Dodaj do ulubionych

Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu

• Gość: anja Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.208.225.103.getinternet.no 09.06.08, 12:45
      Wstyd mi i to coraz czesciej, ze mam polskie obywatelstwo. Mam
      nadzieje, ze uda mi sie go pozbyc jak najszybciej. Co to za zaszczyt
      nalezec do bandy rasistow i ksenofobow...
    • a.adas Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 12:45
      Zgadzam się! Pod warunkiem - mister Orzechowski z Cejrowskim i kilkoma kolegami
      także wyjadą. Nie do Ekwadoru - Ameryka Południowa już i tak wystarczająco po
      d... dostała.
    • Gość: Kagan Orzechowski: odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:45
      Kompromituje Polske, w odroznieniu od Podolskiego...
      • Gość: rodak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Orzechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:50
        gość był w rządzie a podstaw podstaw ustroju (polskiego, demokratycznego) nie
        zna. Ot, patriota. Idiota, a nie patriota.
    • Gość: PTee Unieważnić akt urodzenia Orzechowskiego. IP: *.chello.pl 09.06.08, 12:46
      I po kłopocie.
    • presentation1 ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 12:46
      Logiczne?Logiczne.
      • Gość: Leszek Kapus presentation1 odebrac obywatelstwo..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:55
        Logiczne?Logiczne.
      • Gość: KPN [...] IP: 194.0.186.* 09.06.08, 13:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • singleman Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:26
          Ale debilowaty Rydzyk vel ojczulo Muchomorek zasługuje, nie???
        • presentation1 [...] 09.06.08, 13:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • singleman Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:33
            I ja mam dwa obywatelstwa: brytyjskie i polskie. I czy to coś
            zmienia? Tam moja ojczyzna gdzie JA i gdzie mi wygodniej.
            • presentation1 Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:35
              akos dziwne.Ja mieszkam wiecej(tak przypuszczam)na Zachodzie niz ty i nie przyjalem obywatelstwa francuskiego.Dzis wiem ze mialem racje.
              • presentation1 Re: ..Volksdeutch odebrac obywatelstwo..... 09.06.08, 13:37
                presentation1 napisał(a):
                Mialem racje bo Do Niemiec przeprowadził się z rodzicami w 1987.Tyle lub tylko tyle i juz Niemiec?
                > akos dziwne.Ja mieszkam wiecej(tak przypuszczam)na Zachodzie niz ty i nie przyj
                > alem obywatelstwa francuskiego.Dzis wiem ze mialem racje.
    • Gość: polak Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 80.169.72.* 09.06.08, 12:46
      Panie Orzechowski, w tej chwili to mam zamiar ruszyc inicjatywe spoleczna, aby
      odebrac obywatelswto Panu, bo jest pan za durny, aby byc Polakiem
    • Gość: ers Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:46
      Palant
    • Gość: K Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.chello.pl 09.06.08, 12:47
      podwójne obywatelstwo nie buduje wśród obywateli polskich szacunku dla
      polskości - twierdzi pan Orzechowski. A wypowiedzi i działania polityków
      takich jak on sam, to niby budują? Wstyd się przyznac, ze sie jest polakiem,
      jak sie posłucha tego $ #%$#^#^.

• Gość: kha Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pikonet.pl 09.06.08, 12:47
      idiota !!! Jemu lepiej obywatelstwo odebrać a nie Podolskiemu i
      Klose. to nie ich wina, że nikt im nie zaproponował grania w naszej
      reprezentacji, zresztą nawet gdyby to nie zdzwiłabym się gdyby
      odmówili, bo u nas nie mieliby szans na jakikolwiek rozwój !!!!
      • pantau07 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:50
        Jakby Niemcy przegrali to tez by darl morde ,ze nalezy odebrac
        obywatelstwo Podolskiemu?
        • ami_lii Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 15:14
          Wtedy Podolski miałby szansę na order za zasługi dla ojczyzny!
    • Gość: x do psychiatryka z tym debilem i ubeswasnowolnic IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 12:47
      kretyna!!!!
    • Gość: końktury muwi O większego CEPA trudno.Oto "polska" w wydaniu LPR IP: *.bredband.comhem.se 09.06.08, 12:47
      Do Tworek z cymbałem lub na prezydenta.
    • Gość: autor Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.Red-213-96-7.staticIP.rima-tde.net 09.06.08, 12:48
      Polska prawica w całej swej krasie i okazałości.

Wątpliwego zdrowia psychicznego, narodowosocjalistyczny bufon i jego cudowne
      pomysły, na uzdrowienie tego biednego kraju.

A może tak tobie odebrać obywatelstwo, narodowy pieniaczu, za robienie z Polski
      pośmiewiska na skalę paneuropejską?

Wstyd. Na śmietnik historii z tym panem.
    • Gość: Polak Nie róbcie siary, won z tym artykułem IP: *.physchem.kth.se 09.06.08, 12:48
      Podolski i Kloze to bohaterzy, romantyczni ale bohaterzy ;) Nie chcieliśmy ich.
      Polska kopie nie tylko ich, stare układy kopią do dzisiaj, lekarzy, naukowców,
      sportowców. Polska to horror!
    • Gość: gość portalu Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 12:48
      w życiu nie słyszałem większej głupoty!!!!!!!!! jeżeli już pozbawiać
      kogokolwiek obywatelstwa to orzechowskiego pożal sie boże byłego wiceministra!!!!!
    • forumowicz_pospolity przestańcie błaznować Orzechowski 09.06.08, 12:49
      społeczeństwu grozi masowe zejscie ze śmiechu
    • Gość: lech Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 194.55.63.* 09.06.08, 12:49
      Teg faceta, to juz calkiem pogielo. To, ze ten slazak Klose, nie
      chce udzielac wywiadow po polsku to jego sprawa, ale Lukas
      oficjalnie przyznaje, ze w jego piersi bije polskie serce, ze w domu
      mowi po polsku i o tym pisza dzis wszystkie niemieckie gazety, a ten
      palant chce mu odebrac obywatelstwo. I jeszcze jedno. W nimieckiej
      reprezentacji jest jeszcze jeden Polak - Piotr Trochowski (HSV).
      Przed paroma laty chcial wystepowac w polskich barwach, byl wtedy
      bardzo dobrze zapowiadajacym sie pikarzem, kapitanem niemieckiej
      mlodziezowki. PZPN nie wyslal mu nawet odpowiedzi, nie mowiac o
      zaproszeniu na trening kwalifikacyjny. Pozdrowinia.
      • Gość: rudy107 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 83.238.170.* 09.06.08, 12:54
        odebrać obywatelstwo orzechowskiemu!
    • Gość: jr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.06.08, 12:49
      ale zjeb......
    • Gość: PL Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.wroclaw.mm.pl 09.06.08, 12:50
      błagam, to nawet nie jest śmieszne :(
    • Gość: zorientowany Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.mos.gov.pl 09.06.08, 12:50
      Widze ze Orzechowski wszystko moze, pomimo ze prawo nakazuje co
      innego. Brawa dla bylego (niedouczonego) wiceministra edukacji.
    • Gość: Nitro Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gprs.plus.pl 09.06.08, 12:50
      Proponuję odebrać Orzechowskiemu polskie obywatelstwo :P za to że jest
      imbecylem do kwadratu.

O ile słyszałem to jeden polski piłkarz (nie pamiętam nazwiska) kiedyś tam
      próbował w PZPN aby Podolski był w reprezentacji Polski, jednak PZPN odwrócił
      wzrok od tego. A szkoda, może wczoraj byśmy wygrali.
    • Gość: kuba Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 12:50
      Debilu z LPRu.Tobie odebrałbym obywatelstwo już dawno. Że też takie ciemnoty w
      tym kraju mieszkają.
      • Gość: antoni Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:31
        Wypowiedż Pana Swiadczy o debiliżmie Pana a resztę cytuje Pana
        Reszte zdania <że takie ciemnoty w w tym kraju mieszkają
        • Gość: viola Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 13:49
          dopóki kk będzie miało taką siłę jak teraz i budziło taki respekt ze strony rządzących bez względu na opcję (bo czy lewica będąc u władzy nie kłaniała się w pas czarnym) dopóty tacy "Mirkowie" będą cytowani na forum i czuli się świetnie z racji reklamy jaką im się robi. Nie zapominajmy, że ubiega się o senatorski fotel więc przypominanie się w mediach jest nie od rzeczy. A to, że gada głupstwa nie ma znaczenia w kraju gdzie tylu nieuków trzyma rząd dusz.
    • Gość: zdrowy rozsądek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51
      Proponuje aby Orzechowskiemu dać "Żółte" papiery...
      Przez bliźniaków i podobnych oszołomów w europie często o nas mówią z
      przymróżeniem oka
    • Gość: Mareks Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51
      Ustawa o ubezpieczeniu w NFZ pozwala na korzystanie z pomocy
      specjalistów bez skierowania także w zakresie psychiatrii. Ten Pan
      Orzechowski to przypadek pilny i powinien z tej mozliwości
      skorzystać jak najszybciej.Pana Orzechowskiego zabiorą od razu do
      szpitala dla obłąkanych w kaftanie...Nie prędko go opuści !!-i tak
      jednego pajaca mniej w Naszym Katolicki.....PIEKLE !!!!
    • Gość: Zygmunt Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 12:51
      On jest chory i to nieuleczalnie
    • Gość: nermal_bizkit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.uml.lodz.pl 09.06.08, 12:51
      człowieku opanuj się, a jak nie możesz to na leczenie. nie ma to jak
      robić oborę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka