Gość: amrita IP: *.pai.net.pl / 62.233.181.* 20.11.03, 21:31 wieczorem jechałam przez widzew i nie mogłam uwierzyć, jakaś paskudna, dziwna pokrywała baaardzo duże obszary. czyżby kolejny atak Obcych? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Obcy V ???? 20.11.03, 22:53 Obcy to seria moich ulubionych filmów. Nie chciałym aliena na ziemi :D A ta mgła...bardziej dla jeźdźca bez głowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: jakaś niedorobiona ta mgła.... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 21.11.03, 10:02 Mgła była super!!!! Im bliżej Widzewa tym większa.... a jak wjechało sie w Janów, to widać było dokładnie, jak mgła napiera z pól wzdłuż Hetmańskiej! Bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_frateressa Niedorobiona ta mgła?... 21.11.03, 10:06 Nie... Mgła była rewelacyjna! Koło północy specjalnie przejechaliśmy się po podłódzkich wsiach, aby ją sobie pooglądać. Niesamowite po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Mgła dalej... 22.11.03, 13:11 mistrz_i_frateressa napisała: > Nie... Mgła była rewelacyjna... Najlepsza mgła, jaką do tej pory widziałem - trasa Białystok-Ełk, jakaś trzecia, czwarta rano. Bomba! Pociąg jedzie jak przez mleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Mgła dalej... IP: 62.233.181.* 22.11.03, 13:25 wczoraj też była mgła... tak strasznie sie zrobiło.. Odpowiedz Link Zgłoś