dodaj do ulubionych

Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie polecic?

02.06.08, 14:54
Witam, mam 19 lat, jestem po maturze. Chcialbym podjac jakas prace tymczasowa (na 1-3 miesiace). Jakie agencje pracy tymczasowej mozecie polecic? A moze w ogole nie warto sie do nie udawac? Jesli nie warto, to gdzie szukac?

Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ron10 Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 03.06.08, 13:22
      Nikt nic nie wie? ;]
      • rioterini Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 03.06.08, 15:12
        Polecam:
        - RANDSTAD www.randstad.pl/rpl/home/index.xml
        - MANPOWER www.manpowerprofessional.pl/

Nie polecam: PUCHATEK
        • Gość: anka Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.gprs.plus.pl 03.06.08, 17:30
          randstad jak najbardziej
          znam z autopsji, po 12 miesiacach pracy, odnawialnych umowach co miesiac,
          corning zatrudnil mnie na stale /takie same warunki/
    • Gość: student Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:07
      To zależy co chcesz robić. Ja podłapałem kilka promocji i innych
      zleceń przez firmę SIECI PARTNR
      Pracowałem na promocji coca coli i lecha
      • Gość: koala Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:00
        zdecydowanie nie polecam W.T.S
        • Gość: Amira Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.grs-k0.g1.pl 25.08.08, 14:48
          Dlaczego nie W.T.S? zastanawialam sie czy do nich isc..teraz nie
          wiem..:/
        • tafen Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 23.11.08, 21:36
          sorki zewykopalem ten temat,ale mam pytanie zwiazane z agencja pracy tymczasowej
          W.T.S.Co o niej sadzicie?Jak jest z umowami i pieniazkami?Dzieki za info
        • Gość: sonoco Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.gdynia.mm.pl 30.06.09, 09:46
          W.T.S wykorzystuja ludzi nie szanuja i nie wyplacaja kasy na czas
          dostajesz smsa ze masz przyjsc do pracy przychodzisz a pod brama na ciebie
          czekaja i mowia ze dzisiaj roboty nie ma i zawijasz do domu ... czasami sa
          przestoje i czlowiek siedzi po 2 tygodnie w domu czekajac na robote a
          zrezygnowac tak latwo nie mozna bo podpisujesz umowe z punktem w ktorym jest ze
          placisz kare za zerwanie umowy czasami tyle nie zarobisz kasy co oni sobie chca
          zabrac za zerwanie tej umowy. Wiec ludzie badzcie madrzy i nie pracujcie dla W.T.S
          • Gość: F Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.teoc.pl 19.05.14, 12:57
            Uwaga!!!
            Tego rodzaju punkty zawierane w [u]umowach zlecenie[/u] są bezprawne.
            APT które zawierają takie punkty od razu należy uznać za nieuczciwe.
        • Gość: ~ Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.teoc.pl 19.05.14, 12:49
          Również nie polecam, omijać z daleka WTS
      • Gość: martabb Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.retsat1.com.pl 06.06.08, 17:10
        Też pracowałam dla SIECI PARTNER - sympatyczni ludzie ciekawe
        promocje kasa na czas - żeby nie było że ich reklamuję!
        • Gość: pracownik PARTNERA Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.toya.net.pl 02.02.09, 17:24
          Nie polecam PARTNERA. pracowałam w tej agencji w grudniu i do tej pory nie
          dostałam wypłaty!!!! i ciągle przedłużają termin płatności!!! praca czyli
          wykładanie towarów nie jest ciężkie ale z tymi wypłatami to przeginają!!!
          niektórzy po dwa a nawet wiecej miesięcy czekają na wypłatę!!!
          • Gość: rafik Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 18:11
            potwierdzam, płacić, płacą, ale mają spore opóźnienia, nawet po kilka miesięcy.
            są inne, lepsze i sprawdzone agencje
          • Gość: robert Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:15
            ja kase za grudzień dostałem jakies 2-3 tygodnie temu.
            Zadzwoń i sie dowiedz co sie stało - wypisywanie na forum nie
            przyspieszy wypłaty (tak sądzę)
            • Gość: " Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.teoc.pl 19.05.14, 12:54
              Nie przyspieszy ale ostrzeże inne osoby, o niesolidnej firmie!!!
              Miałam do czynienia z Partnerem kilka lat temu, niesolidna firma.
          • Gość: AzA Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 20:58
            Dla osób uczących się najlepszy jest Jobman. Z wypłatą nie ma problemu, można odebrać jak kto chce: po każdym dniu pracy/przelewem cotygodniowym/przelewem comiesięcznym (w tym wypadku premia 15% chyba; jednak wypłata dopiero 25 dnia następnego miesiąca).
            • Gość: lol jobman?? hahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 15:55
              Lubisz robić 5zł/h ? lubisz wieczność czekać na zlecenia jedno-dwudniowe co w
              połączeniu z śmiesznymi zarobkami daje śmieszne pieniądze co miesiąc... ja
              zarobisz 600zł to będziesz mistrz bo zazwyczaj zleceń jest mało a dni w miesiącu
              około 30 [; więc pracujesz kilka razy w msc i masz z tego gó...ane pieniądze.
              Śmieszne jest to że samo podpisanie umowy to dopiero początek szukania pracy bo
              jak już pisałem zlecenia śledzimy na stronie jobmana na swoim koncie, gdy coś
              jest wolnego (zlecenie na 1 -2 dni pracy) to kontaktujemy się z biurem
              rezerwując sobie miejsce lub też nie gdy ktoś będzie szybszy od nas (wygląda to
              jak bicie się o pracę mając umowę...) żal x 100000000000
              • Gość: meg Re: jobman?? hahaha IP: *.retsat1.com.pl 26.11.13, 15:54
                ja do tej pory nie moge sie doczekac wynagrodzenia, a skan karty pracy odebrałam ?i wysłałam ,guw.nie firma ,i za 5 złotych .
    • Gość: Gość Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.icpnet.pl 01.07.21, 15:11
      silverhand.eu/
    • Gość: Piotr Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci IP: *.play-internet.pl 07.08.21, 14:48
      Zgłoś się do Agencji Adecco. Kiedyś sam pracowałem przez tą agencję i wiem z doświadczenia że warto bo są w porządku. Oczywiście dają umowę normalną o pracę a nie smieciową nic nie wartą. Teraz przez Adecco niedawno podjęła pracę moja córka i z warunków firmy Adecco jak i z pracy jest zadowolona. Jak by co to miej na uwadze.
      • martyna.sowa1 Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 02.10.21, 18:33
        Witam ja pracuje w CARIERRE. agencja z Gliwic.
        Myślałam, że będzie tak jak wszędzie, wycisną jak cytrynkę i tyle, pojechałam do biura na Dworcową 62/1 ale przyznaję że miło się zakoczyłam, załatwili pracę, formalności i lokum..Mnóstwo ofert i frofesjonalni ludzie, polecam...
        • martyna.sowa1 Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 02.10.21, 18:49
          Całkowicie zgadzam się ze swoją przed mówczynią...
          CARIERRE to profesjonalizm w każdej dziedzinie świadczonych usług, nikt nie jest numerkiem do każdego podchodzą idywidualnie i przede wszystkim uczwicie co się bardzo żadko zdarza w tej branży. Wiele możliwości rozwoju i spotkania ciekawych ludzi...gorąco polecam...
    • martyna.sowa1 Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 11.10.21, 19:50
      Witam ja pracuje w HOLLANDCONTRACTING. agencja z Gliwic.
      Myślałam, że będzie tak jak wszędzie, wycisną jak cytrynkę i tyle, pojechałam do biura na Dworcową 62/1. Przyznaję, że miło się zaskoczyłam, załatwili pracę, formalności i lokum. Mnóstwo ofert i profesjonalni ludzie, polecam...
    • pigwa33 Re: Jaka agencje pracy tymczasowej mozecie poleci 11.10.21, 20:18
      Polecam Ci HOLLANDCONTRAKTING, bardzo rzetelna firma. Profesjonalne podejście, duża baza firm, czyli mnóstwo ciekawych i dobrze płatnych ofert pracy. Pracuje u nich już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Jeżeli nie masz doświadczenia pomogą Ci ogarnąć pracę, mieszkanie i wszystkie papiery z tym związane. Gorąco polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka