dorota.alex 23.02.11, 14:32 Kto się odnajduje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto19633 Re: dorotka. 23.02.11, 15:30 Odnalazłem się. Pasuje mi -zwadźca, czajnik/gdy jest mróz/ -Purysta, Perwersik. Co ty na to, pod którym nickiem mogę się dla ciebie zalogować? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: dorotka. 23.02.11, 15:35 Pod stałym. To jest typologia troli a nie klonów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: dorotka. 23.02.11, 15:53 dorota.alex napisała: > Pod stałym. To jest typologia troli a nie klonów :-) >> umieść mnie w tym spisie. Bardzo mi się to miejsce podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marmit1 Godzilla 28.02.11, 16:04 Mnie się wydaje, że po wyborach w zeszłym roku na forum trafiła GODZILLA i zniszczyła go. Generalnie ten opis trolli przedstawia forum jako walkę między różnego rodzaju bojownikami. Muszę to sobie zapamiętać i poćwiczyć gdzieś technikę walki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Cybersiostry 28.02.11, 16:33 są fajne :cool: trole.joemonster.org/index.php?troll=cybersiostry Odpowiedz Link Zgłoś
marmit1 Re: Typologia troli 28.02.11, 15:34 Dobre :) Ja się odnalazłem jako Bóg, albo Diakon. A inni w kim się odnaleźli ? Widzę, że łatwiej rzucić dowcipny komentarz niż się odkryć na forum. Ale pewnie to jest roztropne postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hedora123 Re: Typologia troli 28.02.11, 18:01 marmit1 napisał: > Dobre :) Ja się odnalazłem jako Bóg, albo Diakon. > > A inni w kim się odnaleźli ? Widzę, że łatwiej rzucić dowcipny komentarz niż si > ę odkryć na forum. Ale pewnie to jest roztropne postępowanie. Ja się odnalazłem jako hedora. Serce mnie boli bo nie mogłem przelogować na Godzillę. Odpowiedz Link Zgłoś