asynchronukleotorreador 02.11.03, 19:05 Jeśli tak to się wpisujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Czy są w Łodzi fani FC BARCELONA? 02.11.03, 19:07 Są. Ale ja jestem fanem REALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Real! Real! Real! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Czy są w Łodzi fani FC BARCELONA? 02.11.03, 19:09 To jest już nas 2 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar trzeci 02.11.03, 19:31 BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! PS A Tobie Al-ki za wtykanie się na "nasz" wątek kij w uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: trzeci 02.11.03, 20:36 Hehe, wiedziałem, że albo Ty, albo Bartuch, nie pamiętałem tylko kto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: trzeci 02.11.03, 20:41 al-ki napisał: > Hehe, wiedziałem, że albo Ty, albo Bartuch, nie pamiętałem tylko kto :-) ## To nie mój problem, ale jak Bartuch to przeczyta to zaczął bym sie na Twoim miejscu modlić ;-) Dla Was obu BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! alee alee alooo Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: trzeci 02.11.03, 20:45 Może uratuje mnie, że kibicuję jednak Realowi. Na wszelki wypadek wyciągnąłem różaniec i już go odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Czy są w Łodzi fani FC BARCELONA? 02.11.03, 21:38 W tak mlodym wieku klopoty z pamiecia, AL-Ki:-)))??? TYLKO REAL!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: Czy są w Łodzi fani FC BARCELONA? IP: *.tpnets.com 02.11.03, 21:56 Real jest wielki ale sportowo ale mnie zawsze interesowało wnetrze klubu a tam juz jest zle . Tylko dzieki Franco ten klub był wielki i zdobył sobie uznanie na swiecie.Takze zawsze kibicowałem Barcelonie nie tylko za wyniki sportowe.Stad w polsce duza sympatia dla Cracovi za lata sanacji i ich zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis Enrique BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA IP: *.toya.net.pl 03.11.03, 11:02 B A R C E L O N A Odpowiedz Link Zgłoś