saralee 19.09.03, 17:55 co powoduje, że facet jest dla was odpychający? czy wygląd, czy zachowanie? pytam, bo ostatnio zaczęłam się nad tym zastanawiac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwie_kobiety Re: )))) 19.09.03, 18:03 - Wygląd. Nie znoszę obrzydliwych japiszonów. - Zachowanie. Nie znoszę obrzydliwych japiszonów. - Czemu po mnie powtarzasz? - Bo wyjątkowo masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.09.03, 18:10 1.jeśli koleś sie ślini na widok laski..to wtedy jest obrzydliwy 2.jeśli koleś udaje fanatyka literatury choc nic o niej nie wie...to jest odpychajacy 3.kiedy rzadko sie myje wtedy jest... Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 19.09.03, 18:30 a co sadzisz o zgrywaniu się na typ macho? smiesza mnie tacy ludzikowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.09.03, 19:08 tak macho sa paskudnie rowniez.najlepsi sa Ci ktorzy sa najgorszymi udawaczami.takim to od razu bym najchetniej powiedziala splywaj Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 19.09.03, 19:57 niestety, znam kilku takich - brrr Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 20.09.03, 10:17 Głównie zachowanie. Bo znam milutką "paskudę" jak i odpychającego "pięknisia". Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 20.09.03, 22:01 na odpychanie definytywnie składa się całokształt. janse, że pierwsze wrażenie, w 99%, jest wizualne, ale zaraz po nim przychodzi to drugie i trzecie... pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 21.09.03, 11:40 kiedy jest wredny i nie przepuszcza kobiety w dziwiach!!! chociaż to ostatnie to można wytresować:))):)) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: kolejne pytanie na piatek-głównie do forumowi 21.09.03, 16:08 1) wulgarne zachowanie 2) pozerstwo 3) zaborczość 4) brudne paznokcie 5) nieświezy oddech Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn uff 21.09.03, 17:36 Całe szczęście nic się nie da pode mnie podciągnąć jeśli chodzi o tę listę,,, (piszę 'uff' bo brzmi niesmacznie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś