ixtlilto 26.11.03, 15:30 Czy tlen nie działa od 2 dni... tylko mnie czy jeszcze komuś? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aric z nielogu tlen działa jak najbardziej bardzo:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.11.03, 15:50 dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: tlen działa jak najbardziej bardzo:) 26.11.03, 15:52 :( no to w takim razie wina mojego kompa :(((( Nie było mnie przez weekend w domu i coś się spitoliło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: tlen działa jak najbardziej bardzo:) 26.11.03, 16:13 To może zainstaluj sobie nową wersję, bo i u mnie Tlen jak i portal działa bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: tlen działa jak najbardziej bardzo:) 26.11.03, 16:17 1. nie podoba mi się nowa wersja- jest za dużo obrazków :/ 2. nie mogę dostać się na www.tlen.pl :( po wpisaniu www.o2.pl pojawia mi się /?%20www.o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szprota I mój brak sympatii do tlena ma teraz 26.11.03, 16:18 ...racjonalną podbudowę, heh;) (Mnie gg działa, jak zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I mój brak sympatii do tlena ma teraz 26.11.03, 16:20 ale mnie gg pod tlenem działa :) sam tlen tylko coś miga :( Właśnie zaczełam skanowanie, bo chyba mam kolatora na kompie :( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: I mój brak sympatii do tlena ma teraz 26.11.03, 16:29 ixtlilto napisała: > bo chyba mam kolatora na kompie :( ## "kolator mieszacz, maszyna licząco-analityczna do użytku biurowego, segregująca i grupująca dziurkowane karty; dawn. patron, fundator kościoła, który miał "prawo prezenty" (przedstawiania biskupowi kandydata na wakujące beneficjum przy kościele)." A ten co w kompie robi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I mój brak sympatii do tlena ma teraz 26.11.03, 16:37 Hehehhee... w każdym razie komp sprawdzony. "kolarota" nie mam; żaden plik się podczas mojej nieobecności nie zainstalował... HuBar; wyślij mi plik instalacyjny tlenu. PLS! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Czatownicy;) 26.11.03, 16:51 A mailem prywate załatwić nie łaska? Znowu będzie, że towarzystwo wzajemnej! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Czy tlen nie działa od 2 dni... 26.11.03, 20:23 kto tlenu nie remontuje niech sam w ciszy zaluje... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Czy tlen nie działa od 2 dni... 26.11.03, 20:24 najnowsza wersja po zainstalwoaniu też nie działa. Komp ze wszystkich śmieci wyczyszczony, ciasteczka w koszu... serwer odpowiada, a na stronę www.tlen.pl nie moge sie dostac :/ Odpowiedz Link Zgłoś