Gość: anja Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.208.225.103.getinternet.no 09.06.08, 12:45 Wstyd mi i to coraz czesciej, ze mam polskie obywatelstwo. Mam nadzieje, ze uda mi sie go pozbyc jak najszybciej. Co to za zaszczyt nalezec do bandy rasistow i ksenofobow... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 12:45 Zgadzam się! Pod warunkiem - mister Orzechowski z Cejrowskim i kilkoma kolegami także wyjadą. Nie do Ekwadoru - Ameryka Południowa już i tak wystarczająco po d... dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Orzechowski: odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:45 Kompromituje Polske, w odroznieniu od Podolskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Orzechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:50 gość był w rządzie a podstaw podstaw ustroju (polskiego, demokratycznego) nie zna. Ot, patriota. Idiota, a nie patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Unieważnić akt urodzenia Orzechowskiego. IP: *.chello.pl 09.06.08, 12:46 I po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 12:46 Logiczne?Logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Kapus presentation1 odebrac obywatelstwo..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:55 Logiczne?Logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPN [...] IP: 194.0.186.* 09.06.08, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:26 Ale debilowaty Rydzyk vel ojczulo Muchomorek zasługuje, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 09.06.08, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:33 I ja mam dwa obywatelstwa: brytyjskie i polskie. I czy to coś zmienia? Tam moja ojczyzna gdzie JA i gdzie mi wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:35 akos dziwne.Ja mieszkam wiecej(tak przypuszczam)na Zachodzie niz ty i nie przyjalem obywatelstwa francuskiego.Dzis wiem ze mialem racje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:37 presentation1 napisał(a): Mialem racje bo Do Niemiec przeprowadził się z rodzicami w 1987.Tyle lub tylko tyle i juz Niemiec? > akos dziwne.Ja mieszkam wiecej(tak przypuszczam)na Zachodzie niz ty i nie przyj > alem obywatelstwa francuskiego.Dzis wiem ze mialem racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 80.169.72.* 09.06.08, 12:46 Panie Orzechowski, w tej chwili to mam zamiar ruszyc inicjatywe spoleczna, aby odebrac obywatelswto Panu, bo jest pan za durny, aby byc Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ers Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:46 Palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.chello.pl 09.06.08, 12:47 podwójne obywatelstwo nie buduje wśród obywateli polskich szacunku dla polskości - twierdzi pan Orzechowski. A wypowiedzi i działania polityków takich jak on sam, to niby budują? Wstyd się przyznac, ze sie jest polakiem, jak sie posłucha tego $ #%$#^#^. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kha Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pikonet.pl 09.06.08, 12:47 idiota !!! Jemu lepiej obywatelstwo odebrać a nie Podolskiemu i Klose. to nie ich wina, że nikt im nie zaproponował grania w naszej reprezentacji, zresztą nawet gdyby to nie zdzwiłabym się gdyby odmówili, bo u nas nie mieliby szans na jakikolwiek rozwój !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantau07 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:50 Jakby Niemcy przegrali to tez by darl morde ,ze nalezy odebrac obywatelstwo Podolskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 15:14 Wtedy Podolski miałby szansę na order za zasługi dla ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do psychiatryka z tym debilem i ubeswasnowolnic IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 12:47 kretyna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: końktury muwi O większego CEPA trudno.Oto "polska" w wydaniu LPR IP: *.bredband.comhem.se 09.06.08, 12:47 Do Tworek z cymbałem lub na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.Red-213-96-7.staticIP.rima-tde.net 09.06.08, 12:48 Polska prawica w całej swej krasie i okazałości. Wątpliwego zdrowia psychicznego, narodowosocjalistyczny bufon i jego cudowne pomysły, na uzdrowienie tego biednego kraju. A może tak tobie odebrać obywatelstwo, narodowy pieniaczu, za robienie z Polski pośmiewiska na skalę paneuropejską? Wstyd. Na śmietnik historii z tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Nie róbcie siary, won z tym artykułem IP: *.physchem.kth.se 09.06.08, 12:48 Podolski i Kloze to bohaterzy, romantyczni ale bohaterzy ;) Nie chcieliśmy ich. Polska kopie nie tylko ich, stare układy kopią do dzisiaj, lekarzy, naukowców, sportowców. Polska to horror! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 12:48 w życiu nie słyszałem większej głupoty!!!!!!!!! jeżeli już pozbawiać kogokolwiek obywatelstwa to orzechowskiego pożal sie boże byłego wiceministra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity przestańcie błaznować Orzechowski 09.06.08, 12:49 społeczeństwu grozi masowe zejscie ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 194.55.63.* 09.06.08, 12:49 Teg faceta, to juz calkiem pogielo. To, ze ten slazak Klose, nie chce udzielac wywiadow po polsku to jego sprawa, ale Lukas oficjalnie przyznaje, ze w jego piersi bije polskie serce, ze w domu mowi po polsku i o tym pisza dzis wszystkie niemieckie gazety, a ten palant chce mu odebrac obywatelstwo. I jeszcze jedno. W nimieckiej reprezentacji jest jeszcze jeden Polak - Piotr Trochowski (HSV). Przed paroma laty chcial wystepowac w polskich barwach, byl wtedy bardzo dobrze zapowiadajacym sie pikarzem, kapitanem niemieckiej mlodziezowki. PZPN nie wyslal mu nawet odpowiedzi, nie mowiac o zaproszeniu na trening kwalifikacyjny. Pozdrowinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy107 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 83.238.170.* 09.06.08, 12:54 odebrać obywatelstwo orzechowskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.06.08, 12:49 ale zjeb...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.wroclaw.mm.pl 09.06.08, 12:50 błagam, to nawet nie jest śmieszne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.mos.gov.pl 09.06.08, 12:50 Widze ze Orzechowski wszystko moze, pomimo ze prawo nakazuje co innego. Brawa dla bylego (niedouczonego) wiceministra edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitro Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gprs.plus.pl 09.06.08, 12:50 Proponuję odebrać Orzechowskiemu polskie obywatelstwo :P za to że jest imbecylem do kwadratu. O ile słyszałem to jeden polski piłkarz (nie pamiętam nazwiska) kiedyś tam próbował w PZPN aby Podolski był w reprezentacji Polski, jednak PZPN odwrócił wzrok od tego. A szkoda, może wczoraj byśmy wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 12:50 Debilu z LPRu.Tobie odebrałbym obywatelstwo już dawno. Że też takie ciemnoty w tym kraju mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:31 Wypowiedż Pana Swiadczy o debiliżmie Pana a resztę cytuje Pana Reszte zdania <że takie ciemnoty w w tym kraju mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 13:49 dopóki kk będzie miało taką siłę jak teraz i budziło taki respekt ze strony rządzących bez względu na opcję (bo czy lewica będąc u władzy nie kłaniała się w pas czarnym) dopóty tacy "Mirkowie" będą cytowani na forum i czuli się świetnie z racji reklamy jaką im się robi. Nie zapominajmy, że ubiega się o senatorski fotel więc przypominanie się w mediach jest nie od rzeczy. A to, że gada głupstwa nie ma znaczenia w kraju gdzie tylu nieuków trzyma rząd dusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy rozsądek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51 Proponuje aby Orzechowskiemu dać "Żółte" papiery... Przez bliźniaków i podobnych oszołomów w europie często o nas mówią z przymróżeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareks Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51 Ustawa o ubezpieczeniu w NFZ pozwala na korzystanie z pomocy specjalistów bez skierowania także w zakresie psychiatrii. Ten Pan Orzechowski to przypadek pilny i powinien z tej mozliwości skorzystać jak najszybciej.Pana Orzechowskiego zabiorą od razu do szpitala dla obłąkanych w kaftanie...Nie prędko go opuści !!-i tak jednego pajaca mniej w Naszym Katolicki.....PIEKLE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51 On jest chory i to nieuleczalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nermal_bizkit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.uml.lodz.pl 09.06.08, 12:51 człowieku opanuj się, a jak nie możesz to na leczenie. nie ma to jak robić oborę Odpowiedz Link Zgłoś