tia666 Re: Jest nowy szeryf w Łodzi 15.05.09, 21:08 " A skargi - najróżniejsze - są najczęściej zasadne." wiec w czym problem, kawy nie mozna dopic, papierosa dopalic??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio BRAWO! IP: *.aster.pl 15.05.09, 21:58 Brawo Panie Romanie! Zapraszamy do Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 I ma rację - przepisy są dla ludzi! 16.05.09, 14:26 Przepisy i regulacje można poprawiać, ale trzeba przestrzegać. Wkurza mnie parkowanie gdzie popadnie, niewłączanie kierunkowskazów i psie kupy na chodnikach. Pan Roman ma mój najwyższy szacunek. A komu nie odpowiadają przepisy albo niech zadba o ich zmianę, albo niech jedzie w głębokie Bieszczady, tam gdzie nie musi przestrzegać przepisów. PRZEPISY SĄ DLA LUDZI - dla tych ludzi, którzy chcą żyć wśród innych a nie dla tych, którzy innych ludzi nie zauważają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:07 Brawo Panie Romanie! Mam dość buraków w furach za 200 tys których chyba już nie stać na uchwyt do komórki za 15 zl i którzy nie potrafią uruchomić funkcji głośno mówiącej w swojej komórce..Zgroza ogarnia jak się widzi panienkę w terenówce, która gada przez komórkę przy uchu wyjeżdającą na główną drogę i jednocześnie zapinającą pasy bezpieczeństwa...BTW Każdemu burakowi w tych wypasionych autach kupionych w leasingu zafunduję taki uchwyt..Biedacy, pewnie żrą brukiew i na nic ich nie stać nawet na taki uchwyt za 15 zl..a poza tym czysty analfabetyzm techniczny - takie trudne - uruchomić tryb głośnomówiący w komórce...Aż dziwne że toto potrafi uruchomić samochód, biedne jełopy, IQ Dody po liftingu przez redaktora Cebulę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKURZONY Chapeau bas !!! Paniee Romanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.09, 16:22 Posprzątac te Stajnie Augisza trzeba ale trafi Pan na "bezmózgwców telewizyjnointernetowych" -osoby co to myślenie mają jak im podpowiedzą-które przy podobnej kulturze"bti"(czyt. wyżej)tylko będą ubliżac. Trzymam mocno kciuki za Pana egzekwowanie prawa.Kto wie czy nie będzie to modne-prawo znaczy prawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby01 Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 01:36 Kiedyś ktoś złapie pana Romana z tym aparacikiem na mieście i już pan Roman tak chętnie nie będzie robił zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areskej Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 06:21 To nie szeryf, to konfident! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mOO Dziesiątki razy widząc głupotę na drodzę marzyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 06:48 by być ORMO ale mi zbrakło odwagi. za to widać są tacy, którzy widzą sens działań oddolnych i w wpełni popieram pana Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsdsds Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 193.109.225.* 19.05.09, 07:38 a co z ustawą o ochronie danych? Jak ktoś mi robi zdjęcie, czego sobie nie życze ( tutaj wyjątkiem jest właśnie fotoradar) to mam prawo pozwać tego pana takk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misty psy s.ające na trwanikach Pan fotografuj IP: 212.244.126.* 19.05.09, 08:08 na tle właścicieli ...no chyba ze sam masz Pan pieska i akurat te przepisy łamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.rybnik.vectranet.pl 19.05.09, 08:30 ja bym mu takie k***a zdjęcie zrobił że połknął by ten chole*** aparat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna28 Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 155.94.70.* 19.05.09, 08:36 Brawo Panie Romanie! Tak trzymac a zachowanie polskiej policji jest skandaliczne! No ale czegoz to sie spodziewac po policjantach - brak wyksztalcenia, brak oglady, najczesciej biedni, za-mlodu-bici chlopcy! Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max ORMO ma się dobrze! IP: 82.177.11.* 19.05.09, 09:29 Sądząc po komentarzach. Proponuje ujawniać dane osobowe konfidentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 19.05.09, 09:32 A mnie głupio, że nie potrafię zebrać się w sobie i być jak Pan Roman. Ma człowiek rację, po coś to prawo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t3m4 Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 09:57 Słów brakuje. Za kogo się ów pan Roman uważa? Za strażnika porządku, ostatniego sprawiedliwego? Prawda niestety jest taka, że to człowiek z kryzysem wieku średniego, który żeby poczuć się potrzebny donosi na innych. Albo - jadąc po całości - były agent sb:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.tktelekom.pl 19.05.09, 10:03 Popieram p.Romana!!niech wladza ruszy te dupska z krzesel i sama zacznie dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.chello.pl 19.05.09, 10:51 Mnie osobiście bardzo irytuję czepianie się wszystkiego jak to robi Pan Roman. Według mnie nie udało mu się zdobyć prawa jazdy i teraz się mści, bo każdemu kierowcy zdarza się źle zaparkować czy odebrać telefon w czasie jazdy i każdy kierowca taką osobę zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 81.190.101.* 19.05.09, 11:41 Ja czegoś nie rozumiem- policjanci mają za złe, że pan Roman daje im pracę? Weźcie się do roboty lenie, bo jak na razie tyłków wam się nie chce ruszyć z komisariatu, a kierowcy parkują, jak chcą- przejechać z wózkiem się nie da, a czasem nawet przejść! Co do godła- najlepszy przykład daje... Sąd Najwyższy! Było rozdmuchane w mediach, ale zostało po staremu- jakieś szklane nie wiadomo co bez żadnego tła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama Warszawa pozdrawia IP: *.marketing-house.pl 19.05.09, 12:18 BRAWO PAN ROMAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysha Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.rybnik.vectranet.pl 19.05.09, 12:48 Ciekawe czy "pan Roman" zawsze zgodnie z prawem działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajo Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 195.117.96.* 19.05.09, 12:58 pan roman jest stara konfitura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.197.199.87.threembb.co.uk 19.05.09, 13:28 Popieram całkowicie Pana Romana ... skoro pracownicy urzędów i instytucji nie chcą pracować i płaczą że się ich zasypuje (jak sami mówią zasadnymi) papierkami i do tego biorą pieniądze za swoje nieróbstwo ... echhh to chyba tylko w Polsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikka Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:33 Jestem użytkownikiem samochodu i raz zdarzyło mi się zaparkować w niedozwolonym miejscu, bo innego niestety nie było, ale zwykle jeżdżąc po centrum jednak te miejsca można znaleźć. Jest ich mało, ale dla mnie nie jest problemem przejście jednej przecznicy od samochodu np. do banku - nie dajmy się zwariować, prawda jest taka, że większość kierowców chce dla własnej wygody zaparkować jak najbliżej celu, a czasami mam wrażenie, że nawet wjechać do środka... A co do p. Romana to nawet mu współczuję, bo pewnie robi to, bo czuje się niepotrzebny. Tylko, że od ścigania kierowców łamiących przepisy jest policja i straż miejska! A jak się p. Romanowi nudzi na emeryturze to niech idzie do PCK albo do Caritasu - tam na pewno brakuje wolontariuszy. Jak to się mówi: "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu"... Odpowiedz Link Zgłoś