czerwonylucjan 19.04.26, 17:25 Poleccie prosze jakis preparat 3w1 albo baze w kolorze. Neonail mialo kiedys cos takiego ale wycofalo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova_18plus Re: Hybryda w domu 19.04.26, 17:29 Jak masz hybryde w domu to skontaktuj się z Wiedźminem. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Hybryda w domu 19.04.26, 17:35 No nie wiem. Ja tam nie widzę, żeby cokolwiek wycofało, na ich stronie jest 16 różnych baz, może coś wybierzesz.... neonail.pl/755-kolorowe Skoro Neonail nie to Semilac. semilac.pl/pl/lakiery-hybrydowe/hybrydowe-bazy?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=23013050128&gclid=Cj0KCQjw-pHPBhCdARIsAHXYWP9Fdr4QKEn7S5TlZKWPnwJZAaCgr5XgPHJshZj0OJtlRMgVB4FbtoMaAmHWEALw_wcB Jak nie Neonail, i nie Semilac, to Claresa- idziesz do Hebe, i kupujesz stacjonarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Hybryda w domu 19.04.26, 18:06 Te bazu maja kolory typowe dla baz - beze i roze. Ja szukam kolorowych - czerwony, niebieski .. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Hybryda w domu 19.04.26, 21:28 czerwonylucjan napisał(a): > Te bazu maja kolory typowe dla baz - beze i roze. Ja szukam kolorowych - czerwo > ny, niebieski .. Nie ma takich rzeczy jak mocno napigmentowana baza, możesz sobie kupić lakier 3w1, Semilac ma fajne, polecam, chociaż niektóre kolory trudne w malowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś