Dodaj do ulubionych

Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:47
BMI można sobie o kant potłuc. Jeden ma bardzo dużo mięśni i mało tłuszczu, drugi ma średnio mięśni i bardzo mało tłuszczu, trzeci ma średnio mięśni i średnio tłuszczu, a czwarty - dużo tłuszczu i mało mięśni.
Obserwuj wątek
    • jacek.killman Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! 28.02.09, 16:01
      Nie trzeba przesadzać z tym całym odchudzaniem. Wystarczy nie
      objadać się ponad miarę (zwłaszcza wieczorem), unikać słodyczy i
      tłustego, ciężkiego jedzenia. No i 5 razy w tygodniu pływać po 40
      minut. Wskaźnik BMI nie jest decydującym parametrem, gdyz nie
      uwzględnia wielu okoliczności, jak wiek i budowa ciała.
      Najważniejsza jest zmiana mentalności - oceniam że to 60 % sukcesu.
      • Gość: M. Re: Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.zone7.bethere.co.uk 28.02.09, 17:46
        5 razy w tygodniu basen buahahah to doba powinna miec conajmniej 48h ;)
      • Gość: co na to pan Re: Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.pai.net.pl 01.03.09, 10:40
        Hanuszkiewicz???
    • Gość: Martina Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 16:28
      Cierpię na otyłość, ale moim problemem nie jest objadanie się nadmierne czy
      pochłanianie niezdrowej żywności (słodycze, fastfoody, alkohol itp.) -
      odżywiam się całkiem racjonalnie, 4-5 niewielkich posiłków dziennie, ćwiczę
      regularnie, codziennie minimum 30 minut na rowerku, do tego zajęcia na siłowni
      3-4 razy w tygodniu (po min. 1,5h). Mimo to przez całe lata nie jestem w
      stanie poradzić sobie z problemem wagi. Kiedyś już byłam pod opieką dietetyka
      (miałam zrobionych kilka róznych badań, wyszły okay) no ale przez ponad rok
      moja waga niestety nie spadła choćby o 5kg. We wrześniu ubiegłego roku
      ponownie zdecydowałam się oddać swój problem w profesjonalne ręce lekarzy i
      zgłosiłam się co poradni leczenia otyłości w CZMP...na wizytę czekałam
      przeszło 5 miesięcy (miałam ją kilka dni temu dopiero) - dostałam skierowanie
      na dwa badania. Termin kolejnej wizyty dopiero na początku kwietnia,
      jednocześnie od razy miałam zapisać się do dietetyka - tu wizyta wypadła
      dopiero na koniec maja...w efekcie dopiero po ośmiu miesiącach od otrzymania
      skierowania do poradni będę mogła liczyć na uzyskanie jakiejkolwiek pomocy w
      walce z otyłością i liczę, że tym razem chociaż będzie ona naprawdę
      przydatna...mam nadzieję, że mocne postanowienie pożegnania się z nadmiarem
      tłuszczu w moim ciele do tego czasu nie zniknie.
    • Gość: Eola Re: Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 18:13
      Jak sie to BMI oblicza? Mowia mi, ze przy 172 cm wzrostu i wadze ok
      56 jestem za chuda? A ja jem co chce, a i tak nie tyje.
    • jr40 Wszystkie się nadajecie na terapię... 28.02.09, 19:18
      ... np u mnie :)
      W centrum Łodzi prowadzę dla ludzi terapię regresywną, tzn taką która szuka w
      przeszłości ludzi przyczyn ich niepowodzeń, stresów i tego co w tym artykule
      opisujecie. :)
      Jakby co- to zawsze możecie do mnie napisać :P
      • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 20:08
        Wsadz sobie swojego Zadle w dupe. Znam ludzi, ktorzy kreca sie w tym
        od 20 lat i wlasnie d.u.p.a blada, a nie rezultaty.
        • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 20:42
          Dokładnie tak samo nieraz jest z klasyczną terapią. To nie zależy od metody,
          tylko od tego czy ktoś chce wyjść z bagna czy nie. Jak nie chce-to i wołami go
          nie wyciągną. Ludzie ze swoimi problemami są jak małe dzieci z g... w majtach:
          śmierdzi, klei się do d..., ale się przyzwyczaili z tym latać po mieszkaniu, i
          wygodnie im żeby nie ruszać. :))))
          • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 20:51
            bruna-czemu nie napiszesz że sama chodziłas i Ci nie wyszło nic z terapii. :P
            • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 21:15
              Mialam duzo przyjaciol, ktorym Zadlo tylko namieszal w zyciu, mnie
              jego osoba odstreczala i omijalam go szerokim lukiem. A
              jego "Zwiazki milosci" napisane z Beatka i to jak sie w
              zyciu "mundrosci" sprawdzily, cha cha cha. Jest wciaz z ta malolata,
              co go troche odchudzila i z siersc na glowie uprzadkowala?
              Powiedz mi lepiej czy guru swoje sprawy z mamusia uprzadkowal i
              odcial pepowine, mogloby to przejawiac sie np. tym, ze mowi
              normalnie, a nie piescic sie jak maminsynek.
              • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 21:51
                Nie znam jego spraw osobistych, i one mnie nie interesują - mimo że jego znam od
                10 lat. :)
                Jeśli tak bardzo w nie wniknęłaś, to widać miałaś w tym swój prywatny interes :)
                Ale nawet ten Twój prywatny interes nie uprawnia Cię do tego, żeby pisać o tym
                na publicznym forum. W tym momencie naruszasz już jego dobra osobiste, i musisz
                liczyć się z konsekwencjami.
                Nie straszę Cię- to tylko zwrócenie uwagi że mieląc takie głupoty jęzorem możesz
                zaszkodzić. Przede wszystkim sobie.
                • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 23:06
                  10 lat, chechehe swiezynka jestes.
                  Strasz sobie swoje kompleksy.
                  • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 00:08
                    Nie strasze swoich kompleksów, z zawodu prawnikiem jestem, więc wiem za co Cię
                    może ciągać po sądach zainteresowany.
                    • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 10:28
                      To nie lezy w jego interesie, chociaz lubi chyba isc na udry, z PKP
                      walczyl ostatnio. A to w jaki sposob mowi, kazdy kto go znal
                      slyszy :)
                      Po drugie jestes prawnikiem, czy konczyles tez psychologie, ze
                      oglaszasz sie na publicznym forum z robieniem psychoterapii dla
                      grubaskow? Bardzo chcesz babrac sie w przeszlych wcieleniach pan z
                      problemami, oderagowac klatwy czarnych mistrzow najczarniejszej
                      magii lewej reki, ze tak sobie skrotem myslowym pojade?
                      • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:34
                        Nie robię psychoterapii, bo psychoterapia jest TYLKO dla psychoterapeutów, nawet
                        nie dla psychologów po psychologii. :)
                        I nie ogłaszam się nigdzie. W ogłoszeniu byłyby namiary, godziny przyjęć itp.
                        Ot-tak sobie napisałem co napisałem, jak to na forum.
                        Zamiast próbować dowalać autorowi metody albo mnie może byś się w końcu zajęła
                        rozwiązywaniem swoich problemów? Z każdego Twojego posta bije góra frustracji i
                        emocjonalnych supłów do rozwiązania. :)

• Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 13:36
                          A ty robisz terapie, a nie psychoterapie...Zapodaj jeszcze reiki,
                          feng shui, zaprogramuj umysl "potrzebujacej" na sukces, szczescie i
                          wieczna szczesliwosc.
                          Nie przyszlo ci do glowy, ze kobiety bywaja zlosliwe i przesmiewcze,
                          ze to tez lezy w ich naturze? Lagodne, pogodzone ze swom wygladem,
                          zawsze sliczne i zadowolone, to moga byc tylko w marzeniach twojego
                          guru, ot taki odpoczynek wojownika, a nie czlowiek z krwi i kosci.
                          Mi tam jest ze soba dobrze, przyjaciele i domownicy tez nie
                          narzekaja. Czego i tobie zycze.
                          • Gość: gość Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 13:58
                            ex nihilo nihil fit.

Jasne że Ci dobrze. Do wrzodu na d... też idzie się przyzwyczaić.
                            A nie masz przypadkiem inicjałów J.P-G. i syna Michała ? :)))
                            Bo jakbym znał ten cięty jęzor... :)))
                            • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 14:23
                              Nie, na swiecie jest wiecej kobiet posiadajacych ciety jezor, a w
                              tym wypadku palce, bo komunikujemy sie przez internet.
                            • Gość: bruna Re: Wszystkie się nadajecie na terapię... IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 14:31
                              Jak juz sie tak bawimy, to...interesujesz sie astrologia, jezdzisz
                              duzym, terenowym autem i farbujesz resztki wlosow na czarno :)))
                              ????
                              • Gość: gość nie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 14:47
                                Nie jestem Panią A.
                                Jestem facetem :)
                                Astrologia mnie nie interesuje- bo jest bez sensu, a feng shui to bzdury dla
                                wyciagania kasy z naiwnych. :)
    • aaa202 A co z chłopakami 28.02.09, 20:21
      i ich otyłością brzuszną?
      • Gość: Piotr Szymczak Re: A co z chłopakami IP: *.teoc.pl 28.02.09, 22:12
        chłopaki w Gazecie szczupłe niczym greccy olimpijczycy :) i takoż samo wysportowani
        • Gość: angust Re: A co z chłopakami IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 22:26
          chlopaki na 103 ;)
        • Gość: Metalowa Re: A co z chłopakami IP: *.gprs.plus.pl 01.03.09, 00:19
          Zwlaszcza Jerzy lks Walczyk
    • Gość: no name Re: Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.4web.pl 01.03.09, 00:01
      Ciekawe kto jeszcze sie zareklamuje, - Nowa Gdynia, Nowa Huta i
      miasto Bieruta;/
      Szlag mnie trafia od takich reklamówek - schudnij bo wiosna, choc
      wazysz 50 kg , a pomoze ci w tym i tu zestaw firm. Moze ktoś doda,
      ze wieszosc instruktorów fitness jedzie na meridii i efedrynie? Taki
      drobiazg...
    • Gość: Boski M Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 00:12
      Dziewczęta, czyś oszalały?! Po co Wam to odchudzanie?! Przecież
      jesteście takie fajne babeczki.... Bez sensu!!!!!!!! Ba, więcej
      powiem BES SĘSU!!!!!!!!
    • Gość: justa Dziewczyny - koniec z piwem i pizzą! IP: 81.219.29.* 01.03.09, 10:16
      a ja osobiście sprawdziłam i polecam klub Impuls z Łodzi. Prze 3 miesiące
      schudłam 8 kilo. Odpowiednia dieta i ćwiczenia na basenie. Jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Przystojniak DO PANI ELI!! IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 13:24
      PANI ELU zołzą to już Pani jest więc spokojnie - nic się nie zmieni.
      Nie znam co prawda Pani osobiście ALE DUŻO słyszałem (na antenie i
      nie tylko)

Proszę pamiętać że wciąż to nie wygląd jest najważniejszy jeśli
      reszta się nie zmieni...

P.S. Szczerze? - mówią że wygląda Pani na więcej niż na 45 lat.

Pozdrawiam serdecznie
      Do usłyszena
    • Gość: Gość To nie waga! One takie zaniedbane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 13:31
      ...na tych fotkach są. Tłuste włosy, szary wygląd od papierochów i pracy do
      późna. Nie ma w nich seksapilu, są mało pociągające dla mężczyzn. Przypominają
      włókniarki sprzed ćwierćwiecza co wyszły z nocnej zmiany od Marchlewskiego (nie
      ubliżając włókniarkom) i marzą tylko o tym żeby się wyspać, a tu nie da rady bo
      dzieciaka do szkoły trza zaprowadzić i stanąć w kolejce po kawał kartkowego mięsa.
      Drogie Panie- Wam nie potrzeba dietetyka i odchudzania (a jeśli już to nie w
      pierwszej kolejności). Wam potrzeba po prostu zadbać o siebie, wiec może do
      wizażystki najpierw?
      • malgosia.w Re: To nie waga! One takie zaniedbane... 01.03.09, 14:50
        Trzymam kciuki dziewczyny!
        • ela_eska no cóż... 01.03.09, 15:31
          że łatwo nie będzie wiedziałam,za wsparcie dziękuję.A tych, którzy nam na starcie dokopują pytam: dlaczego robicie to anonimowo, nawet nie jesteście zalogowani.
          Ciekawe, czy stanęlibyście z nami tu,zrobili sobie zdjęcia i pisali o swoich zmaganiach-jeśli jesteście tacy odważni anonimowo to odważcie się pod nazwiskiem lub choćby po zalogowaniu. Przystąpcie do akcji tak jak my. A jeśli macie idealną wagę ,wymiary, figurę i wyglądacie super to może jako wzór dla innych-pokażcie się, będziemy wiedziały do czego dążyć.Ela

www.odwazsie.pl
          • Gość: gość Re: no cóż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 15:46
            nie mamy skłonności ekshibicjonistycznych- ot dlaczego :)
            I cenimy swoją prywatność :P
            Nie wszystko jest na sprzedaż.

Najbardziej pociąga w każdym człowieku ta odrobina tajemnicy która jest, póki
            ktoś sienie uzewnętrznia publicznie do końca. Wy właśnie tę tajemnicę
            sprzedajecie...
            Co Wam pozostanie?.......
            • skunk Re: no cóż... 01.03.09, 16:53
              Akurat cząstką tajemnicy forumowych niezalogowanych obrzucaczy mięsem to ja
              sobie dupę podcieram po wiadomo czym.
              • Gość: gość Re: no cóż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:14
                z twoich postów czuć, że raczej nigdy nie wycierasz :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka