sztamka 28.10.08, 21:23 Uprzejmie proszę Adminki o nieprzenoszenie tego wątku do ogłoszeń. Co myślicie? Co robicie ze swoimi oszczędnościami, kredytami? Ja czuję niepokój. O swoją pracę, o najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Na problemy z kredytem 28.10.08, 21:27 najlpiej wstawić sobie złote zęby. Mniej zgrzytają, a i kurs pewniejszy niż franka. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na problemy z kredytem 28.10.08, 21:30 na szczęście go nie mam:) tylko znajomośc ekonomii wzbudza we mnie niepokój itd... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Podobno trzeba robić odwrotnie do tego, 28.10.08, 21:35 co Kuczyński radzi w TOK FM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Podobno trzeba robić odwrotnie do tego, 28.10.08, 21:42 nie słucham TOK FM, nie mam czasu a Ty coś robisz, czy zbierasz złom?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Podobno trzeba robić odwrotnie do tego, 28.10.08, 21:50 Na kryzys dobrze zrobić zapasy, ale o tym jest w innym wątku, no i mieć kawałek ziemi, która w potrzebie wyżywi jeśli wrzucić w nią kartofelki. Oby tylko z kryzysem nie przyszły klęski naturalne, bo kryzys to klęska sztucznie wywołana. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na problemy z kredytem 28.10.08, 21:58 Sztamko, jeśli posiadasz znajomość ekonomii, to wiesz zapewne, że na kryzysie można złoty interes ubić. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na problemy z kredytem 28.10.08, 22:02 naprawdę? a jak? jeśli nie masz nic prócz pracy i obaw o przyszłośc, to co można zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na problemy z kredytem/prześpię się z nim/ 28.10.08, 22:05 dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na problemy z kredytem 28.10.08, 22:11 Sztamko, zobaczysz, że niektórzy na tym kryzysie zbiją fortuny. Opłaca się inwestować lub (to propozycja dla innych także) brać kredyty w złotych. Dowiedziałam się dziś, iż państwo dopłacać ma 50% odsetek. A po pierwsze, nie należy panikować. Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Na problemy z kredytem 28.10.08, 23:15 No i poza tym kto chciałby wstawić sobie franka? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zbieractwo. 28.10.08, 21:29 Ziemia nas wyżywi. Właśnie jest sezon na jarzębinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: szukam pomysłu na kryzys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:59 Ja się nie boję, bo mam 2 ręce i 2 nogi to sobie poradzę. Pozatym Europa skorzysta na kryzysie w Stanach. Zniknie im główna konkurencja. Może nie w internecie, ale "ogólnie" z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś