Gość: obiektywny do roy! IP: 195.117.116.* 11.01.09, 13:30 prostaku czy to dotrze do ciebie ze licencja byla wydana na podstawie wyroku sadu ktory orzekl ze widzew nie jest spadkobierca poprzedniej spolki!!! co w sadzie tez mielismy swoich ludzi!!! ty jestes normalny??? no ale uklad jest wszedzie przeciez!!!! sad skorumpowany pzpn skorumpowny a lks jedyny sprawiedliwy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: do roy! IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 13:49 Mądry,Obiektyny,Wspaniały-rok wcześniej.Poczytaj bo mnie nie chce się pisać.Nie mówimy,o tym roku to już był przekręt,mówimy o temacie rok wcześniej.Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do roy! IP: 195.117.116.* 11.01.09, 13:51 teraz to juz jestem pewny nie jestes normalny!!! spiskowa teoria dziejow w stylu lks i pis!!! widze ze wiesz wszystko ! powiedz kto bedzie nastepnym prezydentem w usa to wygram kilka zlotych i to jedyny pozytek z ciebie!!! tepy jestes i prosty i nic nie dociera do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: do roy! IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 14:57 no tak polemizowałem z Dzieciokiem sukcesu.Wyzywał mnie od pisowców,poruszał tematy prezydenckie,a ja tylko jestem kibicem sportu.Szanowny Obiektywny,poznaj wszystkie wątki Własnego klubu,nie ubliżaj innym.Bo ja chodziłem na mecze Widzewa już w latach 60- tych.Pamiętaj Dziecioku jeżeli coś kochasz,to poznaj to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Roy, pierdoło, może tak i mnie coś odpowiesz? 11.01.09, 15:18 Bo na razie to bzdury wypisujesz. Ja wiem że jesteś ślepy z nienawiści ale może tak się odniesiesz też do moich zarzutów? Tylko błagam, nie pisz że chodzi tobie nie o tą ,a ...tą z roku wcześniej, kumasz ??.... Napisz mi proszę też konkretnie lata w których Widzew otrzymał nieuczciwie licencje. Oczywiście oprócz roku 2004 to już zostało wyjaśnione tutaj przez obiektywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask ROY!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 15:18 skoro chodziłeś na mecze w latach 60-tych, to nie dziwimy się, że tak bredzisz. starość nie radość. konieczny vita-buerlecitin i amol na zmianę. facet, chciałbyś coś na Widzew napisać, a bredzisz wciąż te same pierdoły. Nie kumasz podstawowych zagadnień prawnych (np. tego, kto odpowiada za długi spółki - to abecadło hehehe), a rozwodzisz się, komentujesz, poszczekujesz. No przecież my wszyscy wiemy, jaki to psychiczny dyskomfort kibicować takiemu "mistrzowi" jak łks. Długi, popier...ny właściciel-kombinator, porządni piłkarze w wieku pozwalającym uprawiać sport omijają waszą "swiątynię futbolu" jak wioskę trędowatych, nieudolny prezes, garstka pojebów na galerce niezdolna do dopingu swojej drużyny (jedynie anty-Widzew), grzybki, komornicy, brak wody mineralnej, sponsorów..... Rozumiemy więc, że lepiej się poczujesz psychicznie pisząc "Widzew be", bo jakoś trzeba ten syf odreagować. Musisz pogodzić się z tym, że twój klubik nigdy nie będzie klubem z prawdziwego zdarzenia, bo sponsorzy szukają klubu z wyrobiona marką, a omijają odry wodzisław, polonie bytom, łksy czy inne pseudokluby. No, to produkuj się dalej, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: ROY!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 16:38 Tak mam swoje lata i życzę byś ich też doczekał.Tylko te lata pozwalają mi pamiętać o wszystkich przekrętach,których dokonał Widzew.Czerwony kolor zawsze był przy tym klubie.W latach wcześniejszych jak i po 89 roku.Nie chce mi się przypominać,kto zasiadał,na trybubach,kto decydował ile musi dać miasto,by klub rósł w siłe,a części mieszkańcom żyło się dostztnie.cAŁE SZCZĘŚCIE,że przyszedł P,C..... i prowadzi to normalnie.Tylko,że garnitur jest nowy,a koszula nadal jest stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Hajto i Świerczewski zagrają w ŁKS IP: *.4web.pl 11.01.09, 15:35 Do wszystkich płaczących o rodowitowości kibiców ŁKS mieszkających na Retkini i podmiejskości kibiców Widzewa z tej dzielnicy: Za Wikipedią: Do II wojny światowej Retkinia była podłódzką wsią, której istnienie potwierdzone jest od XIV wieku. O Widzewie: W 1906 r w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa. Nowa granica Łodzi biegła wzdłuż dzisiejszej ulicy Widzewskiej. Kolejne włączenia miały miejsce w 1915 roku, podczas I wojny światowej (tereny do trasy kolei obwodowej). Coś mi mówi, że 1915 rok to trochę wcześniej niż 1939. Więc proponuję dać sobie na wstrzymanie rodowici łodzianie z Retkini, bo ta wieś została włączona do granic miasta prawie ćwierć wieku później niż Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Hajto i Świerczewski zagrają w ŁKS IP: *.eranet.pl 11.01.09, 16:50 Hajto tylko uwazaj na łódzkich drogach bys znowu kogoś na przejściu nie zabił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Hajto i Świerczewski zagrają w ŁKS IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 17:02 kolejny miś,który nie wie,że był takiPan który bronił barw,klubu ze wschodniej sirony miasta.Zabił człowieka prowadząc samochód pod wpływem alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldzio_lodz Re: Hajto i Świerczewski zagrają w ŁKS IP: *.dsl.alice.nl 11.01.09, 18:48 W przeciwienstwie do Hajty odpokutowal i to bardzo. Dziwie Ci sie ze nie masz zachamowan przytaczajac ta historie. Przez pamiec co sie z tym czlowiekiem wydarzylo pozniej. A moze Ty nie znasz calej historii. Moze gdzies przy kielichu cos ktos chlapnal a Ty sie teraz tego trzymasz i udajesz eksperta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33x hau hau roy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 18:53 zmieńmy ton - napisz coś o sukcesach twego klubiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do roy!!! IP: 195.117.116.* 11.01.09, 23:51 najwiekszym przekretem a i szczytem debilizmu bylo kupienie ostatniego mistrzostwa i przyznanie sie do tego !!! takie rzeczt to tylko w LKSie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: do roy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 01:48 A czego szczytem jest zatrudnienie ślepego masażysty i nie wypłacać mu miesięcznej pensji w wysokości 800pln?????????? Dla mnie to szczyt dziadostwa a dla ciebie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: do roy!!! IP: *.4web.pl 12.01.09, 08:55 a dla mnie szczyt sku...syństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do xxl 1908! IP: 195.117.116.* 12.01.09, 10:35 przede wszystkim prostsku nie slepego!!!!!!! mercin jest niewidomy pamietaj!!!! a zachowanie w stosuku do niego bylo bardzo nieeleganckie ! a ty prostaku nawet nie umiesz formulowac wypowiedzi wiec lepiej nie pisz nic!!! ps a jak zachowals sie lks w stosunku do leszczynskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 do obiektywny!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 14:56 Posłuchaj potomku Abrahama i Sary do chrztu na widłach podawany : to ty jesteś prostakiem,takim widzewskim chłopem z okolic Koluszek. Co to nogi myje jak kapuste gniecie.HeHeHe! Wiem,że widzew daje ci mozliwość utorzsamiania z miastem.Jednak na twoim miejscu sprawy miasta zostawiłbym miastu a sam zajoł się ojcowizną.Biegaj sobie dalej bosymi stupkami po łączkach i pastwiskach z gilem do pasa i wypasaj gąski.A jak będziesz grzeczny to przyjade i ci kupie skrzypeczki. I czy ja nie umiem formułować mysli???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do xxl 1908 IP: 195.117.116.* 12.01.09, 19:01 a na potwierdzenie ze jestes prosty "zajoł" !!! sprwadz w slowniku prostaku!!! jak kazdy z twoich kolegow potrafisz tylko obrazac !!! i jak kadzy twoj kolega przegrywasz w dyskusji na argumenty!!! a twoje wypociny mam w glebokim poszanowaniu bo mam taka zasade ze nie interesuja mnie wypowiedzi ludzi ktorzy sa dla mnie nikim a do tego jak ty sa prostymi zakompleksionymi flustratami!!! pisz z kims kto jest na twoim poziomie czyli musisz wejsc na strone lksu a tam takich jak ty jest MOCz !!!! a tutaj nie twoja liga i nie twoj poziom intelektualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 do obiektywny IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 22:17 Autor: Gość: obiektywny IP: 195.117.116.* 11.01.09, 10:56 miales napisac cos o okolicznosci dostania licencji i co??? mialy byc szczegoly!tylko na tyle ci stac w tej kwestji? SPRAWDŹ "kwestji" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: Gość: obiektywny IP: 195.117.116.* 11.01.09, a ty non stop to samo wszystkie twoje wypowiedzi sa takie same! napisz na czym polegal przekret skoro sad powszechny twierdzi inaczej! SPRAWDŹ "inaczej"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ech ty....chłopku roztropku....z przedmieść Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do xxl 1908 IP: 195.117.116.* 13.01.09, 01:23 co do pierwszego zwracm honor natomiast z drugim nie wiem o co ci chodzi! chyba nie na tej stronie otworzyles slownik! co do formulowania mysli to masz niezle nasrane w glowie skoro tak myslisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś