Gość: petro ŁKS jednak bez licencji! IP: *.lodz.mm.pl 04.06.09, 20:08 Dajdaje sie zbulwersowali :-))) BAJO BAJ...ŁÓDŹ BYŁA JEST I BĘDZIE CZERWONA. Po paru latach kiedy żulernia z limanki i parę marginesów z polesia wyciągnie nogi po tych specyfikach od Goszcza to i tamtejsza młodzież ubierz czerwono -biało-czerwone barwy. Niestety w łodzi zostaje tylko jeden WIELKI KLUB WIDZEW ŁÓDŹ. 1909-2009 [*]znicz dla was to już koniec. BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...100 Lat tak jest i nic się nie zmieni biel jest niczym przy CZERWIENI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS jednak bez licencji! IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.06.09, 20:41 mówi się, że ŁKS zasłużył sobie sportowo na utrzymanie i był lepszy od ostatniej trójki w tabeli. jeśli tak, to dlaczego w meczach z Arką, Górnikiem i Cracovią nie potrafił pokazać swojej wyższości w obu meczach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolewiak ŁKS bez licencji i spada z ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 20:18 Skończył się Superbazar, więc już nie mają biedaczki biznesplanu. Powinni otworzyć muzeum na Estadio da Gruz, to może z biletów dostaną licencję na II ligę. Na I nie ma szans, bo do Świnoujścia nie mają pokrycia na paliwo :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita ŁKS-głowa do góry, Pogoń miała gorzej... IP: *.szczecin.mm.pl 04.06.09, 20:23 Współczuję kibicom ŁKS, ja kibic Pogoni Szczecin, którą, przykro tu mówić, łodzianin Ptak zwalił z I do IV ligi. Powoli pnie się nasza drużyna w górę i chyba już teraz trafi do I ligi, więc spotykać się będziemy się w walce o ekstraklasę. ŁKS-aki głowa do góry, my musieliśmy odbijać się od dna. A na stadionie zamontowaliśmy strachy na ptaszyska, tak na wszelki wypadek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol 7 miejsce:) IP: *.sotn.cable.ntl.com 04.06.09, 20:49 rok temu za 35 ptk bylo by 10 a 2 i 3 lata temu 12! To nie efekt lepszej gry LKSu tylko coraz slabszej ligi. Slabszeej przez kluby z problemami jak Lks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ŁKS jednak bez licencji! IP: 82.160.128.* 04.06.09, 20:54 APEL DO KIBICÓW WIDZEWA KTÓRZY SIĘ UŻALAJĄ NAD lks PRZESTAŃCIE WY ICH ŻAŁUJECIE A ZOBACZCIE JAK ONI ODPISUJĄ, ICH NIE MARTWI CO BĘDZIE Z NIMI TYLKO UJADAJĄ NA WIDZEW I SIEJĄ PROPAGANDĘ O 10 CZERWCA A KAŻDY ROZGARNIĘTY WIE ŻE NIC TEGO DNIA SIĘ NIE STANIE WIDZEWOWI I ZAŁUWAŻCIE JAK ONI O NAS PISZĄ, JA CHCIAŁEM ŻEBY ZOSTALI W EKSTRAKLASIE ALE TERAZ IM ŻYCZĘ TEGO CO ONI NAM CZYLI ZNIKNIĘCIA Z MAPY ŁODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Łajdactwo władz miasta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:04 które zamiast zająć sie tym , po co zostali wybrani, latają po całym świecie na koszt mieszkańców , a także "walczą", ale o interesy kościelne nie łódzkie. Mam nadzieję, że w następnych wyborach nikt z tych popaprańców nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewu ŁKS jednak bez licencji! IP: *.lodz.mm.pl 04.06.09, 22:01 Prawo jest prawem. Nie czytalem wniosku druzyny ale domyslam sie ze raczej nie nalezal do idealnych. W takim wypadku pewnie nalezalo sie ŁKSowi. Burdel jaki tam panuje od lat jest czyms niespotykanym chyba na calym swiecie. Mimo to musze przyznac ze szczegolnie jedna sprawa jest w tej sytuacji szczegolnie bulwersujaca. Klub, ktory poswiecil sporo srodkow na gre w obecnym sezonie nie powinien byc pod zadnym wzgledem pozbawiany srodkow "zarobionych" na prawach do transmisji. Wywalczyli 7-me miejsce w takim czy innym stylu wiec naleza sie im te 2 banki. Jesli dostana jedynie 400tys to jeszcze bardziej pograzy druzyne. Natomiast zespoly slabsze dostana kase za nic. Trudno. ŁKS nie spelnil wymogow licencyjnych i jest to wina dzialaczy oraz wlascicieli klubu. Powinni poleciec. ALE WARA OD KASY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wassercug_fajwel wraca wiara w praworządność 04.06.09, 22:05 brawo PZPN! ta instytucja do tej pory nie mogła pochwalić się takimi sprawami jak postrzeganie prawa. mam nadzieję że słuszna i praworządna decyzja w sprawie licencji łksu jest pierwszą jaskółką która wbrew temu co mówi przysłowie uczyni wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re: wraca wiara w praworządność IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:35 > brawo PZPN! ta instytucja do tej pory nie mogła pochwalić się takimi sprawami jak postrzeganie prawa. Święte słowa, naprawdę bardzo odważne stwierdzenie w ustach widzewiaka, vide wasza licencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 ŁKS bez licencji i spada z ekstraklasy IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:26 Wygląda na to, że kibice ŁKS-u mają do wszystkich pretensje. Tylko nie do działaczy swojego ukochanego klubu. Właśnie na tym polega różnica między nami a wami. W zdecydowanej większości wiedzieliśmy komu zawdzięczamy perturbacje z czasów Grajka i Pawelca a następnie zeszłoroczny spadek. Wy obwiniacie wszystkich dookoła. Stadion? Taki stan techniczny nie jest od wczoraj. To są zaległości wieloletnie. Od kiedy MOSiR zarządza tym co jeszcze stoi przy Al.Unii? Nie zapominajcie, że w takim stanie przeją nomen omen od ŁKS-u. Trzeba było płacić za korzystanie z obiektu. 30000/m-c to dużo? A jak to było z Bełchatowem? Ile wołał za wynajem? Tak, tak. Dużo więcej. Ale i tak wołacie, że to zdzierstwo. Jedno wiem. Nasze kluby nie miały szczęścia do działaczy. Z klubów zrobili przysłowiowe wydmuszki. Jednak Widzew ma to szczęście, że są też ludzie, którzy potrafią coś zrobić dla klubu. Hm... Ciekaw jestem czy ktoś taki znajdzie się dla ŁKS-u? Jeśli nie znajdzie, to będzie bardzo ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białoczerwonobiały Do roosevelt5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:11 Wielokrotnie czytałem Twoje posty, niekiedy odpisywałem. Napisałeś rozsądnie, masz wiele racji, ale czy nie uważasz, że tak kara jest surowsza niż być powinna? Zgadzam się, do działaczy i sponsorów ŁKS nigdy nie miał szczęścia. Mam jeszcze nadzieję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Do Białoczerwonobiały IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 00:07 Czy surowsza niż być powinna? Hm... Trudno to nazwać karą. Po prostu działacze ŁKS-u nie zdali egzaminu. To tak jak nie zdać matury. Czyja to wina? Z drugiej strony... Jeśli w zaszłym roku pozwolono Polonii B. grać dalej będąc w tej samej sytuacji, to można nazwać surowszą karą. To ciekawe. Ale teraz słychać pretensje pod adresem Polonii B. i niesprawiedliwość wobec ŁKS-u. Dlaczego ŁKS a nie wcześniej Polonia, Ruch? Do tego psy wieszano na Widzew za to co teraz zrobiła Arka i Cracovia. Wtedy Polonia była cacy, teraz jest beee. Życie potrafi być przewrotne. Wiem co jest teraz w waszych sercach. My to już przerabialiśmy. Życzę powodzenia. I powrotu. Nie ma to jak adrenalina podczas emocji derbowych. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białoczerwonobiały Do roosevelt5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 00:16 Dzięki, Ciebie też pozdrawiam. Do tych najlepszych, wspólnych derbowych czasów. Nadzieje umiera ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda [...] IP: *.lodz.mm.pl 04.06.09, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Widzew ŁKS jednak bez licencji! IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 23:31 Żenada i wstyd gdyby brodowici spadli sportowo sam bym darł z nich łacha na potęgę. To że uwalił ich PZP coś tam nie daje ani satysfakcji ani cienia radości. Kolejny sezon bez derbów. I co śmieszne to jest, zabawne antygrzybiarzu czy inny palancie, który stadion znasz tylko z Wikipedii. Prawdziwy Widzewiak zawsze będzie zwalczał bazarowych ale nie przy pomocy PZP coś tam i policji. Czerwona Armia ta, to kibice Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucha ŁKS bez licencji i spada z ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:43 Nareszcie jest sprawiedliwość !!!! Wydawali na kopaczy 6 mln a dostawali też 6 mln czyli grali za pieniądze CANAL + , i tylko płakali że im się należy bo mają 100 lat. 100 letni klub poległ a Pan Klejman pęknie bo Goszczyński go wydymał za 49,5 procenta . Tymi akcjami to można w piecu teraz palić ja mogę dac za szt 1000 na pamiątkę upadku lks . Tylko WIDZEW czerowna ARMIA cała POLSKA o tym wie że to kibice WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Kasa od Krauzego i Filipiaka byla wieksza ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:56 niz mozliwosci finansowe sponsora ŁKS. Brawo sprzedawczyki z PZPN. Tepic zaraze, bo za rok moze sie to zdarzyc komus innemu ... )nie zycze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator ŁKS jednak bez licencji! IP: *.dpws.nsw.gov.au 05.06.09, 01:24 To jest jakis absurd albo celowe dzialanie przeciw Lodzi, jak to nie raz mialo miesce w wielu innych sprawach. Przeciez ze sportowego punktu widzenia LKS uzyskal wynik uprawniajacy go do gry w ekstraklasie i to powinien byc czynnik najwazniejszy. Wiadoma sprawa, ze wiele klubow ma takie czy inne klopoty chocby finansowe czy ze stadionem. Wiadomo takze, ze na to wszystko potrzeba mnostwo pieniedzy a mimo wszytkich zmian nie mamy jescze tak wielu prywatnych przedsiebiorcow gotowych wylozyc te pieniadze. Jesli LKS nie dostarczyl pewnych dokumentow to nalezalo poinformowac go o tym i dac mu szanse na uzupelnienie dokumentacji. Przeciez tak sie robi w wielomilionowych kontraktach, z ktorych tylko firmy maja zyski. A tu chodzi o klub sportowy, ktory sluzy spolecznosci danego miasta i regionu. Wladze miasta powinny tu interweniowac, a jak nie to kibce, zamiast nisczyc stadiony, ulice pociagi i walczyc miedzy soba, powinni udac sie do PZPN i wyprowadzic z budynku tych pseudodzialaczy. Wtedy by byla z tego jakas korzysc Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib ŁKS jednak bez licencji! 05.06.09, 09:56 Jako kibic Widzewa mogę powiedzieć jedno: Sprawiedliwy to wyrok czy nie (w sumie tak, ale niesmak pozostał - jakoś egzekwowanie sprawiedliwości wobec Łodzi idzie PZPNowi lepiej niż względem innych miast), życzę wyciągnięcia nauki tego zamieszania... i, po odrobieniu lekcji, powrotu do e-klasy... będziemy czekać na derby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ŁKS jednak bez licencji! IP: 165.72.200.* 05.06.09, 10:09 LKS jest bankrutem i czeka go marny koniec jeżeli nie znajdzie się sponsor. Kibicow i pilkarzy najbardziej szkoda. Choc jestem kibicem widzewa potrafie zrozumiec gorycz i rozczarownie innych kibicow, bo nas tez los nie oszczedzal ostatnimi laty. Pilkarze LKS tez wykazali się charakterem, i wywalczyli utrzymanie na boisku. Licencji nie otrzymali slusznie i zgodnie z litera prawa. Zaluje ze nie będzie derbow bo na te mecze czekaja wszyscy prawdziwi kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.stefan ŁKS bez licencji i spada z ekstraklasy IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 14:28 Dziwię się, że Pan Klejman obejmując rządy w ŁKSie, w trybie ekspresowym nie doprowadził do: *zatrudnienia dobrych prawników *otoczeniem się prawdziwymi działaczami *sporządzeniem wiarygodnego biznesplanu *sporządzeniem wiarygodnego planu spłaty dłużników *dokonania spisu z natury całego majątku klubu *doprowadzenie do finalizacji umowy o wynajem stadionu GKS Bełchatów na czas rozgrywania meczy. *plan przystosowania obiektu Orła dla potrzeb treningowych drużyny. Mógłbym jeszcze długo wymieniać to co nie zostało zrobione. Efekt jest znany. Ateraz do kibiców ŁKSu: " nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe" W zeszłym roku kpiliście z Widzewa i to się zemściło. Odpowiedz Link Zgłoś