Gość: Bobek Nie dajmy sie zwariowac. Orzechowski to idiota. IP: *.drs-tsi.com 09.06.08, 16:59 Niemiec u nas nie gra, bo polska reprezentacja jest bardzo marna a kluby jeszcze marniejsze, po prostu amatorskie. Jak kiedys za moze 20 lat powstanie w Polsce profesjonalny futbol z prawdziwego zdarzenia, to wcale nie mozna wykluczyc, ze jakis Niemiec bedzie gral w polskim klubie pare lat, ktory nie zalapie sie do kadry Niemiec, a bedzie 2 razy lepszy od naszych, zapragnie grac dla Polski. A co z Rogerem, ktory ma brazylijskie obywatelstwo i gra dla Polski, nieznajac nawet naszego jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Nie dajmy sie zwariowac. Orzechowski to idio 09.06.08, 17:09 Gość portalu: Bobek napisał(a): A co z Rogerem, ktory ma brazylijskie obywatelstwo i gra > dla Polski, nieznajac nawet naszego jezyka? odebrać mu obywatelstwo!! bezwzględnie! obydwa nawet buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ajw-pl Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 16:59 I komu tu odebrać to obywatelstwo? Prędzej temu kto nas i siebie kompromituje (w domyśle p.Orzechowski) niż temu, który jest obecnie najlepszym piłkarzem z Polski w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Cienka czerowna linia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:02 Przypominam sobie mundial w 2006 roku. Zachowanie Podolskiego w czasie meczu i po nim wobec Polaków było tak wspaniałe, że aż wspominało się tego piłkarza z jakimś dobrym uczuciem. Wczorajszy mecz pokazał jacy naprawdę są Polacy. Wstyd i hańba! Nie wspominając już o postawie naszych piłkarzy, która była karygodna, szczególnie po zakończeniu meczu, kiedy odchodzili bez pogratulowania (oprócz Krzynówka). A kiedy dzisiaj czytam, że Żurawski nie zagra już w Euro, bo został ciężko kontuzjowany, przypomina mi się Podolski - Polak który został bezczelnie, wręcz zgwałcony na boisku faulami przez naszych graczy! I grał, grał dalej na boisku! I nie poddał się, strzelając nam drugą bramkę, która była powodem mojej szczerej uciechy. Ja również od dzisiaj kibicuje WYŁĄCZNIE Niemcom. Bo nie wierze już w nic co Polacy zamierzają dokonać. P.S. I aż się serce krajało na widok tych polskich oczu, rzeczywiście pogrążonych w jakimś smutku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Cienka czerowna linia. IP: *.nwrk.east.verizon.net 09.06.08, 17:13 Ale z ciebie debil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykretyn Po co puszczacie tego nacjonaliste na antene ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:03 Jag go słucham to jestem za aborcją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg47 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 17:04 wstyd mi ze Orzechowski jest z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas79 podaj mi swój adress wyslę ci 1000 kondomów żebyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:05 sie ch...u nie rozmnażał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antropolog Re: podaj mi swój adress wyslę ci 1000 kondomów ż IP: *.nwrk.east.verizon.net 09.06.08, 17:10 Jaka szkoda ze sasiad twojej matki nie nosil kondoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.chello.pl 09.06.08, 17:08 TO ŻENADA! Wstyd mi że ten człowiek był kiedyś w rządzie RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:09 Ja proponuje odebrac je Orzechowskiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaeva Tego czlowieka powinno sie rozstrzelac... 09.06.08, 17:09 publicznie zeby byl przeyklad dla innych co sie robi z takimi malymi gnidami ktorzy zaruwaja zycie innym swoim jadem!!! Nie jestem zwolenniczka takich metod ale to juz przegiecie co za debil!Ludzie jak tacy ludzie moga sie publicznie wypowiadac!I prosba do gazety nie pokazujcie wiecej takich bzdur bo i po co i nierozmawiajcie z takimi ludzmi wcale to niczego nie wnosi do zycia nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omikron Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:10 Ja proponuję odebrać, Orzechowskiemu obywatelstwo, bo jak same nazwisko wskazuje ma mózg równie pofałdowany i wielki jak orzeszek ( laskowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:12 czy to wina Podolskiego, że nie chciano go przyjąć do piłkarskiej reprezentacji Polski?? Obywatelstwo powinno się odebrać temu, kto odmówił przyjęcia go do niej po kilku prośbach. Czy to Podolski nie chciał występowaćw polskiej kadrze, czy Polacy go nie chcieli tłumacząc, że mamy wystarczająco "talentów" nad wisłą. Tylko gdzie te talenty są??? trzeba korzystać, że ktoś dobry chce grać dla nas zamiast czekać aż specjaliści z innych krajów go przygarną. Czy to oznacza, że trzeba mu zabrać obywatelstwo Polski?? Podolski nawet się nie cieszył ze zdobycia bramki. Zasanówcie się najpierw "patrioci" z lpr-u zanim palniecie kolejną głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu IP: *.173.28.227.tesatnet.pl 09.06.08, 17:13 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu i wysłać 09.06.08, 17:18 Gość portalu: spin napisał(a): > i tyle jako pomoc żywnościową do KRL-D Odpowiedz Link Zgłoś
rajmund62 po co gw nagłaśnia tego idiotę 09.06.08, 17:14 w ten sposób sprawiacie, że czuje się ważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vomitor dlaczego nagasniają roznych gnojkow ? ano bo : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 18:12 bo: - taki news kazdy chetnie otworzy bo to skandal, - bo tlumek lubi wąchac to co smierdzi i patrzec na wszelką ochydę, - czasem dlatego ze jakis wypierdek walnie cos tak kuriozalnego, ze trzeba opowiedziec, zanim Ksiega Guinessa to podchwyci, - a takze niestety i dlatego, ze na rynku stale istnieje około 20 % nabywców wiadomosci w ktorych pozytywnie się odbiera takich jednoznacznych kretynow jak Kaczynscy, Maciarewicz, Jakubiak, ziobro, bielan, rydzyk , orzechowski ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Konstytucja IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 17:14 Art. 34. ust. 2 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej: "Obywatel polski nie może utracić obywatelstwa polskiego, chyba że sam się go zrzeknie." Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać (nad ministrem, nie Konstytucją;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanix Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gprs.plus.pl 09.06.08, 17:14 panie orzechowski zrob pan cos dobrego dla ojczyzny i zajmij sie pan PRACĄ(kup se pan lopate i przekop se pan pola kawalek). a gadaniem głupot zostaw pan innym. a jezeli juz pan sie pchasz do polityki to moze zloz pan wniosek o komisje sledcza ds. dlaczego klose i podolski nie graja w naszych barwach? moze mamy za duzo "dzialaczy" sportowych w pzpn.panie orzechowski do pracy. prawdziwej pracy !!! to pomaga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 17:14 Miejsce dla takich ludzi to oddział zamnkięty, a nie ławy poselskie czy ministerialne. Dziennikasrze powinni ignorować takich idiotów, a nie nagłaśniać ich wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolona Orzechowski: dzięki Bogu przegraliśmy wybory IP: *.home.otenet.gr 09.06.08, 17:16 Bo "inaczej banda debili próbowała by napisać nową konstytucję". Pozdrowienia i sukcesów w EURO 2008 dla Polaka Podolskiego, życzy społeczność polonii w Grecji. www.polonos.com Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 17:16 i ma rację Kubicy też odebrac obywatelstwo, dlaczego ma występowac u nimca. Nam wszechpolaczkom nie bydzie nimiec pluł nam w gęba. W sumie mnie też odbierzcie obywatelstwo bo mam chińskie trampki. Szybko zapomniałem że tacy frajerzy rządzili tym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 17:18 Proszę odebrać polskie obywatelstwo wszystkim idiotom, nawet tym, którzy nie byli nigdy leczeni psychiatrycznie. W ten prosty sposób idioci nie będą mogli być ani posłami, ani ministrami. Żaden inny komentarz tutaj się nie nasuwa. Śmiać mi się też nie chcę. Na szczęście mieszkam już w Niemczech i ze smutną zadumą patrzę na pogrążanie się naszego kraju w GÓWNO i do tego większe niż za Gierka (czasy, które osobiście pamiętam). To bardzo przykre, że codziennie muszę się wstydzić za Polaków, choć jeszcze 4 lata temu byłem dumny z mojej narodowości. Pozdrawiam wszystkich jeszcze NORAMALNYCH Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.lama.net.pl 09.06.08, 17:20 Czy temu panu już Pan Bozia rozum odebrał ? Czy może dopiero zamierza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 195.117.9.* 09.06.08, 17:21 Mamy dość szaleńców w Polsce. To perfidia tego człowieka.Dokąd Polskie mediabędą interpretować bzdety tego człowieka,to wstyd że nasz kraj reprezentował taki minister. Odpowiedz Link Zgłoś
macio25 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 17:22 nie chcę używać epitetów, ale pewne słowo na "i" to ciśnie mi się na usta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldi górą !!! Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.4web.pl 09.06.08, 17:23 Boże co za ludzie. Ten Orzechowski niech w ogóle sie lepiej nie odzywa, co on sobie myśli ??!!!!!!!!! Jest tyle rzeczy w Polsce które są 100000 razy ważniejsze a on zajmuje sie takimi sprawami. Poza tym ani Łukasz Podolski ani Mirosław Klose nie zrobili niczego złego, aby zostali pozbawieni obywatelstwa. Poldiemu chyba by pękło serce jak by się o tym dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś