wirusx 28.06.08, 01:04 Panie "dziennikarzu" Wiewiórski, ta jakaś Dzięgielewska, to reż. Grażyna Kędzielawska, ale co tam, ważne, żeby poblablać i wziąć wierszóweczkę, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das_spiel_ist_aus juz mi sie znudzilo IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.08, 08:19 to wpis do lodzkich(z abw) wandali..czy slyszeliscie nazwisko baranowski(macie zapytac sie zbyszka lub andrzeja)..macie tydzien na swoje rasistowskie tezy .. jezeli nie wiecie kto ja ,to napisze tak .wiesio a.(w dobrze wiecie) znudzil mnie juz wasz wandalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus macie tydzien IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.08, 15:37 i o d..e rozbic wasze rasistowskie teorie (co kto moze,a co nie)wal,emsy,kaczynskiego,tuska, i reszte tej narodowo-zydoskiej holoty.tydzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awatar Re: Pieniądze dla filmów IP: *.gprs.plus.pl 28.06.08, 19:23 A pies ja tracał, dziegielewska czy kedzielawska, jeden stary grzyb, i tak kwasi te swoje filmiki o nieudacznych kobitach, (takich jak ona he he) rozwodkach, a w cholere z takim "kinem". lepiej menofem (ostatnie stadium climaxu) i do sw Alberta, a nie do kamery! Przynajmniej u sw alberta dupa sie jej zmniejszy, bo urosla he he zanadto. P{anie jakubie - Dziegielewska!!!! Niech Pan sobie nic z tego nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Robert Gliński 28.06.08, 22:47 Super reżyser, "Część Tereska" arcydzieło :D Odpowiedz Link Zgłoś