Dodaj do ulubionych

ŁKS kompletuje skład

IP: *.toya.net.pl 12.01.09, 18:11
Pajace (dzialacze) "DYSCYPLINARNIE" bo koles upomnial sie o SWOJE!!!
i kolegow z druzyny! dyscyplinarnie to powinni wywalic Goszcza i
cala kadre zarzadzajaca a nie pilkarza, uwazam ze powinniscie
wypieprzyc Goszcza nawet kosztem grania w nizszych ligach, pomogl
Wam sporo tego nie mozna nie docenic ale teraz ciagnie was na dno!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl1908 ŁKS kompletuje skład IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 18:26
      jeszcze kogoś do ataku i nie ma tragedii
    • Gość: AntyGrzybiarz ŁKS kompletuje skład IP: 91.193.160.* 12.01.09, 19:00
      Łódzki Klub Desperatów :)
      Trzeba być zamożnym człowiekiem, żeby grać w ŁKS Polesie, albo bardzo, bardzo
      zdesperowanym i bez piłkarskiej przyszłości :), bo nikt normalny nie przyjdzie
      grać za free, aha od kiedy Hajto będzie trenować ?? Wpadnę po tanie fajki :)
      • waldzio1910 Re: ŁKS kompletuje skład 12.01.09, 19:15
        Zapraszam do lektury o "najuczciwszym" klubie pod sloncem. Tak dla przypomnienia
        ze sa jeszcze "czyste" kluby w Polsce.
        pilkarskamafia.blogspot.com/2009/01/ks-ustawia-mecze-walczc-o-tytu.html
        • Gość: gość Re: ŁKS kompletuje skład IP: 195.69.83.* 12.01.09, 21:03
          pilkarskamafia.blogspot.com/search?q=Widzew to poczytaj ile
          meczy załatwił twój fidzefek
          • Gość: Fulko de Lorsz "gość" do ortodonty! IP: *.41.141.206.sub.mbb.three.co.uk 12.01.09, 21:14
            >(...)poczytaj ile
            > meczy załatwił twój fidzefek

wiem, że z wybitymi zębami trudno wybrzmieć dźwięczne WU w wyrazie Widzew i
            wymawiasz je przez EF, a potem zasugerowany własną wymową zapisujesz przez w/w
            EFy - no chyba, że twoim zamiarem było kogoś obrazić ale niestety zamiar
            chybiony, natomiast brak uzębienia zdewoalowany...
            p.s.
            prośba do nabojki - nie wybijajcie rodowitym zębów bo potem nie są w stanie
            wyartykułować słowa Widzew ...
            • Gość: ekspert Re: "gość" do ortodonty! IP: *.toya.net.pl 12.01.09, 22:30
              Ojej kolo jakich ty mądrych słów używasz,myślę że połowy z nich nie
              rozumiesz pejsie z ficefa.Dorośnij ćwoku jest tylko jeden łódzki
              klub-ŁKS.
              • Gość: Fulko de Lorsz "ekspert" wstaw sobie jedynki ... IP: *.41.48.38.sub.mbb.three.co.uk 12.01.09, 23:14
                ... a jak już będziesz je miał to gdy zapuścisz się w Łódź nie przyznawaj się do
                supportowania "jedynemu łódzkiemu najrodowitrzemu" klubowi
                p.s.
                co do dorośnięcia to gdy (np. 1983 mecz z Liverpoolem) ja w szalu z czerwonymi
                końcówkami bywałem przy al.Uni ciebie na świecie nie było
                • Gość: Remus Re: "ekspert" wstaw sobie jedynki ... IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 11:27
                  Ciekawe jak wygląda plemnik w szalu koszernych to musiał być nie zapomniany
                  widok.Jak sam przyznajesz byłeś wtedy przy al Unii czyżby na waszym stadionie
                  wtedy pasły się owce.A swoją drogą nie pamiętam plemnika w szalu,może tato się
                  zlał,na szal gdy zobaczył stadion ŁKS-u?i przyjechał do miasta gdzie tramwaj sam
                  jeździł bez konia?
            • Gość: Remus Re: "gość" do ortodonty! IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 11:22
              Walisz tu koleś wielkiego znawcę języka a powiedz gdzie w wyrazie widzew jest WU
              bo chyba nikt normalny tego nie słyszy i do tego jeszcze dźwięczne .Wydaje się
              że wiesz że dzwonią tylko nie wiesz gdzie.poczytaj jeszcze a może więcej nie
              dasz ciała
              • Gość: Fulko de Lorsz Re: "gość" do ortodonty! IP: *.41.146.91.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 12:22
                drugie WU faktycznie wybrzmiewanie jest bezdźwięcznie natomiast to pierwsze jako
                EF można wybrzmieć jedynie przy braku uzębienia - polecam fanom eŁKSy
                zainwestować w ortodontę...
                • Gość: Remus do plemnika wszalu koszernych IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 12:55
                  ortodonta nie zajmuje się ubytkami w uzębieniu chcesz uchodzić za gościa na poziomie a robisz kichę używając słów których niestety nie rozumiesz szkołę ukończyłeś na jakim poziomie oceniam na 6 klas w siódmej już wiedzieli co to jest ortodonta i czym się zajmuje.ale czego spodziewać się po plemniku w szalu
                  • Gość: Fulko de Lorsz Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.41.28.135.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 14:57
                    ortodonta musi najpierw ocenić braki w uzębieniu i to on kieruje do protetyka -
                    sam protetyk nie jest lekarzem więc droga po nowe jedynki wiedzie przez
                    ortodontę panie bezzębny próbujący doskoczyć do poziomu moich kostek...
                    ps
                    odpowiedź na zaczepki plemnikowe sobie daruję z racji w/w poziomu do którego z
                    racji wieku pochylić mi się już trudno...
                    • Gość: Remus Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 15:44
                      Wiek nie ma nic do rzeczy jak ktoś się mułem urodził to skowronkiem nie
                      zdechnie.Synuś w 1975 miałem kilkanaście lat jak ten wasz klubik wchodził do
                      ligi po prostu go olaliśmy a wy rozrośliście się jak nowotwór więc przestań
                      chwalić się tą starością bo mnie osłabiasz.A do protetyka aby się udać nie
                      potrzeba odwiedzać ortodonty. nie osłabiaj mnie z tymi walecznymi kibolami
                      koszernych którzy tak wybijają zęby kibicom ŁKS-u podaj jakiś adres chętnie to
                      zobaczę.a chwalić to może się każdy,I nie męcz się już bo to ci nie służy a
                      bezzębny to chyba ty jesteś skoro masz taki kompleks uzębienia i jesteś tak
                      starym kibicem koszernych jak twierdzisz,co wszystko by wyjaśniało .pamiętasz
                      jak wolno było wam chodzić tylko do PKWN-u,a może zaprzeczysz?
                      • Gość: Fulko de Lorsz Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.41.28.135.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 16:15
                        wiem że z dyskoteki na PKWNie ci z białymi frędzlami wypadali ale ja z Retkini
                        miałem tam daleko ponadto nie byłem miłośnikiem dyskotek (wolałem koncerty
                        rockowe) - wiekiem się nie chwalę a raczej odpieram pseudo argument pana
                        piszącego Widzew przez EF o mojej rzekomej małoletności...
                        a mój adres powszechnie znany okolicznym brodowitym z RTK i jakoś szal z 1983
                        roku mam do dziś i mimo licznych zapowiedzi nie zginął mi przy powrocie z meczów
                        na wschodzie Łodzi...
                        Jeśli ktoś tu się chełpi wiekiem ("...Synuś w 1975 miałem kilkanaście lat...")
                        to nie ja choć w '75 jeszcze nastu nie miałem mimo, że obowiązek szkolny
                        wypełniałem - kompleksy tych z ciemnej strony miasta nie nowością mi jednak...
                        • Gość: Remus Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 17:13
                          powiedz ile matka musiała śniegu wetrzeć żeby urodzić takiego bałwana jak ty.
                          obowiązek szkolny wypełniłeś? czy aby na pewno?brodowici jak piszesz cię znają,
                          to musisz być wielkim dupkiem skoro cię do tej pory tolerują ewentualnie bardzo
                          skrytym kibicem koszernych i głęboko to ukrywać
                          • Gość: 99 wystarczy CLICHE parcha remusa IP: *.netburg.pl 13.01.09, 18:17
                            widzę ze nic innego nie potrafisz napisać, oprócz wyświchanych tekstów zasłyszales. Pojęcie kreatywnosci i myślenia sa ci obce. I wlasnie dlatego jestes eł kał esiakiem.
                            Wszystko sie zgadza, matka natura znów miała rację.
                            • Gość: Remus Re: CLICHE parcha remusa IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 19:32
                              o tak ty jesteś kreatywny i myślący jak Gosieski i dla tego nie jestem kibicem
                              koszernego klubiku który jest wykpiwany w całej Polsce przez kibiców
                              • Gość: volt Re: CLICHE parcha remusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:52
                                ...jak to nie?!?! Przecież jesteś z ŁKS?!
                                • Gość: Ogień Re: CLICHE parcha remusa IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 20:09
                                  Leżeć!
                      • Gość: Fulko de Lorsz Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.41.133.231.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 17:45
                        tak sobie czytam na forach jak to wy brodowici zarzucacie nam megalomanię i
                        rozpamiętywanie wciąż i wciąż starych czasów gdy to z Juventusem czy Liverpoolem
                        graliśmy - dodajecie naturalnie że te czasy odległe bo poza ekstraklasą itd itp
                        jakim zatem jesteś wielkim hipokrytą wspominając czasy ganiania Widzewiaków po
                        Łodzi i dyske na PKWNie skoro sam wiesz, że tamte czasy już wam nigdy nie wrócą
                        i nigdy już bezpiecznie z barwami w Łodzi nie możecie się czuć (może poza RTK,
                        Karolewem i Teo) - my natomiast szanse zaistnienia w pucharach mamy tysiące razy
                        bardziej realne...
                        zobacz - można udowodnić ci hipokryzje i wszelkie braki bez posiłkowania się
                        słowami "bałwan", "debil" itd itp ale dla ciebie to nieosiągalny poziom po prostu -
                        To co dla was jest sufitem dla nas jest podłogą!
                        • Gość: Remus Re: do plemnika w szalu koszernych IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 19:30
                          jeżeli wy prezentujecie jakiś poziom to opisz dokładnie na czym on polega ?masz na myśli olewanie prawa ,czy korupcje.tak to jest pewna różnica która nas różnimy nie kupiliśmy sukcesów(czasy Smudy)i nie poniżamy się do tego co robił cacek byle utrzymać klub.najpierw donos na ŁKS,potem na Polonie ,to ten wasz honor i widzewski charakter ,a przecież spadliście uczciwie,to poco były te wałki a wasza licencja którą wyżebrał boniek to nie wałek wszystko jest OK?tak.mam w głębokim poważaniu taki honor.Więc pomyśl gdzie jest sufit a gdzie podłoga.
                          • Gość: volt Re: do plemnika w szalu koszernych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:55
                            ...a kto twierdzi, że za czasów Smudy sukcesy były kupione? Dobrze się czujesz? Na twoim miejscu nie byłbym taki pewny waszej nieskazitelności - vide mistrzostwo w 1998 i "cudowne" utrzymanie w II lidze dzięki "niespodziewanemu" zwycięstwu z Lechem. Pokory trochę.
                            • Gość: Remus Re: do plemnika w szalu koszernych IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 20:08
                              napisałem że były kupione w tym sensie,że po umoczeniu takiej kasy jak wtedy to
                              mistrzem został by nawet Star Starachowice ,do tej pory długi pozostały i to
                              było przyczyną waszych kłopotów z licencją i wałkami z klubem który zmienił
                              nazwę i wyparł się starego klubu co jest ewidentnym wałkiem
                  • Gość: Fulko de Lorsz Re: do plemnika wszalu koszernych IP: *.41.28.135.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 15:30
                    mógłbym przecie pisać na tFoim poziomie i wyzywać cię od debili nieznających
                    pisowni na podstawie słowa "wszalu" , ale rozumiem, że zciśnieniowany
                    człowieczek może przeoczyć naciśnięcie spacji przeto daruję sobie i nie
                    umieszczę bezsensownych inwektyw czego gdy dorośniesz także życzę.
          • Gość: do gościa Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:19
            z czym Ty dyskutujesz!?
      • Gość: Kibic1910 Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 19:26
        Takie cos mu kazdy sobie napisac waldzio1910
        • waldzio1910 Re: ŁKS kompletuje skład 12.01.09, 20:49
          Gość portalu: Kibic1910 napisał(a):

> Takie cos mu kazdy sobie napisac waldzio1910

Hmmm.... jak dla mnie jego strona wydaje sie wiarygodna. Podaje kim jest, strona
          zawiera mnostwo materialow znanych z innych mediow. Nie wiem dlaczego mialbym
          watpic w to co pisze, strona nie jest tylko o jednym klubie ale o wielu klubach
          a ten tekst przytoczylem bo nasi drodzy obiektywni sasiedzi maja bardzo
          wybiorcza pamiec. Ja im trylko pomagam troche :-).
          Zreszta sprawa "uczciwego" zdobycia tego mistrza polski jest znana rowniez z
          opowiesci owczesnego grajka najrodowitszych z rodowitych - Cebuli.
      • Gość: widzew rzęzi... Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:16
        spadaj wiśniaku na swoje wiejskie forum
      • Gość: jjjjjjjjjjj Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.09, 22:48
        wpadaj śmiało ale robisz to na wlasna odpowiedzialność
    • Gość: obiektywny do xxl 1908 IP: 195.117.116.* 12.01.09, 19:32
      a na potwierdzenie ze jestes prosty "zajoł" !!! sprwadz w slowniku prostaku!!!
      jak kazdy z twoich kolegow potrafisz tylko obrazac !!! i jak kadzy twoj kolega
      przegrywasz w dyskusji na argumenty!!! a twoje wypociny mam w glebokim
      poszanowaniu bo mam taka zasade ze nie interesuja mnie wypowiedzi ludzi ktorzy
      sa dla mnie nikim a do tego jak ty sa prostymi zakompleksionymi flustratami!!!
      pisz z kims kto jest na twoim poziomie czyli musisz wejsc na strone lksu a tam
      takich jak ty jest MOCz !!!! a tutaj nie twoja liga i nie twoj poziom intelektualny
    • Gość: kibic ŁKS kompletuje skład IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.09, 21:38
      A Widzew błaga o Ekstraklase.No ale prosze wybaczyć słomy i złodziejstwa nie da się usunąć.....stąd te proste komentarze.Żniw nie ma,zimno na dworzu,siedzimy w remizach i piszemy.
      • Gość: sylwek z piotrkowa Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:56
        piszesz " siedzimy w remizach " czyli , bez urazy dla ludzi ciezko pracujacych
        na wsi.... to ty i twoi kompani to proste chłopy jestescie, bo jak byscie sie
        znali na ciezkiej pracy w gospodarstwie to nie siedzieli byscie w remizie i nie
        pili taniego wina pana goszczynskiego
      • Gość: sylwek z piotrkowa Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:36

wracając do Twojego wątku.. Widzew nie błaga ! Zapamiętaj to sobie ! < w
        przeciwieństwie do was, co trochę błagacie o kasę z Urzędu Miasta Łodzi > zimno
        jest to fakt, siedzicie w remizach ? możliwe ... ale uważam ze nie powinniście
        bo przynosicie wstyd OSP....
    • Gość: hools W Łodzi tylko ŁKS IP: *.41.48.38.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 00:09
      W Łodzi tylko ŁKS, w Poznaniu tylko Warta, a w Kole tylko szprychy!
      • Gość: homeless1910 Re: W Łodzi tylko ŁKS IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 11:06
        pl.tinypic.com/view.php?pic=2s9oqde&s=5 hahahahahahaha
    • Gość: xxxxx I będzie to skłąd węgla i papy !!! IP: *.acx.pl 13.01.09, 14:23
      no i grzyba szatniowego.
    • Gość: xxl1908 ŁKS kompletuje skład IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 16:02
      Fani widzewa którzy tu próbują pokrzykiwać są tak podnieceni jak
      mały rumun na schodach ruchomych w Manufakturze. Zrozumcie to
      wreszcie że stworzyła was żydo-komuna potem przejęło was dwóch
      cwaniaczkow od cin-cina żeby w końcu padlinę która została przejeła
      firma pogrzebowa.Przecież nie możecie nawet używać nazwy widzew...
      Was nie ma!!!!Łódzccy fani widzewa są pogodzeni z tym faktem i
      siedzą cicho.Cały szum robią podchmieleni winami Pana Goszczyńskiego
      chłoporobotnicy z okolicznych wiosek.
      MÓWIE WAM SIEDŹTA CICHO A PRZYJADE I KUPIE WAM SKRZYPECZKI A I NA
      NOWE BUCIKI DAM DLA DZIECI!!!! HeHeHeHeHe!!!!!
      • Gość: olsen Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.chello.pl 13.01.09, 16:11
        xxI1908!!!!!.Kto cię spłodził DEBILU !!!!!!!???????
      • Gość: nord Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:02
        ...a kto was stworzył?:)
        ...a kto wami kieruje teraz?
        ...a gdzie macie stadion?
        ...dlaczego nie używacie nazwy MOSiR, przecież ŁKSu już nie ma?
        • Gość: marcelinhorts Re: ŁKS kompletuje skład IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 20:46
          no i dlaczego bezdomni żebrzą o pieniądze z Urzędu Miasta??przecież to też z
          moich podatków i nie życzę sobie aby moje podatki fundowały bez mojej zgody
          cokolwiek prywatnej spółce!!spółce prawie upadłej ale nadal spółce!!mam do
          bazarowców jedno pytanie.Czy to prawda co napisali na oficjalnej stronie waszego
          klubu że na stulecie złożyliście wieńce za grobach swoich założycieli na
          cmentarzu żydowskim w Łodzi??czytałem to na oficjalnej więc tylko pytam.proszę o
          odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka