Gość: rafał Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.eranet.pl 09.06.08, 23:07 proponuje odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu wydaje mi się że ten pan nas ośmiesza moze się myle jestem tylko zwykłym obywatelem Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 23:13 weź lustro ch..u istrzel sie w te glupią morde.Orzechowski jesteś gorszy niz twoje idole bliźniacze.Poprostu gó.. kacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:16 Pan Orzechowski nie powinen brać tyle tego, co bierze ponieważ opowiada brednie które człowiekowi rozumnemu nie przystoją. Upał nie tłumaczy niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MioA701 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.06.08, 23:17 Wszystko super, Polska mentalność wychodzi nie tylko z człowieka, który ma takie poglądy ale również z komentujących. A można byłoby się zastanowić głębiej nad jego wypowiedzią i szerszą sytuacją. Gość gada straszne rzeczy......... a czy w prawie nie ma już kar więzienia za służbę w wojskach innych państw.......... takie piętnowanie jest zgodne z prawem i legalne............. a czy sport to nie jest walka narodowości bez przelewania krwi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 23:26 > a czy sport to nie jest walka narodowości bez przelewania > krwi????? Bardzo slusznie. Teraz mam pytanie, czy walczace narodowosci powinny nosic dokumenty wydawane przez jeden kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancur Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:28 Rzeczywiście Orzechowski nie pochodzi od małpy, on pochodzi od kału... Smutne tylko, że taki dureń był wiceministrem edukacji. Jego powinno się pozbawić obywatelstwa, albo przynajmniej odebrać prawa obywatelskie ze względu na niebezpieczny, dla nas Polaków, debilizm tego z kałosapiensa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pub.sarocom.net 09.06.08, 23:30 Panie Orzechowski,jest mi bardzo prztkro że takiemu "wykształconemu"człowiekowi takie myśli przychodzą do głowy,prawdopodobnie to skutek wysokich temperatur jakie od jakiegoś czasu mamt w Polsce, jak przyjdzie ochłodzenie i popada deszcz to pannię zreflektuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ukonline.co.uk 09.06.08, 23:34 zabierzcie mi polskie obywatelstwo bo ja nie chcem byc polakiem - jestem na emigracji i w zaden sposob polska nie daje mi odkleic naklejki ze jestem polakiem - a ja nie chce naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvo Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gemini.net.pl 09.06.08, 23:39 Orzechowski ma racje, nie bedzie Niemiec pluł nam w twarz, nawet zpolszczony. Podolski i Klose to zdrajcy i nikt kto ceni kase ponad interes narodowy nie zasluguja na to by nazywać się Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 23:42 Ha, ha, ha, ha!!!!!!!! No i gdzie jest na swiecie lepszy kabaret, no gdzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! 10.06.08, 00:55 Hallo gosciu,calvo.Nie wiem czy GW nie skasuje mojego komentarza ale probuje.Gość portalu: calvo napisał(a): "Orzechowski ma racje, nie bedzie Niemiec pluł nam w twarz, nawet zpolszczony. Podolski i Klose to zdrajcy i nikt kto ceni kase ponad interes narodowy nie zasluguja na to by nazywać się Polakiem." ______________________________________________________ Drogi Calvo, Ty nazywasz zdrajcami,moje dzieci i tysiace innych dzieci z EU i USA,jesli takie teksty,o Podolskim i Klose piszesz!!! Czy masz odwage i dobrego adwokata? Czy mozesz mi podac swoja email? Czy znasz przepisy prawne w EU i PL? Na te pytania odpowiesz jak masz odwage jednym slowem:NIE!! Wybaczam Tobie twoja nienawisc do polskich dzieci i mlodziezy, bowiem tak samo jak Orzechowski ,nie wiesz co piszesz. GW ma wyjaktowych dziennikarzy dlatego zycze wam GW, wiecej dochodow i stron po angielsku i niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 01:55 > Czy masz odwage i dobrego adwokata? > Czy mozesz mi podac swoja email? > Czy znasz przepisy prawne w EU i PL? Drogi Panie, czy to ma byc rodzaj zastraszania z panskiej strony czy moze nie zauwazyl Pan, ze jest to dyskusja internetowa gdzie kazdy ma prawo do swojej opinii. Bez wzgledu na to czy ma pan dobrego czy zlego adwokata powiem Panu, ze za opinie sie nie sadzi. Kapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! 10.06.08, 02:38 Gość portalu: Polak napisał(a): > > Czy masz odwage i dobrego adwokata? > > Czy mozesz mi podac swoja email? > > Czy znasz przepisy prawne w EU i PL? > Bez wzgledu na to czy ma pan dobrego czy zlego adwokata > powiem Panu, ze za opinie sie nie sadzi. Kapisz? ____________ Szanowny Panie Nie mam slow uznania dla Pana pogladow, jesli popiera Pan wroga polskich dzieci i mlodziezy, Pana Orzechowskiego. Jesli mi naturalnie GW,nie skasuje mojego komentarza. Jesli polityk lub Pan zgadzacie sie,aby odbierac polskie obywatelstwo,polskim dzieciom i studentom, z innym paszportem,oznacza to nie tylko polityczny i religijny fundamentalizm jak w Al-Kaidzie ale relacje faszystowskie ktore prawnie,sa w EU, zabronione i karalne. Komentarze i opinie tak, ale propaganda eliminowania dzieci i mlodziezy i grozenie nastepnemu pokoleniu(zabieranie paszportow polskich) jest dla mnie osobiscie,barbarzynstwem. Nawet za PRL takiego skandalu osobiscie nie przezylem jaki nam,w sposob bardzo serdeczny przekazala GW. W tym miejscu jaki dlugoletni,kontrowersyjny czytelnik dziekuje. Dziekuje wam ze w roku 2006 jako jedyna gazeta w Polsce, poinformowaliscie o handlu polskimi niemowlakami w Gnieznie. Dzieki GW,uratowana przeszlo 100 dzieci, w wieku tydzien do 3 miesiecy!!! Polska prokuratura i niemiecka uratowala dzieci. Gdzie w tym czasie byl Pan Orzechowski? Wiem ze takie teksty i komentarze Pana Orzechowskiego przeciw dzieciom,za Odra(w Berlinie) byly by traktowane jak pedofilstwo. Automatycznie po 7 dniach,przez specjalne software, organy scigania,wytoczyly by sprawe karna.Z urzedu. Dzieki rowniez polskim informatykom. Podaje panu uprzejmie Linki o Konstytucji USA, po polsku,po angielsku,po niemiecku. konstytucja.e-studio.biz.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Konstytucja_Stan%C3%B3w_Zjednoczonych konstytucja.e-studio.biz.pl/konstytucja_USA.html www.archives.gov/exhibits/charters/charters.html de.wikipedia.org/wiki/Verfassung_der_USA usa.usembassy.de/regierung-verfassung.htm Podaje Panu uprzejmie informacje o panu Orzechowskim. en.wikipedia.org/wiki/Miros%C5%82aw_Orzechowski miroslaw-orzechowski.blog.onet.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Miros%C5%82aw_Orzechowski. W google:Miroslaw Orzechowski,zyciorys strony 31-40. Zyciorysu i to szczegolowego Pana Orzechowskiego, nie wolno mi,osobiscie,przez Internet podawac. Prawo mi zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 03:21 > Szanowny Panie > Nie mam slow uznania dla Pana pogladow, > jesli popiera Pan wroga polskich dzieci i mlodziezy, > Pana Orzechowskiego. > Jesli mi naturalnie GW,nie skasuje mojego komentarza. Pan chyba nie bardzo rozumie albo zwyczajnie udaje. Nikt nie chce odbierac dzieciom obywatelstwa! Jezeli jednak dorosly obywatel Polski wystepuje przeciwko narodowi Polskiemu i pobiera za to oplate to prosze mi wytlumaczyc dlaczego ma Polska wynagradzac go i zezwolic na przynaleznosc do naszego narodu? Reprezentacja Kraju, czy to rzadowa, czy wojskowa czy tez sportowa reprezentuje kraj i wszystkich ludzi tego kraju. Jezeli Polak jest przeciwko grupie ludzi ktora reprezentuje nasz kraj i pobiera za to pieniadze to najwyrazniej obywatelstwo polskie jest mu zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! 10.06.08, 04:16 Szanowny Panie,Panie "Polak", Zapomnial pan w swoim komentarzu ze nie tylko reprezentacja kraju,rzadowa,wojskowa,sportowa prezentuje kraj jakim jest Polska czy tez inny kraj. Zespoly naukowcow,wynalazcow,muzykow,tworcow,filmowcow, wydawcow a co Pana zbulwersuje BANKOWCOW lub specjalistow na gieldach papierami wartosciowymi maja polskie i inne obywatelstwa. Szczegolnie ci ostatni w Polsce i w EU jak i rowniez w USA, reaguja lub musza reagowac dla kraju w ktorym zyja. Bez wzgledu na wyznania religijne. Maja prawo do 2 paszportow. Sa do Polski lojalni i nie sprzedaja tajemnic panstwowych AL-Kaidzie. Pan chce jak Orzechowski dzieciom a szczegolnie absolwentom uczelni w EU i USA,robiacych kariere, w danym kraju,gospodarczo konkurujacym z Polska, odebrac paszporty,bowiem Polakom,Pana zdaniem, mie wolno kariery tworzyc......ale byc niewolnikami agigatorow ktorzy przy Handlu niemowlakami(2006) milczeli. Nie Pan i nie Pan Orzechowski bedziecie o losach EU,USA decydowac. Zapomnial Pan o Internecie. Czasy dyktatur w EU sie skonczyly. Bravo dla Lukarza i Miroslawa. Polscy lobbisci i Politycy zapomnieli o was, ale sa wyjatkowo aktywni przy waszych sukcesach. Dodam ze osobiscie wystapilem jako informatyk przeciw polskiemu panstwu(Kaczynscy),kiedy informowalem polskie wladze o polskich pedofilach,bitych polskich kobietach i jak pomagalem uratowac maltretowane kobiety i ich dzieci z Polski,w Berlinie,w tutejszych sadach, poniewaz politycy i ich lobbisci w Polsce byli swoja kariera zainteresowani zamiast ratowac nastepne polskie pokolenie. Zamiast po prostu przepisy prawa rodzinnego zmienic. Za moja aktywnosc bylem aresztowany w Polsce w roku 2007. Mialem urlop i to w dodatku bezplatny. Ze swietnym polskim jedzeniem!!Serio.Smaczne. Nie mam strachu ani przed Panem ani przed pseudo patriotami ktorzy chca tak jak Pan Orzechowski, izolacji Polski w EU i.... dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 04:56 > Za moja aktywnosc bylem aresztowany w Polsce w roku 2007. > Mialem urlop i to w dodatku bezplatny. > Ze swietnym polskim jedzeniem!!Serio.Smaczne. > Nie mam strachu ani przed Panem ani przed pseudo > patriotami ktorzy chca tak jak Pan Orzechowski, > izolacji Polski w EU i.... dyktatury. Nie musi miec pan strachu przed nikim i dobrze by bylo aby pan rowniez nie straszyl innych adwokatami. Przykro mi ale widze, ze musimy na dzis nasza dyskusje zakonczyc gdyz za zadne skarby nie jest Pan w stanie rozroznic pomiedzy krzywdzonymi dziecmi a swietnie oplacanym doroslym pilkarzem, ktory udaje ze wzgledu na rodzine jak bardzo mu zalezy na polsce jednoczesnie wystepujac przeciwko niej. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska mama Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo?Absurd!!! IP: 84.13.243.* 10.06.08, 09:12 To jest bardzo oburzajace! Mam dwojke dzieci, ktore urodzily sie w UK, ojciec ich jest Anglikiem, sam nauczyl sie po polsku. Dzieci maja podwojne obywatelstwo, lubia jezdzic do Polski, ucza sie naszego jezyka. Idac tokiem rozumowania Goscia Polaka powinno sie natychmiast odebrac (profilaktycznie) obywatelstwo polskie moim dzieciom i mnie, bo a nuz zaczniemy grac w angielskich druzynach w pilke, siatkowke, czy w co tam chcecie i tak sie zlozy, ze wystapimy na olimpiadzie przciwko reprezentacji Polski. Czyli rezygnujemy z kariery sportowej albo paszportu? Albo podczas gry udajemy pokraki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasu odpowiem po prezydencku" spieprzaj dziadu !!!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:41 takich ludzi powinni wykluczyć z zycia publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 09.06.08, 23:47 Ty Ku.. Debilu, odbierz je sobie , ty ku.. polglowku co ty ku.. smieciu myslisz Jestesmy glupim narodem , ale nie jaz tak jak try myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:49 moim zdaniem Orzechowski dobrze myśli..co to za mecz w którym Polacy pokonują polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 23:51 samogwalt pilkarski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.08, 23:49 Orzechowskiemu trzeba ubrać brązowy mundur i powiesić na rękaw opaskę. To taki sam pier... nacjonalista jak znany nam wszystkim A.H. Dziwie się ze media jeszcze propagują takie coś. Ale w PiS i LPR to chyba normalne. Polsko, grzęźniesz w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix odebrać obywatelstwo bezmózgom!!!!! IP: *.astral.lodz.pl 09.06.08, 23:50 zacząć od orzechowskiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Mol Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 89.234.192.* 10.06.08, 00:07 Czego się nie robi, żeby dostać się na łamy... I toto było ministrem od edukacji - chyba polubię Giertycha :( Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 10.06.08, 00:29 ORZECHOWSKI JEST TAK GŁUPI, że powinien zostać poddany przymusowemu leczeniu na głowę!!! Jestem za odebraniem obywatelstwa Orzechowskiemu, bo kompromituje NASZ KRAJ i MOJE MIASTO ŁÓDŹ!!!! A Łukasz Podolski to świetny sportowiec i miły młody człowiek! Przynosi chlubę naszemu krajowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 00:44 > A Łukasz Podolski to świetny sportowiec i miły młody człowiek! > Przynosi chlubę naszemu krajowi! W jaki sposob przynosi naszemu krajowi chlube? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo dzieciom ??? 10.06.08, 01:03 Gość portalu: Polak napisał(a): A Łukasz Podolski to świetny sportowiec i miły młody człowiek! Przynosi chlubę naszemu krajowi! W jaki sposob przynosi naszemu krajowi chlube? ____________________________________ Tak jak Wieniawski,Chopin,Karlowicz,Kisielewski,Polanski, Nahorny,Bednarek,Jazz Jamboree,Zimmermann,Wajda,Wojtyllo i inni..... Reszta w google i wikipedia i.. w moich komentarzach. Dla demokracji i przyszlosci naszej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo dzieciom ?? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 01:50 > Tak jak Wieniawski,Chopin,Karlowicz,Kisielewski,Polanski, > Nahorny,Bednarek,Jazz Jamboree,Zimmermann, > Wajda,Wojtyllo i inni.....Reszta w google i > wikipedia i.. w moich komentarzach. > Dla demokracji i przyszlosci naszej planety. Ktora z wyzej wymienionych osob reprezentowala obcy kraj PRZECIWKO naszemu drogi Panie tak jak lukas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo dzieciom ?? IP: 84.13.243.* 10.06.08, 09:01 Tym, ze dobrze gra w poilke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amcia zemsta ????!!!!! IP: *.bannet.com.pl 10.06.08, 00:37 kurde nie moge tego czytać , chcecie się zemścić za to ze strzelił nam dwa gole ????!!!! no jak to usłyszłam że chcecie go pozbawić obywatelstwa to strasznie się oburzyłam !!!! , weźcie sie leczcie , on jest Polakiem , oki ja mam do niego żal nie za to że strzelił nam gole ale za to że jest po stronie niemieckiej , ale to nie oznacza że trzeba się mścić i pozbawiać go obywatelstwa ... jakoś do tej pory się nie puszyliście , dopiero teraz ?? bo strzelił nam gole ?? to jest poprostu zemsta a ja tego nie toleruje i tyle !!!!! i nie najezdzajcie tak na niego to młody chłopak widać że nie może sie zbytnio ogarnąć i nie wie co robić !!!!! , możemy mieć do niego żal ... oki zgadzam się ale Polskość mu zostawmy ... jeżeli on sie nie czuje patriotą to jego sprawa.. ja bym miała wyrzuty sumienia ... widać niemcem nie chce być bo jak by chciał to sam by zrezygnował z naszego obywatelstwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
krys-ia1 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 10.06.08, 00:40 Dzięki normalnym obywatelom zdjęto tegoż Pana ze stanowiska wice- edukacji...fanatyk powinien milczeć i siedzieć w domu, a nie wygłaszać na forum swoje bzdety. Drodzy dziennikarze..zbojkotować należy takich polityków a nie przytaczać ich "żółć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO))EB Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu?IDIO IP: *.toya.net.pl 10.06.08, 00:49 A czemu nie Listkiewiczowi jak olał Podolskiego gdy ten chciał grac u nas???? Panstwo PZPN, PZMot w Państwie od lat 50-tych i nikt nic z tym nie zrobił i nie zrobi. KASA, KASA -FIFA,FIA I TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwny112 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.psary.eu 10.06.08, 00:57 Podolski jak chciał grać w reprezentacji Polski to nikt go nie chciał bo za słaby był!!! Teraz Nas z Kloze golić będą i niech PZPN się w końcu ocknie i zrozumie, że światowej sławy piłkarzy na eksport wysyła a importuje jakichś kanarinios co u siebie nie łapią się do 2 ligi!!! Był Emanuel O. dostał brzucha i się zmył, z Brazylijczykiem lepiej myślicie będzie?? Naszej kuchni skosztuje i od razu mu boki popruje. W Polsce to tak już zawsze jest , że jak mamy coś dobrego to sprzedamy, a syf kupujemy. A jeśli Podolski i Kloze do polski nie grają to ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pool.einsundeins.de 10.06.08, 01:19 Pytam: czy każdy oszołom musi mieć prawo głosu na antenie? Po takim wywiadzie, Niemcy zacierają ręce, a z Polski się swiat smieje. Niech on swoje brednie opowiada w "Kocborowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgc1 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.icpnet.pl 10.06.08, 01:30 Jako Polak ciesze sie ze Podolski odnalazl sie w roli super pilkarza za granica ( skoro Polacy go nie zauwazyli ). A jesli chodzi o p. Orzechowskiego to coz, wstyd mi za takiego Polaka który dla zysku politycznego ( bo chce wierzyc ze tak glupi nie jest ) jest w stanie zionac nienawiscia i zazdroscia do czlowieka ( Polaka ), ktory odnosi sukcesy. W koncu sam ich za wiele nie ma, moze jakies złe przezycia z przeszłoci sprawiaja ze takie głupie pomysły wychodza z ust p. Orzechowskiego na swiatlo dzienne. Wiecej takich Polakow jak Lukasz Podolski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(łks) Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 02:05 Ten debil jest z Mojego Miasta. Straszny Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barber Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ph.ph.cox.net 10.06.08, 02:14 Przecież Orzechowski ma twarz kretyna. Po co jeszcze ją pokazywać publicznie? Jak miło teraz się ogląda wiadomości bez Giertycha. Nie uprzykrzajcie nam dobrego czasu twarzą jeszcze tego idioty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Polacy - upokorzeni, chorzy z zazdrosci glupcy IP: 71.237.183.* 10.06.08, 04:10 Od wielu juz lat daje wam lekcje i niczego jeszcze sie nie nauczyliscie. Musicie wiec powtarzac historie. Odpowiedz Link Zgłoś