Gość: randall spieprzać dziady IP: *.kosnet.pl 18.03.09, 09:35 mają szczęście i tak że nie powiedział im "spieprzajcie dziady" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Spindoktorzy PiS-u zaraz doradzą przerwanie IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 09:56 Zapewne spindoktprzy PiS-u zaraz doradzą przerwanie prezydentowi objazdu po Polsce, mającemu na celu wsparcie PiS- u w kampanii do wyborów europejskich. Wykład w Radomiu na skandalicznie niskim poziomie ( jak ktoś o takim poziomie dydaktyki mógł być wykładowcą?)i odpowiedzi na pytania świadczące o całkowitym oderwaniu od rzeczywistości i skupieniu się na personalnych animozjach, teraz Piotrków. Pan prezydent moze okazać się koniem trojańskim PiS-u w tych wyborach i zabrać partii swojego brata kilka procent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r@s Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:00 Było wychodzić na podwórko ;-) A na poważnie: skoro tak słabo jest zorientowany w polskich realiach, to wiemy teraz czemu wali weto za wetem do ustaw - po prostu ciemnota na tem kierunku panuje w głowie pt prezdentyda Kaczyńskiego! ;-)) Powinien pogonić sforę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMka Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: 83.3.34.* 18.03.09, 10:06 To się też nie wstrzelił z tym Orlenem (bez zarządu średnio 8 tyś.? Może też przejedzie się do Płocka, niech się ludzie też pośmieją ;///) w Warszawie też zarobki nie wszędzie są takie wysokie, niech nie przesadza... Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego 18.03.09, 11:01 Gość portalu: eMka napisał(a): > To się też nie wstrzelił z tym Orlenem (bez zarządu średnio 8 tyś.? > Może też przejedzie się do Płocka, niech się ludzie też > pośmieją ;///) w Warszawie też zarobki nie wszędzie są takie > wysokie, niech nie przesadza... Sprzedanei tego tekstu bylo wg mnie pieknym zagraniem - kolejny raz napuscil ludzi mniej zarabiajacych na tych, ktorzy zarabiaja lepiej. I tak sie tworzy elektorat. Wskazujemy palcem tych, ktorzy zarabiaja wiecej, obiecujemy, ze sie im zabierze i wyrowna... a wielu pojdzie slepo do urny i zaglosuje na PiS. A Wy sie tu podniecacie, ze Prezio nie wie ile zarabia przecietny Polak... wydaje mi ze on dobrze wie, ale kampania wyborcza trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 12:34 I tu się mylisz. Na tym zagraniu PiS nie zyska a straci. Pamiętasz jak podczas debaty z Tuskiem nie wiedział ile co kosztuje? Nic się nie zmienił. Dalej nie wie. Do tego te 50 tys. nagrody, które przyznał sam sobie... Nie. Źle piszesz. To nie tak. Ktoś bardziej inteligentny mógłby pokusić się o rozegranie tego tak jak piszesz, ale nie on. Słuchałam tej dyskusji. On był wyraźnie zaskoczony i poirytowany. Źle się tłumaczył wywołując coraz to kolejne salwy śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Wiesz ile premii dała HGW swoim przydu...om? 18.03.09, 22:24 85 tys na ryja. Tanie państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Gdyby s na czymkolwiek się znał to 18.03.09, 22:26 byś odróżnił jubileuszówkę od nagrody, nieuku. Przeczytaj kodeks pracy, wiem wiem, nie słyszałeś, ale możesz uwierzyć na słowo. Istnieje. Nawet Tusk ma prawo do jubileuszówek. Zdziwko? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Gdyby s na czymkolwiek się znał to 18.03.09, 23:03 pis- jaczejka się odezwała tony.c napisał: > byś odróżnił jubileuszówkę od nagrody, nieuku. > Przeczytaj kodeks pracy, wiem wiem, nie słyszałeś, ale możesz > uwierzyć na słowo. Istnieje. Nawet Tusk ma prawo do jubileuszówek. > Zdziwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Facet oderwał się od rzeczywistości i lewituje IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 10:12 Pewnie myśli, że każdy może sam sobie przyznać 50 tysięcy złotych nagrody jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
wz43 Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego 18.03.09, 10:34 ta cała warszawka ma popier..... w głowie, czy to z po, pis, psl, sld., dostali to, o co im chodziło w swoje łapy, a resztę narodu mają w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: 213.25.163.* 18.03.09, 11:53 prosze nie ugolniac i nie porownywac warszawy z kilkuset poslami- ludzie w warszawie tez niektorzy zyja za pieniedze ponizej sredniej krajowej-to ze tu jest wiecej ludzi ktorzy maja wiecej niz srednia krajowa nie oznacza ze wszyscy ją maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 18.03.09, 10:47 Widać, że Prezydent ma pojęcie o tym, co i jak w kraju, którym jakby nie patrzeć "rządzi". Gratulacje dla niego. Niech zacznie czytać gazety, albo niech korzysta z internetu. Może wtedy, będzie wiedział, co w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teos Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.man.poznan.pl 18.03.09, 10:49 Redaktorzy Gazety Wyborczej śladem swojego szefa Michnika cierpią na wyjątkową fobię w stosunku do Prezydenta Rzeczpospolitej. Ciekawą sprawą jest tylko ich wyjątkowa zgodność poglądów w tej materii z Bolkami,Kwaśniewskimi, Millerami, Pęczakami, Rywinami, Jakubowskimi, oraz Jaruzelskimi , Kiszczakami i Urbanami.Zapewne i mordercy śp. ks. Popiełuszki, Putinowie, oraz zleceniodawcy zamachu na JP2 też są podobnego zdania na temat Kaczyńskich i PiS-u. Właśnie z tego powodu spokojnie Rodacy głosujcie na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:19 chyba bym sie musiał pacanie z tobą na łby pomieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.man.poznan.pl 18.03.09, 12:34 Masz rację - używasz typowego - rosyjskiego zwrotu " pamieniać" zamiast polskiego - zamienić. Pamiętaj jednak że będąc rosjaninem w Polsce - jesteś tutaj gościem i uprzemie Cię proszę - nie wtrącaj się w nasze - polskie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Ha, ha, ha... dobry żart a nic nie wart. IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 12:50 Nie zarobisz ty judaszowych srebrników, bo też i najprawdopodobniej nikogo nie przekonałeś do głosowania na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
r.a.f5 jesli mnie Kaczński irytuje to jestem Rosjaninem? 18.03.09, 16:28 wyobrażam sobie bojówkę PISu jak z wypiekami na twarzy czytuje Wyborczą - jak poronografię w kiblu. teos nie czujesz się perwerem pisując na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sieje ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:56 nienawiść. Może lepiej jak by napisała ile zarobili na prywatyzacji Gazety, oraz ile zarabia ich ulubieniec Bielecki lub prezesi Otwartych Funduszy Emerytalnych za pseudo zarządzanie naszymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sie IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 12:44 Toż nie o innych chodzi w tym artykule, ale o bezczelne okradanie rodaków przez prezydencką klikę. Na dodatek jej herszt bezczelnie szydzi sobie z maluczkich i ich zarobków. Może napiszesz nam coś o tych 50 tysiącach nagrody za "psujstwo", które sam sobie przyznał, co? Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego 18.03.09, 11:00 Średnia,o tym uczono w trzeciej klasie podstawówki.Pan Prezydent mógł po prostu zapomnieć,a wy zaraz hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlen Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:08 w Orlenie zarabiamy po 8 tys.???!!!! Normalnie dawno się tak nie uśmiałam.....Panie Kaczyński, kończ Waść, wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMka Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 12:02 Reakcja mojej rodzicielki na tą rewelację była podobna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 L.Kaczyński dziecinieje 18.03.09, 11:09 Objawy zdziecinienia Prezydenta Kaczyńskiego są aż nadto widoczne. Czy to zdziecinienie starcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.centertel.pl 18.03.09, 11:17 I z taką wiedzą ten człowiek zabiera głos na forach ekonomicznych Europy?! Nie wiedząc, że średnia nie znaczy powszechna?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 12:46 Sam tą średnią zawyża bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Statystyczne manipulacje... 18.03.09, 11:31 Troche obok tematu a moze nawet nie. Statystyka to taki twor ze mozna go nagiac do swoich potrzeb zawsze i wszedzie. Fajnym przykladem jest ten: Idac z psem na spacer to statystycznie spacerowicze maja po 3 konczyny sluzace do chodzenia :) tak samo jest z placami. Jeden zarabia 100k pln na przyklad a nastepnych stu po 1k pln czyli generalnie wszystkim jest dobrze bo maja srednio po prawie 2k. Ale jak widac innym jest lepiej nie biorac juz sredniej pod uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc glaby partyjne IP: *.msc.es 18.03.09, 11:34 to tyczy wszystkich kaczynskich mazowieckich tuskow nikt nie wie co sie dzieje w kraju ale rzadza glupki wsiowe i nawet pol in nieudacznicy.gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadomy Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:39 LUDZIE! NIE- KREDYTOM BANKOWYM! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego 18.03.09, 11:44 politycy doskonale wiedza ile zarabia tzw. szary czlowiek ale tylko do momentu objecia wladzy. Pozniej im ta wiedza dziwnie umyka. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego 18.03.09, 11:46 Kanalie i tyle! Skąd Poprawko i Zajadłość? Skąd samobójcza przypadłość? Skąd PiZdło tak na mózgi? Masochizm, głupoty rózgi? Do ustaw wiele poprawek. By ukryć wiele sprawek. Przykład długi PeCe. SKOKi jeśli ktoś chce. Nepotyzm jak ziemniaki.. Ojciec Redyk, bliźniaki. Szukanie korupcji u nich. Bezkarny PiZdzielec i mnich. Poprawko ściga nad ranem. Z przystawionym naganem. Bełkocze prezydent durnoty. Aż podskakuje złoty. Jak jakiś drugi rząd. Jest z tego krach i swąd. Swąd ojca Belzebuba. Czarownicą jego luba. Weciak, z PRLu waciak. Poprawko i szmaciak „Po co nam to było? „ Takie świńskie ryło? „Po co?” www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 Jak oni k… nienawidzą! www.youtube.com/watch?v=Q8tWkfyfmig&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajgiel Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: 77.252.85.* 18.03.09, 12:23 Po prostu czerpie wiedzę z TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Nie zadawaj się z "powórzowcami" IP: *.man.poznan.pl 18.03.09, 12:29 Moja śp.mama nauczyła mnie podstawowych zasad dobrego wychowania. Krótko mówiąc to:kochać Boga i Ojczyznę, nie śmiać się z kalek, nie deptać trawników i nie zadawać się z łajdakami. Gazeta Wyborcza i jej redaktorzy ( szczególnie właściciele) w stosunku do Prezydenta Rzeczpospolitej zachowują się kpiąco i obraźliwie. Ciekawym jest jednak to czy oni sami z siebie tak są niewychowani, czy być może współpracują w szerszym spisku przeciwko własnej ojczyźnie? Ciekawe jest przede wszystkim to, że identyczne poglądy głoszą : Jaruzelski,Kwaśniewski, Kiszczak, Urban, Olejniczak, Napieralski, Jakubowska, Rywin, Kwiatkowski, Pęczak, Sawicka, Tusk i cała jego ekipa, ale również Putin i jego KGB odpowiedzialne za zamach na naszego JP2, zapewne mordercy (chodzący na wolnośc) Popiełuszki, i z pewnością UB- cy i inni prześladowcy polskiego narodu. Redaktorzy GW - przestańcie zadawać się z łajdakami . Pan prezydent i jego żona wyglądają niezbyt atrakcyjnie i są ciężko doświadczanymi ludźmi w przeciwieństwie do zadbanych, wymuskanych Kwaśniewskich. Tylko wyjątkowo prymitywny człowiek ocenia innych po wyglądzie. Niski Kaczyński potrafił otwarcie i odważnie przeciwstawić się Putinowemu łajdactwu, podjął próbę odkrywania niewygodnych prawd i ujawnienia nielegalnych ubeckich i PZPR- owskich układów okradających ciężko pracujących Polaków. Co zrobił natomiast Kwaśniewski? Przez dwie kadencje ochraniał niesprawiedliwe dochody UB- ckich "oficerów", blokował dekomunizację po to żeby jego kumple mogli ukraść pierwsze miliony. To za czasów Kwaśniewskiego w Polsce powstało kilkadziesiąt tysięcy milionerów - ciekawe byłoby porównać ich listę z członkami PZPR i SB....Podobno był to prezydent "wszystkich polaków"? Socjalista, który bardziej dbał o kumpli milionerów niż o np autostrady (0km), bezrobotnych, czy ciężko chorych- nie wspominając o ludziach szczególnych zasług- żołnierzach 2 RP. Zamiast tego pozwalał Siwcowi drwić z JP2, a sam zataczał się przy grobach pomordowanych w Katyniu. Szkoda gadać.....i tak bardziej kochacie pieniądze niż Boga czy Ojczyznę. Jeżeli ktoś po 20 latach tzw. niepodległości dla prywaty opluwa wybranego przez Naród Prezydenta ( odważnego i dzielnego człowieka) ten niczego nie uszanuje. Dlatego mój głos w tej gazecie jest ostatnią moją wypowiedzią, żeby nikt mnie nie podejrzewał że się z Wami zadaję. PS. Na temat deptania trawników nie będę miał okazji już w waszym "organie" napisać- szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Nie zadawaj się z "powórzowcami" IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 18.03.09, 12:40 teo! Oto twoje słowa. Cytuję: Kaczyński(...) podjął próbę (...) ujawnienia nielegalnych ubeckich i PZPR-owskich układów okradających ciężko pracujących Polaków. A teraz dzień dzisiejszy: sam sobie przyznał nagrodę w wysokości 50 tys. złotych. W czasach podobno wielkiego kryzysu, gdzie wszystkim zarobki obcinają... I kto okrada ciężko pracujących Polaków? Robi to bezczelnie, jawnie i osobiście a także nie w białych rękawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Nie zadawaj się z "powórzowcami" IP: *.man.poznan.pl 18.03.09, 13:54 Z faktu, że jestem na tym forum widać że czytuję różne gazety i oglądam różne telewizje(w miarę możliwości). Sprawdzę rewelacje które Pani ogłasza w kilku źródłach. Są bowiem dwie możliwości : albo czytała Pani te rewelacje w Gazecie Wyborczej albo u Rydzyka ( co to chce pognębić męża "czarownicy". W "Naszej Gazecie Polskiej" lub w" Gazecie Polskiej" pewnie okaże się że te 50 tys. bez wiedzy Prezydenta podarował mu Tusk - bo tak wynika z ustawy nr XYZT. Ogólnie rzecz ujmując reagowanie- zwłaszcza gwałtowne na tego typu doniesienia jest mocno naiwne. Ja np. w poprzedniej wypowiedzi nie odnoszę się do kumoterstwa Pawlaka, czy kombinacji Misiaka, bo są to wyraźnie sensacyjki być może ważne, ale nie one decydują o mojej ocenie całych formacji. Moje argumenty są skutkiem długofalowych obserwacji ( kilka- kilkadziesiąt lat). Staram się tym sposobem nie dać się nabrać przez oficjalne "wersje", czy rewelacyjne śledztwa. Np odczekałem przeszło rok żeby ocenić czy Ziobro był politycznym , mściwym narzędziem Kaczyńskich? I co? gdzie są te trybunały stanu, wyroki za przesladowania? Lekarz kardiochirurg co prawda podobno nie jest mordercą, (?) ale z pewnością moberem, gwałcicielem, łapownikiem i naciągaczem. Poczekaj więc choćby do jutra z powtarzaniem jak mantry rewelacji dzisiaj ogłaszanych . A propo- kto i gdzie doniósł o premii prezydenta? Śpiewał kiedys Młynarski w czasach komuny : ważne hasło na sztandarze, dobrze jednak jest gdy wie się -kto ten piękny sztandar niesie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makolągwa kluska odp.teo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.09, 15:11 człowieku tyś ślepy jest albo nawiedzony,ewentualnie i jedno i drugie!nie uczono:jeden ci powie żeś głupi-nie słuchaj M,ale jak powie 5 to się pożądnie zastanów! Jesteś pan zapatrzony w kaczki jak mohery w rydzyka i tyle,a że miłość ślepa to i nic nie widzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajmon Re: odp.teo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.09, 15:19 mnie też tego uczono i korzystam z tej wiedzy,ale niektórzy najwyraźniej nie.zakładaj,ze jak oni są uczciwi to i inni.A nasze władze są "uczciwe inaczej".Panie teo,gazeta pisze wiele mądrych rzeczy, a pan okazuje się nienawistnym zaślepionym człowiekiem,który nie umie zweryfikować poglądów do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: odp.teo 18.03.09, 15:24 teo MOCNY JEST! ale nie dziwcie mu sie. jak się dowiedziałem ze Św. Mikołaj nie istnieje też przez długi czas zaprzeczałem i obrażałem się na każdego kto tak twierdził. nie bójcie..wyrośnie z tego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Z buta dałbym ma za te słowa z dziką rozkoszą 18.03.09, 12:53 To już była bezczelność najwyższej rangi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro5225 Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.ip.telfort.nl 18.03.09, 13:15 ładne zdjęcie "ręce które leczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birbik Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:49 A ile zarabia prezydent? Czy on chociaż wie? Bo jego brat pewno nie wie ile on sam zarabia i za co - to jedynie wie mamusia, która trzyma trzosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Ile zarabiamy zdaniem prezydenta Kaczyńskiego IP: *.dyn.optonline.net 18.03.09, 13:53 Od kiedy to prezydentem panstwa jest czlowiek, ktory nie wie co to jest "srednia". Ten czlowiek, to wstyd na caly swiat! Odpowiedz Link Zgłoś