Dodaj do ulubionych

Znaczek firmowy.

29.10.03, 18:20

Czy posiadacie jakieś znaczki firmowe? Takie, które was charakteryzują i są rzadko spotykane.
Ja dla przykładu uwielbiam chodzić w koszuli flanelowej i zawsze zawijam w nich rękawy do 3/4 wysokości. Do niedawna taki znaczkiem była czapka dżokejka z mocno zgiętym daszkiem. No ale, że lat przebywa, ten znaczek zlikwidowałem, bo wyglądałęm niepoważnie. Noszę też łańcuszek z prostokątnym medalikiem ukazującym mój znak zodiaku. Gdy dostałem wisiorek w prezencie, medalik zdjąłem i zacząłęm nosić wisiorek. Jakoś go mi brakowało i po pół roku przerwy na nowo zacząłem nosić medalik. Również moi znajomi to zauważyli i powiedzieli, że medalik to jednak medalik, i medalik powinienem nosić.

Znakiem firmowym Roberto Baggio ( mojego idola piłkarskiego ) jest "codino", czyli słynny "warkoczyk" z tyłu. Roberto go ściął, ale przed dwoma laty na nowo zapuścił, bo właśnie go mu brakowało.

Macie swoje znaczki firmowe, z którymi nie potrficie się pożegnać? Które są już "częścią was", i was charakteryzują??
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Znaczek firmowy. 29.10.03, 19:02
      ładne :-)
      Zupełnie nie zdawałam sobie sprawy ze swojego "znaczka firmowego".
      Mam oczywiście. Wisiorek lub łańcuszek. Zawsze coś muszę mieć na szyi. Jak
      czasem zdarzy mi się zapomnieć, czuję się "niedoubrana" :-)
    • barracuda7110 Re: Znaczek firmowy. 29.10.03, 19:08
      moim znaczkiem firmowym są chusteczki do nosa poutykane w każdą dostępną w
      moim ubraniu kieszeń ;D i oczywiście nieodłączne tiktaki :D
    • geograf Re: Znaczek firmowy. 29.10.03, 19:14
      znaczek firmowy??
      hmmm...
      plecak.
      zawsze mam ze soba plecak-bo nigdy nie wiadomo do czego może się przydac, a do
      tego musze gdzieś trzymać migawkę:-)
      • ixtlilto Re: Znaczek firmowy. 02.11.03, 19:58
        geograf napisał:

> plecak.
        > zawsze mam ze soba plecak-bo nigdy nie wiadomo do czego może się przydac, a do
        > tego musze gdzieś trzymać migawkę:-)
        No o albo masz malutki plecak, albo dużo migawek ;)))))
    • ixtlilto Re: Znaczek firmowy. 02.11.03, 17:45
      dermosan pod rękę;
      srebrny kluczyk na szyi;
      pierścionek na małym palcu prawej ręki;
      biało-różowa spinka do włosów;
    • Gość: Maruda Re: Znaczek firmowy. IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.11.03, 17:52
      Gruby łańcuch na szyi i sygnet na co drugim palcu :P
    • marjory_m Re: Znaczek firmowy. 02.11.03, 20:19
      Podobnie jak geo musze mieć ze sobą torbę.
      I zawsze coś na nadgarstkach, najczęściej koraliki.
      Od 23 września jest to obroża mojego psa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka