Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy

• Gość: Pastor Wielebny Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: 83.142.201.* 21.07.11, 11:29
      Prawda jest taka, że temu kto ma przysłowiowe "dwie lewe ręce" żadna auto szkoła nie pomoże. Po prostu tacy ludzie nie nadają się na kierowców, a jeśli już uzyskają uprawnienia, stwarzają zagrożenie w ruchu drogowym. Nie chcę być również posądzony o seksizm, ale szczególnie Panie swoim zachowaniem na drodze wprawiają mnie przynajmniej w zdumienie, broń Boże nie wszystkie, ale jadącą "sierotą" okazuje się zwykle Pani, ewentualnie starszy dziadek, który okres świetności sprawności fizycznej ma już dawno za sobą. Z resztą proponuje pogadać szczerze z instruktorami, oni niejedno widzieli. Osobiście jestem fanem motoryzacji, od początku za kierownicą czułem się pewnie, a jazda sprawiała mi przyjemność. Egzamin zdałem za pierwszym podejściem mając za sobą ledwie 10, czy 11 godzin jazd, z czego 1 (sic!) na placyku. Instruktor stwierdził, że i tak niczego więcej mnie już nie nauczy. Jeżdżę już parę ładnych lat i do tej pory nie spowodowałem żadnego przykrego incydentu na drodze. Szkoła przygotowuje do egzaminu, własna praca i doświadczenie czyni dobrego kierowce.
    • Gość: Bliźniak Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 31.61.74.* 08.09.11, 16:29
      Z czystym sercem mogę polecić auto szkołe EXPERT. Dzieki jazdą z panem Bogdanem zdałam niedawno egzamin na prawo jazdy :) Żałuje , że od poczatku niechodziłam do tej szkoły zaoszczędziłabym dużo czasu i pieniędzy. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, instruktor (Bogdan) stara wyrobić się w uczniach dobre nawyki dzięki którym bez problemu można zadać egzamin. Znam trzy osoby, które zdały egzamin za pierwszym albo drugim razie właśnie z tej auto szkoły. Polecam są naprawde solidni i rzeczowi.
    • Gość: ala Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:32
      Czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć o szkole Krystyny Gryglas na Retkinii? Chciałam się zapisać, ale sekretarka mnie zraziła.
    • Gość: okurdebalans Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 16:43
      Ale gdzie jest ten ranking?
    • Gość: zeta1 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 19:29
      Gorąco polecam Autoszkołę Expert, a w szczególności instruktora Bogdana, do którego trafiłam z polecenia. Bogdan to instruktor - perfekcjonista, który zwraca uwagę na te szczegóły, od których zależy powodzenie na egzaminie. Zdałam za drugim razem. Nauka jeżdżenia przychodziła mi bardzo ciężko, gdyż miałam ogromne problemy z podzielnością uwagi. Przejeździliśmy razem chyba z 80 godzin i byłam raczej najtrudniejszą kursantką, ale dzięki Bogdanowi dokonałam tego, co wydawało się niemożliwe. Dzięki za wparcie psychiczne, za ogromny nakład pracy i cierpliwość.
      • Gość: ola Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:04
        Nie spodziewałam się zdania prawka za 1 razem, a jednak :)
        Przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych z p. Bogdanem, który jest cudownym i miłym człowiekiem - to była czysta przyjemność :)
        Praktykę zaczęłam z p. Mariuszem, ponad połowę wyjeździłam z p. Irkiem i Kamilem - było miło, przyjemnie, luźno i co najważniejsze nauczyłam się mnóstwo pożytecznych rzeczy, nie tylko tych potrzebnych do egzaminu :)
        Na egzamin przyszłam na pełnym luzie, chociaż wkoło ludzie nie zdawali i trochę zaczęłam się denerwować ale niepotrzebnie. Egzaminator był miły, cały egzamin trwał około 30min :)
        Polecam serdecznie! :)
    • Gość: kursant Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.147.216.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 15:55
      KOWALSKI uważam, że szkoła godna POLECENIA !!! mieszcza sie teraz na ul. Lutomierskiej koło komendy POLICJI
    • Gość: luke21 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 20:44
      Witam!
      Wszystkim chciałbym polecić Auto Szkołe EXPERT której siedziba znajduje sie na ul. Wyszyńskiego 97. Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem. Sukces ten zawdzięczam najwspanialszemu instruktorowi, jakim jest pan BOGDAN. Jest to osoba godna pochwały i polecenia. Zwraca uwagę na wszytko tak aby jak najlepiej przygotować kursanta do egzaminu. Dzięki jego zaangażowaniu, nauczyłem się dobrze i pewnie jeździć . Na egzaminie egzaminator nie zaskoczył mnie żadnym poleceniem, ponieważ mój instruktor wszystkiego doskonale mnie nauczył. Bogdan nauczył mnie opanowania , pewności i wiary we własne umiejętności i w siebie. POLECAM!!!

• Gość: IZA.R Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 05.12.11, 20:40
      Witam wszystkich
      1grudnia udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy kat B :).Długo to trwało zanim zdałam ten egzamin.Kurs na prawo jazdy skończyłam w sierpniu 2008 w auto szkole BAJON na ulicy Solec,nikomu nie polecam tej szkoły w niej wyjezdzicie godziny i nic więcej,do egzaminu Was tam nie przygotują. Po kursie u Bajona podchodziłam do egzaminu 9 razy:(,po 9 dałam sobie spokój.
      Po trzech latach postanowiłam spróbować jeszcze raz. Tym razem wybrałam auto szkołę EXPERT z Wyszyńskiego i wyjątkowego instruktora którym jest BOGDAN.Jazdy z Bogdanem to naprawdę przyjemność!Ten człowiek nauczył mnie wszystkiego od podstaw (choć nie było łatwo pozbyć się starych nawyków)
      Bogdan to instruktor z powołania,cierpliwy(podziwiam go za to) dokładny,opanowany po prostu profesjonalista,wymagający,zwraca uwagę na wszystko nawet na drobiazgi od których zależy powodzenie na egzaminie.To on nauczył mnie dobrze i pewnie jezdzić . Po jazdach z Bogdanem zdałam egzamin za PIERWSZYM razem gdyż byłam profesjonalnie do niego przygotowana. Polecam wszystkim auto szkołę EXPERT i instruktora BOGDANA:)) Jak macie problemy ze zdaniem egzaminu on Wam pomorze,zdacie jak ja :))
      Bogdan DZIĘKUJE!!!
      IZA.R

• Gość: Fallman Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 78.155.122.* 12.12.11, 20:18
      Polecam auto-szkołę "Ekspert" na Wyszyńskiego w Łodzi. Dzięki dwóm instruktorom z tej szkoły (Bogdanowi i Markowi) zdałem bez najmniejszych problemów egzamin. Obydwaj instruktorzy byli wymagający, ale wprowadzili mnie w atmosferę egzaminu. To co z nimi robiłem było trudniejsze od tego co spotyka przeciętnego kursanta na egzaminie. Gorąco polecam tą szkołę!
    • Gość: adsfadgsadg Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.devs.futuro.pl 12.12.11, 23:01
      Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje pan Bogdan z autoszkoły Expert, niech żyje nam!

To śpiewałem ja, Jarząbek
      • Gość: temida.3 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.168.rev.vline.pl 13.12.11, 22:30
        Witam,
        06 grudnia zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B za czwartym razem. Kurs ukończyłam w auto szkole na Bałutach, gdzie nie zostałam pod względem praktycznym dobrze przygotowana do egzaminu. Jeździłam źle, chaotycznie, bałam się samochodu, jego obsługi, innych samochodów na drodze – mogłabym jeszcze długo tak wymieniać.
        W związku z tym, iż nie chciałam w nieskończoność podchodzić do egz. praktycznego zaczęłam szukać w sieci, czytać opinie innych. W ten sposób natrafiłam na Auto Szkołę Expert przy ul. Wyszyńskiego, a właściwie bardziej na osobę instruktora – p. Bogdana. Zadzwoniłam, udało się. Rozpoczęłam jazdy doszkalające z p. Bogdanem. Właściwie uczyłam się wszystkiego od początku, bo nic mi nie wychodziło, wszystko robiłam nieprawidłowo bądź też nie do końca dobrze. To p. Bogdan nauczył mnie precyzyjnie wykonywać wszystkie manewry, to dzięki niemu nabrałam pewności siebie za kierownicą, przestałam bać się jeździć, przestałam bać się innych samochodów, zaczęłam dostrzegać wszystkich i wszystko wokół siebie, a także uspokoiłam emocje.
        Idąc na czwarty egzamin – ostatni, miałam przekonanie, że egzaminator niczym mnie nie zaskoczy podczas egzaminu praktycznego, gdyż jestem dobrze do niego przygotowana. Egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym. Zawdzięczam to wspaniałemu instruktorowi - p. Bogdanowi, który wszystkiego mnie nauczył. To człowiek z dużym doświadczeniem, niebywale taktowny, cierpliwy i wyrozumiały. Czas przeznaczony na jazdy był całkowicie i właściwie wykorzystany do końca. Gdybym przypadkiem nie zaczęła czytać opinii na temat auto szkół – myślę, że zdawałabym egzamin jeszcze bardzo długo. Uważam tak, ponieważ nigdy nie przypuszczałam, że kiedykolwiek zrobię prawo jazdy. Instruktor Bogdan pomógł mi uwierzyć we własne możliwości. Ograniczenia przestały istnieć. A zatem jeśli nie wychodzi Wam nauka jazdy, nie jesteście w stanie zdać egzaminu praktycznego polecam instruktora Bogdana, który nauczy Was wszystkiego, skoryguje błędy, a tym, którzy zastanawiają się nad wyborem auto szkoły doradzam, aby nie popełnili takiego samego błędu jak ja – wybierzcie od razu Experta z Wyszyńskiego – nawet jeśli mieszkacie w odległej części Łodzi. Polecam.
        P. Bogdanie bardzo dziękuję.
        A.
    • Gość: Endriu92 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 01.01.12, 23:29
      Autoszkoła EXPERT
      Świetnie prowadzone zajęcia i rzetelność instruktorów. Nauczyłem się dobrze radzic sobie na drodze dzieki pozytywnemu a jednocześnie konkretnemu podejściu do nauki.

Podziękowania dla p. Bogdana i p. Marka !
    • Gość: Anonim Auto szkoła plewiński nie polecam!! IP: *.toya.net.pl 02.01.12, 16:21
      Instruktorzy nie uczą, jazdy polegają na jeżdżeniu w celu załatwienia spraw prywatnych instruktora, jest to jedna z gorszych auto szkół w mieście... Strata czasu i pieniędzy...
      • Gość: LDZ Re: Auto szkoła plewiński nie polecam!! IP: *.toya.net.pl 04.01.12, 15:34
        Po kursie w takiej auto szkole to można sobie pomarzyć o zdaniu prawa jazdy. Gorzej trafić nie można. Instruktorzy nic nie tłumaczą, są bardzo nerwowi, godzina jazdy trwa ok 40minut przeważnie. Omijajcie tą auto szkołę!!!
      • Gość: kursant Re: Auto szkoła plewiński nie polecam!! IP: 212.191.81.* 23.01.13, 10:16
        Ja również dołączam się do NEGATYWNEJ opinii auto szkoły Plewiński z Limanowskiego 200 w Łodzi (oraz Miodowej 1 w Konstantynowie Łódzkim). Sprawy załatwiane są w aucie instruktora na tzw. "kolanie"; wykłady teoretyczne są odwoływane i w ostateczności nie są w ogóle przeprowadzane; natomiast jazdy, tak jak jest napisane w poprzednim komentarzu, polegają w dużej mierze na załatwianiu spraw instruktora. Ponadto, jazdy dotyczą tylko poruszania się po drogach, manewrów - których znajomość i poprawne wykonanie są niezbędne do zdania egzaminu za pierwszy podejściem - jest jak na lekarstwo. Instruktor nie uczy również, co i jak należy wykonywać, na co zwrócić uwagę w czasie jazdy, a cała "nauka" zmierza tylko do tego, aby zainkasować odpowiednią sumę i na odchodnym poinformować kursanta o tym, że musi zwrócić podręczniku, które otrzymał na początku "kursu" (ponieważ są tylko wypożyczane) oraz o tym, że "możemy umówić się na dodatkowe jazdy", które po niezdanym egzaminie z pewnością będą konieczne - co stwarza możliwość dodatkowego zarobku. "Nauka" obsługi pod maską polega wygląda następująco: "tu jest zbiornik tego i tego - powtórz" i tyle; to samo sprawdzania świateł zewnętrznych pojazdu - płyny eksploatacyjne i światła pokazane mi były na końcu "kursu" - co z pewnością nie ułatwia zapamiętania sposobu wykonania ww czynności i w efekcie powoduje "oblanie" egzaminu i wstyd przed egzaminatorem i samym sobą. Ja na szczęście zdałem za pierwszym podejściem, ale tylko dlatego, że wykupiłem jazdy dodatkowe w innej auto szkole, gdzie zobaczyłem prawdziwą naukę i różnicę (kolosalną) w tym, czego powinienem zastać nauczony, a tym czego zostałem nauczony u Plewińskiego - czyli praktycznie niczego. Zdecydowanie NIE POLECAM I ODRADZAM "kurs" w auto szkole Plewiński (Łódź/Konstantynów Łózki).
    • Gość: misia 85 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 24.01.12, 10:20
      Bardzo proszę o opinie osób które kończyły kurs kat b w szkole GRYGLAS na Retkini. czy warto tam sie uczyc , jakie jest podejście do kursantów bo z tym różnie bywa.dzięki za pomoc.
    • Gość: agatas Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.43.rev.vline.pl 29.01.12, 21:34
      AUTO SZKOŁA EXPERT!! :D
      Najlepsza auto szkoła do jakiej mogłam pójść!!! Część teoretyczna upłynęła bardzo szybko, przeprowadzona w bardzo ciekawy sposób. Zapisując się na kurs założyłam, że nie będę uczęszczać uprzedzona doświadczeniami znajomych, że to same nudy niepotrzebne nikomu, lecz w auto szkole EXPERT nauczyłam się wiele ciekawych rzeczy, miałam okazje posłuchać doświadczeń innych świeżo upieczonych kierowców oraz zasady ruchu drogowego udało mnie się szybciej przyswoić. Cześć praktyczna poszła gładko pomimo moich wcześniejszych obaw ;) W auto szkole EXPERT instruktorzy są bardzo cierpliwi od pierwszej jazdy uczą podzielnej uwagi oraz umiejętności potrzebnych do jak najszybszego zdania prawka :D Osobiście głównie jeździłam z P. Bogdanem- dusza człowiek. Bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalne podejście do kursanta. P. Bogdanowi zawdzięczam zdanie prawa jazdy za pierwszym razem!! Nauczył mnie takiej umiejętności prowadzenia samochodu, że na egzaminie egzaminator nie miał żadnych wątpliwości do zaliczenia mi egzaminu pomimo nieciekawych warunków atmosferycznych i sporego ruchu. Egzamin zakończono zdaniem, że wszystkie manewry wykonałam w sposób bardzo precyzyjny i bez najmniejszych zastrzeżeń! Jeżeli macie wątpliwości co do wyboru dobrej auto szkoły to tylko EXPERT!!! Również jeżeli macie już parę nie udanych prób zdania egzaminu to wybierzcie się na jazdy doszkalające do P. Bogdana, a prawko macie w ręku :D Zresztą same pozytywne opinie oraz wysoka zdawalność za pierwszym razem mówią same za siebie!
    • Gość: kursantka82 EXPERT! IP: *.toya.net.pl 18.02.12, 21:04
      Z całego serca polecam autoszkołę EXPERT przy ul. Wyszyńskiego w Łodzi. Profesjonalne podejście pod każdym względem, o czym może świadczyć zdany dziś przeze mnie egzamin. Jeśli chcecie nabrać pewności za kółkiem i nauczyć się jeździć w bezstresowej, miłej atmosferze, bardzo polecam tę szkołę. Osobiście jeździłam z p. BOGDANEM, któremu zawdzięczam dzisiejszy wynik egzaminu. Instruktor nauczył mnie wiary we własne umiejętności i tego jak nie dać się pokonać stresowi. Instruktor wymagający, ale cierpliwy, wyrozumiały i doświadczony kierowca. To po prostu instruktor na medal (!). Kurs teoretyczny i praktyczny bez zarzutu. Nauczyłam się jeździć w każdych warunkach. W czasie jazd nauczyłam się wszystkich manewrów tak dokładnie, że wykonanie tylko kilku z nich w czasie egzaminu nie sprawiło mi najmniejszych trudności.Jeszcze raz polecam szkołę Expert i p. Bogdana.
      • Gość: gościu www.mbajon.pl IP: *.smrw.lodz.pl 20.02.12, 19:23
        Zdane za drugim razem :-)
    • Gość: Majkuss Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 212.191.66.* 28.02.12, 10:53
      Polecam wszystkim autoszkołe Expert. Dzięki świetnemu przygotowaniu przez p. Bogdana i Marka egzamin zdałem już za pierwszym razem. Są bardzo mili, ale wymagający i zwracają uwagę na każdy błąd przez co łatwo można je wyeliminować i nauczyć się jeździć poprawnie. POLECAM!
    • Gość: Gosza Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.4web.pl 06.04.12, 11:51
      Polecam EXPERTA :) Szczęśliwie zdałam prawo jazdy za drugim razem :D Zdecydowałam się na auto szkołę EXPERT na Retkini, bo miałam do niej blisko,ale naprawdę super trafiłam! Zajęcia teoretyczne? Mogę powiedzieć, że były praktyczne, bardzo dużo przydatnych wskazówek, nie nudna nauka :) A praktyka? Każdego instruktora mogę śmiało pochwalić, jeździłam z kilkoma, co uważam za bardzo korzystne :) Jazdy bez stresu, w miłej atmosferze, no i przede wszystkim bardzo profesjonalne pod względem nauczania, duuużo cierpliwości ze strony instruktorów :) Kursanci są traktowani poważnie, z szacunkiem, nie olewacko, co bardzo dla mnie ważne! :) Każdy instruktor bardzo dużo mi przekazał, świetne przygotowanie do egzaminu, przetrenowałam wszystkie możliwe manewry na Retkini :) Uważam, że jestem bardzo dobrze przygotowana do jazdy, nie tylko pod egzamin, ale również jako samodzielny kierowca :) Pierwszy egzamin oblałam, bo zjadł mnie stres i położyłam parkowanie równoległe :( Ale już drugi przejechałam bezbłędnie! :) baaardzo polecam naukę u Pana Bogdana! Super człowiek i wspaniały instruktor!!! :) Wielu moich znajomych, w ostatnim czasie robiło prawo jazdy w różnych szkołach i mogę śmiało powiedzieć, że pod względem przygotowania Expert jest najlepszy! :) Pozdrawiam :)
    • Gość: Kamol Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 24.04.12, 15:29
      Polecam pana Bogdana z Auto szkoly EXPERT : ) zdalem : ) ijestem zadowolony
    • Gość: arekp Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 30.04.12, 21:28
      Jestem świeżo po egzaminie praktycznym ;)
      Za pierwszym podejściem pozytywnie teoria i praktyka, bez problemu i zero błędów.
      Przygotowywali mnie Panowie Bogdan i Marek ze szkoły www.autoszkolaexpert.pl/ na Retkini. Wyjeździłem stanadardowe 30h i kilka dodatkowych godzin na rozluźnienie tydzień przed egzaminem ( na egzamin się czeka prawie miesiąc od zakończenia kursu teraz w WORD ). Egzamin kompletnie bez stresu, wszystko było przećwiczone wielokrotnie i dopracowane. Panowie uczą od lat, doskonale znają i ostrzegają przed wszystkimi zasadzkami jakie mogą nas spotkać na drodze na co dzień i podczas egzaminu
      Dodatkowo na duży plus bardzo elastyczne podejście odnośnie godzin jazd - pracuję intensywnie, nigdy nie było problemu by dogadać dogodny termin i miejsce rozpoczęcia/zakończenia jazdy.
      Szczerze polecam.
    • Gość: Kursant Ranking łódzkich szkół prawa jazdy Mbajon IP: *.toya.net.pl 18.05.12, 14:42
      Chodziłem na kurs do tej auto szkoły na kat c+e... Teoria była przeprowadzona bardzo kiepsko, wykłady dla początkujących na kat B... Wiadomo, że zawsze można sobie przypomnieć przepisy ale dla kat c+e nic praktycznie nie było... A co do jazd: placyk w tragicznym stanie, pachołki połamane, linie powycierane, instruktorzy zbytnio do nauki się nie przykładali. Nie mogłem się umówić z wybranym prze zemnie instruktorem. Co do sprzęgania przyczepy, nie można było sobie poćwiczyć... Z oszczędności złączek... Nie polecam! Jest to najdroższa chyba auto szkoła w łodzi a stan placu, samochodów ma wiele do życzenia...
    • Gość: Ania Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 11.06.12, 00:20
      Witam , polecam Auto Szkołę Expert i instruktora pana Bogdana Ja osobiście kurs na prawo jazdy robiłam w innej szkole,jednak nie udało mi się wówczas zdać egzaminu Po kilku niezdanych egzaminach postanowiłam dokupić kilkanaście godzin jazdy w Expercie u pana Bogdana i to był strzał w 10-tkę. Wkrótce okazało się, że lepiej nie mogłam trafić. Sukces ten zawdzięczam mojemu instruktorowi, Panu Bogdanowi, który okazał się uosobieniem cierpliwości i spokoju . Nauka jazdy była prowadzona bardzo profesjonalnie, a wszystkie błędy i wątpliwości wyjaśniane fachowo i konkretnie .Pan Bogdan w krótkim czasie nauczył mnie nie tylko zasad ruchu drogowego oraz sztuki prowadzenia i panowania nad samochodem, ale też pomógł mi się przełamać i nabrać pewności siebie za kierownicą . Wszystkie jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i czuć było autentyczne zainteresowanie i troskę instruktora o kursanta .Dzięki panie Bogdanie.

• Gość: Kasia1990 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 13:43
      Ja bardzo polecam Auto Szkołę LIDER! Dzięki Panu Bogdanowi udało mi się zdać egzamin po ciężkiej przeprawie. Posłuchałam opinii znajomych i poszłam do Kołodziejczaka. Porażka! Śmiem twierdzić, że stan mojej wiedzy po kursie był na poziomie porównywalnym do tego przed... Po 3 niezdanych egzaminach miałam już zrezygnować, ale koleżanka, która chodzi do Auto Szkoły LIDER poleciła mi właśnie Pana Bogdana. Świetny instruktor, cierpliwy i przede wszystkim potrafi przekazać wiedzę! Wykupiłam dodatkowy kurs praktyczny i były to najlepiej zainwestowane pieniądze. Myślałam też o powtórzeniu teorii bo jest tam i taka możliwość i to bardzo tanio, ale na szczęście wystarczyły same jazdy. W poniedziałek zdałam egzamin i muszę przyznać, że był to jedyny, na którym czułam się pewnie i wiedziałam, że potrafię jeździć! A teraz już tylko czekam na odebranie dokumentu :)
    • Gość: joinfer Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 31.08.12, 23:22
      bogdan to skonczony bajkopisarz w zyciu nie slyszalem takiego samochwaly ktory robi z siebie niewiadomo kogo, a tak naprawde niczego po jego lekcjach bnie wynioslem, takie same opinie slyszalem od innych odsob kltopre skorzystaly z uslug z tego oszusta ktory podejrzewam ze sam pisze te komentarze, zauwazcie to wszystko jest z jednego komputera. jedno IP
    • Gość: matka Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 22:34
      Autoszkoła M.Bajon Woj. Polskiego- Wstyd! dziś jednen z kierowców na Limanowskiego (toyota EL818GC) zajechał mi drogę zjeżdżając nagle z lewego pasa na środkowy, tuż przed skrzyzowaniem, na linii ciąglej, bez kierunkowskazu i miał jeszcze pretensje jak go strąbiłam. JECHAŁAM Z DZIECKIEM-GRATULUJE GŁUPOTY PANIE KIEROWCO!! Jeśli tacy ludzie tam uczą to porażka na całej linii...oby nikomu nic sie nie stało
    • Gość: Miko EXPERT!!! IP: *.toya.net.pl 29.09.12, 12:16
      Wyklady prowadzone przez bartka czysta poezja hehe natomiast jazdy z Kamilem i Rafalem dramat, powiem szczerze jak bylem bardzo mile zaskoczony wykladami bartka ktore naprawde byly zarabiste chlopak wesolutki i mily opowiada nie tylko suche ochlapy ale rowniez dygresje co mnie bardzo zaskoczylo poprostu jak zaczelismy grupa 20os tak na wszystkich zajeciach bylo 20 os,. to dobrze o nim swiadczy fenomenalny kazdego zaskakiwal i bawil:)) pozdro bartku.
      Ale nastal czas jazd wzialem je z kamilem wszyscy mi polecali wiec tak uczynilme i powiem ze DO DUPY Z TYM CWELEM... ciagle gada przez telefon co sie pytam to do mnie zebym za chwile zapytal bo on teraz z kochaniem rozmawia itp. mialem jazdy wieczoren to pojechalismy po jego dziewczyne no kur** 40 min stalem i czekalem na niego zanim przyjdzie nie wiem co on tam robil ale to jest moj czas jazd.... takze NIE POLECAMC KAMILA S. NA JAZDY DUPEK CZAS TYLKO TRACE.
      POLECAM BAARRRTTTKKKAAA jest SUUPPPEEERRR ideal nauczyciela
      • Gość: A.J.K. Re: EXPERT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:41
        Polecam słownik ortograficzny, jeśli już się pisze swoją opinię to warto aby była napisana w języku polskim, a nie koślawym.
        Nie ma to jak konstruktywna opinia. Widać, że nie wszystkim jest dana KULTURA OSOBISTA.
        (NIE)Miło jest mi również zauważyć, iż wypowiedź ta jest totalnie niezgodna z prawdą.
        Nie wiedzieć czemu Kamil S. jest bardzo dobrym instruktorem, wiążą się z tym dalekie terminy.
        Btw. Nie zauważyłam aby na teorii z Bartkiem były jakieś super rzeczy. Co prawda drętwo nie było. Ale bez rewelacji. Niestety nie wiem jakim Bartek jest "driverem" bo za dużo nie jeździ na kat. B.
        Btw.2 Nie wiem jak można być takim Noobem, żeby o samym sobie pisać takie rzeczy, polecam trochę więcej samokrytyki.
        pozdrawiam.
        • Gość: A.J.K Re: EXPERT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 11:22
          wykłady z Bartkiem to totalne pie...nie. nic nie wnoszą oprócz tego, że sobie pogadamy. jeden wielki bełkot. a co do jazd, jazdy z Kamilem to dno, mimo dużych kolejek do niego, są denne i zawsze kończą się tym samym. Kamil i Bartek to podrywacze. Za wszystkimi dziewczynami się oglądają, to jest po prostu niesmaczne:/ Tak to EXPERT JEST SUPER!!
          • Gość: trzmiel Re: EXPERT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 17:47
            A ja się nie zgadzam ze złymi opiniami na temat instruktora Bartka z Experta.
            Jestem bardzo zadowolony z jazd z nim.
            Potrafi w śmieszny i bezstresowy sposób przekazać wiedzę, dzięki temu wszyscy pamiętają o czym była mowa na wykładzie.
            Każdego kursanta odpytuje a gdy czegoś się nie wie, jeszcze raz tłumaczy.
            Nikt nie boi się zadawać pytań bo zawsze uzyska na nie odpowiedź.
            Chodzi do niego masa ludzi i wcale się nie dziwię, bo jest najlepszym instruktorem w Łodzi i okolicach.
            Po jego jazdach wszyscy zdają za pierwszym razem, chyba że kogoś na egzaminie zje stres.
            I co najważniejsze, na jazdach u Bartka nikt nie boi się samochodu czy jazdy po mieście.
            Nauka jest bezstresowa i na luzie.
            Dla mnie i dla wielu jego kursantów jest najlepszy i będziemy go zawsze miło wspominać :)
            • Gość: Kama Re: EXPERT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 20:20
              witam ;) ukończyłam kurs w auto szkole expert, którą poleciła mi moja przyjaciółka :) cieszę się, że zdecydowałam się na nią, ponieważ wspominam czas kursu bardzo dobrze. instruktorzy przekazali mi wiedzę w naprawdę skuteczny i miły sposób :) szczerze mówiąc najlepiej wspominam Kamila i pana Marcina, których uważam za najlepszych instruktorów i szczerze polecam ;) i komentarze, które mowią o rozmowach Kamila z ,,ukochaną,, są błędne. Kiedy jeździłam z nim na kursie nigdy nie odczułam olewania instruktora podczas mojej jazdy i zawsze podczas 2 h jazd był zainteresowany pracą, a nie życiem prywatnym. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka