Gość: Weglik IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 22:15 co to za rasa? zna ktos? google milcza ale Łódzka wyborcza odnalazla taki gatunek i to niedaleko!! miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,5815762,Jak_sie_zbudzi__to_nas_zje.html kureff.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default_user Re: Lew SyBeRyJsKi???? lew? lew? lew syberyjski? 16.10.08, 21:16 Ja czekam na parkę pingwinów saharyjskich i stado wielbłądów oceanicznych. W ostateczności mogą być te z Morza Beringa :-D M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sejlor Re: Lew SyBeRyJsKi???? lew? lew? lew syberyjski? IP: *.lodz.mm.pl 16.10.08, 22:29 Aż mnie zatkało, właśnie czytałem wyborczą. Myślę - sprawdzę necie. Czyżbym o czymś nie wiedział??? Nie to, ze jestem specjalistą, ale też nie ignorantem, jak autor tego tekstu - chlapnąć, bo tego i tak nikt nie wie, nie sprawdzi a dobrze brzmi. Wszystko tera syberyjskie - taryfy, lwy i palmy niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Lew SyBeRyJsKi???? lew? lew? lew syberyjski? 17.10.08, 00:11 Rozpacz ogarnia jak się czyta takie wykwity dziennikarskiej ignorancji. Szanowną redakcję informuję zatem, że nie ma na Syberii żadnych lwów, w jednej części tej krainy żyją jeszcze niedobitki tygrysów syberyjskich, ale lwów tam nie ma. Lwy jakie hoduje łódzki ogród to lwy azjatyckie, gatunek na granicy wymarcia żyjący w Indiach. Odpowiedz Link Zgłoś