Dodaj do ulubionych

Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ...

08.01.02, 21:12
wszystkim życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Geografie, Kropko... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 21:19
      Na wątku "w kropki" (moj ulubiony rzucik!)- strasznie przepraszam geografa i
      kropke a takze innych, ze sie dalam poniesc, ale ...ja nie lubie roznych takich
      nieortograficznych. OKROPNIE !
      • kropka. Re: Geografie, Kropko... 09.01.02, 10:43
        Ależ Kasiu, nic a nic mnie ten wątek nie ruszył.
        Przeciwnie, nawet mi trochę pochlebił :))
        Pozdrowionka
    • Gość: Ixtlilto Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.01.02, 21:19
      ...
      dobranoc
      pchły na noc
      karaluchy pod poduchy
      ...
      • goodmanek Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 08.01.02, 21:53
        Dobranocka, wsadz pod glowke z dębu klocka :-)
    • Gość: cumella Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: *.uni.lodz.pl 08.01.02, 21:20
      Ach jak miło. Dziękuję bardzo. Tobie również Kropeczko spokojenej nocy życzę.

Cumella
      • Gość: geograf Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: 10.0.219.* 08.01.02, 21:24
        już dobranoc?? no dobrze:
        kolorowo-bajeczno-kalejdoskopowych snów, dłuuuugiej i wyspanej nocy, posiłków ukratkowo nocnych bez potrzeby dzieciobójstwa, miłego wrażenia wstawajac jutro rano (?) z łóżka i wszystkich sennych superlatyw życzę!!!
        geo-dobranoc.
    • Gość: jasam Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: *.Astral.Lodz.PL 08.01.02, 21:32
      O tej porze ????????????????????????????????
      A wpisy o 0:23, 1:48 itd.
      Spać już teraz ?
      Ale na wszelki wypadek Dobrejnocki życzę
      pozdr.
    • zamek Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 08.01.02, 23:26
      To i ode mnie awansem..., pięknych, słodkich, puchatych... zajączków :)))
      Zamek spowity kołderką mgłyyyyy...
    • yavorius Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 09.01.02, 09:38
      Azaliż nawzajem.
      • kropka. Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 09.01.02, 23:28
        dobranoc wszystkim
    • Gość: Ixtlilto Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.01.02, 23:27
      oooooooooooooł jeeeeeeeeeeeee.... chrrrr... chrrrr. chrrrr......

dobranoc, Ixtlilto
      • zamek Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 09.01.02, 23:30
        1..., 2..., 3...,
        mo-ni-to-ry ga-si-my...,
        Win-dow-sy wy-łą-cza-my...,
        kołd-rą się przy-kry-wa-myyyyyyyy..........
        • Gość: Ixtlilto Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.01.02, 23:32
          tak jest! :)
          jeszcze raz dobranoc (:
    • kropka. Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 11.01.02, 01:01
      ciepłe dobranoc wszystkim :)
      • kropka. Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 16.01.02, 01:38
        dobrejnocki :))
        • zamek Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 16.01.02, 01:41
          Dobranoc niewiasty, mężczyźni... już czas na sen...
          • ninna Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 16.01.02, 10:25
            O Jezuuuuu. Co wy wyprawiacie po nocach? Szczegolnie w srodku tygodnia? Po
            nocach sie sypia i koniec.

NINNA
    • zamek Re: Dobranoc, słodkich marzeń, kolorowych snów, ... 18.01.02, 01:40
      Ależ śpijcie słodko :)))
    • Gość: Ixtlilto Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy... IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.02, 23:38
      Dobranoc KaFeLki i Forumowicze.
      Spokojnego snu...

pozddroofka, Ixtlilto
      • kropka. Re: Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy... 19.01.02, 01:33
        śpijcie smacznie, do jutra :))
        • grover Dobranoc, pchły na nos, karaluchy pod pazuchy 19.01.02, 22:33
          Odpadam od pionu, idę spać. Życze miłej nocy...
          • kropka. Re: Dobranoc, pchły na nos, karaluchy pod pazuchy 21.01.02, 22:49
            miłego nocnego markowania pracusiom i dobranoc śpiącym. Do jutra
            • Gość: Saper Re: Dobranoc, pchły na nos, karaluchy pod pazuchy IP: *.toya.net.pl 21.01.02, 23:11
              Do juuuuuuuutra, przepraszam, ale mi się ziewnęło, chyba czas kończyć i do
              domciu. To pa.
              • grover Re: Dobranoc, pchły na nos, karaluchy pod pazuchy 21.01.02, 23:35
                Ja też już idę oczka mi się kleją przez chwilę widziałem nową trzcionkę na
                forum więc to chyba sygnał aby iść spać - papa
                • zamek Dobranoc, pchły na nos, karaluchy pod pazuchy..., 22.01.02, 01:49
                  ...a szczypawki do zabawki.
                  Śpijcie dobrze :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka