ixtlilto 19.09.03, 09:15 Czy ktoś wie gdzie można kupić takie cudo? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zły jak to gdzie? w sklepie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:31 normalnie. idziesz do marketu, bierzesz pare skarpetek i paczke paluszkow i masz skarpetki z paluszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Skarpetki z paluszkami 19.09.03, 10:32 moja kumpela miała takie fajne fioletowe ale niestety kupiła je w Talinie(estonia) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Skarpetki z paluszkami 19.09.03, 10:40 Na pewno w Japonii, ale to już Talin masz bliżej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Skarpetki z paluszkami IP: 81.219.160.* 19.09.03, 10:41 jakupiłam w galerii łódzkiej w galerii centrum. o ile pamiętam za 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Skarpetki z paluszkami IP: *.res-polona.com.pl 19.09.03, 12:10 ixtlilto napisała: > Czy ktoś wie gdzie można kupić takie cudo? :D Jakiś rok temu kupowałam w budce ze skarpetkami na Piotrkowskiej przy Nawrot. Po stronie nieparzystej Piotrkowskiej, jak idziesz od strony Mickiewicza, nie przekraczasz Nawrotu. Nie wiem czy jeszcze są, ale wtedy były. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Skarpetki z paluszkami 19.09.03, 12:23 Na poziomie -1 Galerii Łódzkiej, duży sklep z obuwiem (okolice Biedronki i Rossmana), niedaleko kasy jest stojak z takimi skapetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Skarpetki z paluszkami 19.09.03, 12:32 Czego to nie wymyalą co by japonki załozyc, tudziesz polskie siostry japonek, motylki.:) Pamietacie klapki motylki??:)))hihihi Odpowiedz Link Zgłoś