Dodaj do ulubionych

Tylko kibiców ŁKS-u żal

• Gość: Widzew Yes,yes,yes IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 23:26
      Yes,yes,yes
    • Gość: widzewiak strasznie mi zal derbow IP: *.aster.pl 04.06.09, 23:31
      ŁKS powinien grac w ekstraklasie, zasluzyli ta wiosna, szacunek!
      dzialaczy wpuscic na galere, zeby kibice zrobili im niespodzianke
      • Gość: prof.wilczur Re: strasznie mi zal derbow IP: *.dsl.bell.ca 04.06.09, 23:41
        nie podszywaj sie frajerze nikt z Widzewa parchom dobrze nie zyczy
        • kopfschmerz Re: strasznie mi zal derbow 04.06.09, 23:54
          ja zycze sobie i wszystkim derbow w ekstraklasie, tak jak kiedys.
          sport to sport a tu znowu zielony stolik w pzpnie decyduje, wczesniej
          widzew teraz łks, łódź znowu dostaje w dupe, szkoda ze znowu przez
          swoich dzialaczy.

--
          <s.a.u.e.r.k.r.a.u.t>
    • Gość: dupa Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 00:22
      dupa gratuluje widzewowi kibiców. Będę jednym z WAS
    • Gość: dupa2 Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 00:26
      to ja też
    • Gość: dupa3 Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 00:28
      i ja
    • Gość: kofeini ŁKS to jest serce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 00:29
      W zasadzie dobrze, że spadamy... może wreszcie wszelka swołocz zapomni, że
      maczała paluchy w naszym klubie.
      Dziś cały dzień woziłem pana niemca, którego nie było tu 69 lat. Łódź opuścił w
      wieku lat 15! Pokazał mi zaciśniętą pięść!!! i...
      Powiedział, że ŁKS to zawsze była POTĘGA w tym mieście!
      Dziś dostanie ode mnie znaczek z plecionką :)
      MY nie spadliśmy!!! NAS wyrzucono!!!
      • Gość: 99wystarczy Widzew to miłość, ełkałes jest jak sraczka. IP: *.netburg.pl 05.06.09, 00:42
        moze twoj tate woził kiedys pana żyda po miescie ktory tez nie był tu 50 lat i mówił ze kiedys ełKAŁes totez byłą potęga. ...synagoga.meczyk i maca.

ps. Pan niemiec dobrze wiedział ze ełkałes to nie jest polski klub,więc dobrze skierował swoje symapatie.

wpadaj jutro na pietrne ze swojej glinianki na retce, zobaczysz morze zacisnietych pięści
      • Gość: Pejs hunter Re: ŁKS to jest serce :) IP: 91.193.160.* 05.06.09, 07:21
        Okłamał cię, może lepiej daj mu buty-plecionki??? A może to był pan Żyd skoro
        dał buta w wieku 15 lat??? Ich nazwiska takie podobne.....
        • Gość: :D Przecież wszyscy wiedzą,że żydzi założyli ł?s! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 09:44
          Więc o czym ty gadasz menelu?!
      • Gość: Polak Re: ŁKS to jest serce :) IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 16:09
        To woż Nienca dalej, zapisz sie na volkslistę i be happy!!
        Argument porażający, a co jeszcze pasażer pamięta? Getto?
    • Gość: dupa4 Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 00:29
      i ja i ja
    • Gość: rydzeusz A co na to janek t czyt.spocony IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 01:05
      Gdzie on jest?Podobno spal na wycieraczce w PAP ale juz go tam nie ma....Przyjdz jutro na Widzew i stan na bramce postrzelamy ci gole i obijemy troche
    • Gość: thomas Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 212.183.136.* 05.06.09, 02:34
      jestem kibicem RTS i od kilku lat widze ze kibice LKS niepotrfia
      sie ogarnac z otaczajaca ich rzeczywistoscia , jak widzew byl w
      kryzysie to kibice i przyjaciele potrafili sie zmobilizowac i
      wyprowadzili klub na prosta , natomiast ze strony lks-u slychac
      tylko o tradycjii, i o tym ze miasto ( MY )mamy im pomoc , ale po
      co ???
    • Gość: ter piszczeliście jak szczury z radości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:26
      ... jak nas chciał Tomczak z ligi wyrzucić. Teraz my się cieszymy z
      upadku największych hipokrytów w tym kraju. Bo to nie degradacja, to
      wasz upadek i dobrze o tym wiecie. W Łodzi został lepszy klub, który
      bije was na głowe piłkarsko, organizacyjnie i kibicowsko.
      Dzisiaj wielka podwójna FETA - AMEN!

Chojny 100% Widzew
      Łódź 60% Widzew, za dwa lata 80% Widzew! za 5 lat będzie to co w
      Warszawie:)
    • Gość: łodzianin Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz IP: 194.0.181.* 05.06.09, 09:08
      Nie wiem jak ten pismak definiuje sprawiedliwość. Sprawiedliwość
      miała miejsce na boisku i tam ŁKS sie bez wątpienia utrzymał.
      A podmiejskie kundle z widzewa niech pilnuja swojego kurnika.
    • Gość: koloa Nic dodać nic ująć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:08
      100% w temacie
    • Gość: anty ł?s Oddani kibice którzy nawet biletów nie kupuja?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 09:37
      Ten klub to zbieranina mentów w Łodzi. Nikomu nie będzie przykro jak
      znikną z mapy Polski. Wszystkiego najgorszego i niepowodzenia. Mam
      nadzieje, że zniknie ta zbieraniona nieudaczników któr żyje dzieki
      nienawiści do "Wielkiego Widzewa".
      Czerwona gorączka ogarnia całą Łódz i Polske... :D
      • Gość: do antycośtam [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 14:50
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: obiektywny!!! TAKIE ZYCIE!!! IP: 195.117.116.* 05.06.09, 10:07

znowu szukacie winy wszedzie tylko nie u siebie!!! znowu winny widzew GW rudy
      boniek a teraz i cracowia!!! spojrzcie na siebie!!! jaki macie stadion jaka baze
      szkoleniowa a strajkujacy pilkarze jakich sponsorow jakich dzialaczy jakie
      szatnie jakie perspektywy??? przeciez to jest tylko i wylacznie wasza wina!!! na
      wszystko trzeba zasulzyc nic nie jest dane na cale zycie !!! mysleliscie ze klub
      to tylko pilkarze i tylko trzeba im placic??? przeciez od 3 lat wasze licencja
      byla mocno naciagana i zaden z was nie potrafil wyciagnac wnioskow! no i kibice
      wchodzacy przez plot ktorzy okradaja swoj klub nie pomagali!!! niestety macie to
      na co zasluzyliscie!!! szkoda mi klubu ale nie kibicow!!! ps zobaczcie jakie
      zycie bywa przewrotne pamietacie jak cieszyliscie sie ze spadamy jak kiedys
      zrobiliscie szaliki upamietniajace upadek widzewa??? wasze wypominanie nam ze
      jestesmy komunistami strasznie mnie smieszy bo dobrze ze wasz klub zaprzestal
      dzialalnosci w czasach komuny zeby zbojkotowac komune!!! kto wam wybudowal
      stadion kto stworzyl tyle sekcji? kto bo nie wiem ??? co do tego kto byl naszym
      wiernym kibicem i czy powinnismy sie tego wstydzic to chetnie porozmawiam z wami
      bo nasi wszyscy razem wzieci sa tyci tyci przy waszym wiernym fanie ktory
      pomagal w zdobyciu majstra w 98 -
    • Gość: red [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 10:20
      • Gość: do red [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 14:52
    • Gość: Łodzianin ooo gazeta widzewska juz kisielek leci ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 11:22
      w tym wszystkim jest jeden pozytywy wreszcie pozbędziemy sie
      goszczyńskiego!Mam nadzieje ze pan Klejman znajdzie ludzi do współpracy i
      utrzymamy obecny skład.Wtedy rok można się przemęczyć a już na zdrowych i
      solidnych fundamentach wrócić tam gdzie nasze miejsce do Ekstraklasy która
      założyliśmy!
      • Gość: winaar Re: ooo gazeta widzewska juz kisielek leci ;-) IP: *.neceur.com 05.06.09, 12:42
        Tak, Klejman - oszust i mafioso to odpowiednia osoba zeby podniesc
        wasz klub z kolan.
    • Gość: rodowity łodzianin PZPN - farsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 11:38
      Widzew za korupcje (przestępstwo) nie otrzymał kary prócz kary finansowej,
      jagielonia za korupcje (przestępstwo) tylko ujemne punkty, a ŁKS za stadion za
      który nie odpowiada bo de facto należy on do miasta zostaje zdegradowany i
      pozbawiony dużych pieniędzy. Widać komuś zależało na tym żeby ratować sracovie,
      ciekawe komu? jak nazywa się ten pan z komisji licencyjnej, były piłkarz
      sracovi? bez odpowiedzi....
      • Gość: winaar Re: PZPN - farsa IP: *.neceur.com 05.06.09, 12:41
        Nie za stadion tylko za lata prowizorki. nauczyliscie sie ze mozna
        grac w ekstraklasie nie placac za nic. Za stadion, za pikarzy i
        pilkarzom, do ZUS i US. Wiem wiem zaplaciliscie przeciez ZUS i US. W
        jaki sposob. Zaciagajac nowe pozyczki u udzialowcow. Blad PZPN
        polegal na tym ze pozwolil wam na ta prowizorke bo powinien was
        karac juz kiulka lat temu. Wy dostaliscie kredyt zaufania ktorego
        nie potrafiliscie wykorzystac. Wiec pretensje do siebie. Wasi
        dobrodzieje byli nastawieni na jedno - wyciagniecie kasy z Canal+.

Piszesz Widzew nie zostal ukarany. A LKS zostal ukarany za korupcje?
        Jak sprawiedliwie to wszystkich. Prawda? No chyba ze uwazasz ze
        mistrz w 1998 roku zostal zdobyty uczciwie. W takim razie gratuluje
        samopoczucia.
        • Gość: d Re: PZPN - farsa IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 14:13
          Napisales ze stadion nalezy do miasta i to miasto go nie remontuje i
          nie mozecie tam grac. Przeciez nie musi!!!! To wlasnosc miasta i
          robi z nim co chce, proste? Nie chce remontowac to nie remontuje i
          wam nic do tego!!! Nie musicie wynajmowac, nikt wam nie każe.
          Znajdzcie sobie cos innego lub wybudujcie swoje wlasne i bedzie po
          problemie a nie znowu ze miasto jest beee
        • Gość: do winaar Re: PZPN - farsa IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 14:57
          a wasze mistrzostwa z lat osiemdziesiątych i dziewiećdziesiątych- oczywiście
          były zdobyte uczciwie!?
          w takim razie gratuluję samopoczucia!
      • Gość: Janek T. Re: PZPN - farsa IP: 80.244.141.* 05.06.09, 14:30
        A co dostał ŁKS za korupcję (przestępstwo)?
        Poza tym licencji nie dostaliście z powodu braku stabilnej sytuacji finansowej a nie stadionu.
        Gdybyś interesował się SWOIM klubem wiedziałbyś o tym.
      • Gość: zegnaj podpasko Re: PZPN - farsa, łks-tragikomedia IP: *.netburg.pl 05.06.09, 16:47
        de facto to jestes głupi i nie myslisz:D Gałuszka tez kombinował jak ty i nie dostaliscie licencji. Trzeba było żebraku nie sprzedawac stadionu w zydowskim stylu,ale tego nie mam ci tłumaczyć bo jestes kibicem łks czyli debil.

NA POHYBEL BAZAROM.. picie ełkałes DRINK. jeszcze około 399999 butelek zeby dostac licencje na 1 lige:D:DDDDDDD

skonczy sie tak ze ze licencje dostanicie na 2 lige , i hope:]
        • Gość: mac Re: PZPN - farsa, łks-tragikomedia IP: *.4web.pl 05.06.09, 16:59
          pajacu, poproś mamusię o nowe spodenki bo te które masz na sobie z ekscytacji poplamiłeś.
    • Gość: rydzeusz Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 12:26
      Ale ty pitolisz kolego wyzej...Widzew przy innych klubach w korupcji byl kopciuszkiem,w porownaniu do korony kielce,gdzie za 2 czy 3 awanse powinna lecic do 2 lub 3 ligi.Widzew mial tylko jedna osobe w to zamieszana a po 2 zajmijcie sie swoja ukochana druzyna,dobrze ze na was nie maja dokumentow dowodowych za rok 98 i slynny mecz w 2 lidze z lechem!Udajecie swietych,a moze to sie odwrocic przeciw wam!I zycze sobie tego zeby za was sie tez wzieli.Przelecialem net i nigdzie nikt z waszych kiboli sie nie martwi w ktorej lidze zagracie jakich pilkarzy bedziecie miec czy dostaniecie licencje na 1 lige.Umiecie tylko ujadac na Widzew i nic wiecej,macie kompleksy na naszym punkcie!!!
      4 czerwca upadek w Lodzi komuny ula la la la la
    • Gość: RedBull Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 80.244.141.* 05.06.09, 14:37
      OOOOOOOOO ŁÓDZKI WIDZEW OLE, OLE OLE, ŁODZKI WIDZEW OLE ;-)
    • Gość: s.stefan Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 14:48
      Dziwię się, że Pan Klejman obejmując rządy w ŁKSie, w trybie ekspresowym nie doprowadził do:
      *zatrudnienia dobrych prawników
      *otoczeniem się prawdziwymi działaczami
      *sporządzeniem wiarygodnego biznesplanu
      *sporządzeniem wiarygodnego planu spłaty dłużników
      *dokonania spisu z natury całego majątku klubu
      *doprowadzenie do finalizacji umowy o wynajem stadionu GKS Bełchatów na czas rozgrywania meczy.
      *plan przystosowania obiektu Orła dla potrzeb treningowych drużyny.
      Mógłbym jeszcze długo wymieniać to co nie zostało zrobione.
      Efekt jest znany.
      A teraz do kibiców ŁKS :
      " nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe"
      W zeszłym roku kpiliście z Widzewa i to się zemściło.
    • Gość: obiektywny a tutaj znowu widzew!!! IP: 195.117.116.* 05.06.09, 16:12
      czytalem pierwsza czesc artykulu w fakcie a tam pan klejman placze ze mial
      sponsora bogatszego od pana cacka a wejscie uzalezniel od pozostania lksu w
      ekstraklasie!!! znowu widzew wy nawet jak mowicie o sobie to przewija sie tam
      widzew haha!!!podoba mi sie to!!! a tak nawiasem to ktory to juz obiecany
      sponsor??? wszyscy pchaja sie drzwiami i oknami do sponsorowania lksu a lks nie
      dostaje licencji z powodu braku kasy!!! maly paradoks!!! teraz zobaczycie jakich
      macie dzialaczy jak szybko zabiora sie bo nie bedzie kasy z canalu!!! zadajcie
      sobie pytanie po co wam byli tacy ludzie skoro klub sam utrzymywal sie z kasy z
      canalu!!! chyba tylko po to zeby zarabiac i was mamic a wy bezgranicznie im
      wierzyliscie!!! liczyliscie na klejmana??? haha pisalem jaki to typ czlowieka
      ale przeciez nikt nie wierzyl!!! wszyscy mysleli ze w lksie sa tylko najlepsi
      oddani sprawie ludzie!!! nastepni to emeryci pilkarze ktorzy mysleli ze dorobia
      do emerytury wszyscy tylko mysleli o sobie a NIKT O KLUBIE (strajkujac mysleli o
      tym ze w perspektywie sa zmagania o licencje? a teraz placza ze to jest
      nieuczciwe???)!!! tak wiec macie to na co pracowaliscie przez lata!!!
    • Gość: m Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 17:36
      Koniec ery klubu "daj! daaaj! daajjj! daaaj!" ? :) niebywałe - oby!
    • jacek2216 Tylko kibiców ŁKS-u żal 05.06.09, 18:13
      Jakoś nikt nie podchodzi do tej sprawy obiektywnie i logicznie. A przecież
      sprawa wydaje się oczywista. A raczej są tutaj dwie sprawy. Pierwsza sprawa to
      przesunięcie ŁKS na ostatnie miejsce i związana z tym utrata pieniędzy z Canal+.
      Przecież ŁKS zajął w sportowej walce 7 miejsce, a Canal płaci za osiągnięcia
      sportowe nie administracyjne, więc te pieniądze się ŁKS należą bez względu na to
      czy otrzyma licencję na przyszły sezon czy nie. Odnośnie spadku też nie należy
      automatycznie utrzymywać Cracovii w ekstraklasie, bo to jest niesportowo. Zajęła
      miejsce spadkowe i powinna spaść. Jeśli pojawia się dodatkowe miejsce w
      ekstraklasie z powodu nieotrzymania licencji przez jeden z klubów, to Cracovia
      powinna rozegrać baraż ale z trzecią drużyną z pierwszej ligi. Z czwartą drużyną
      powinna rozegrać baraż Arka, ponieważ zajęła w normalnych rozgrywkach miejsce
      barażowe wyższe od Cracovii. Tak byłoby sprawiedliwie i po sportowemu, ale PZPN
      najwyraźniej nie ma nic wspólnego ze sportem i z fair play.
    • Gość: z daleka piszacy Szukanie winnych IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.09, 19:39
      rozpoczete! Kto nastepny na liscie "winnych za spadek łksu"? Mamy juz Widzew,
      Bonka, Cracovie, Gornik, pzpn... a moze to winny jest beton z waszego stadionu?
      Bo sie sypie? Albo ploty, bo sa za niskie i mozna przeskoczyc? Moze to plemie
      Abzughari z poludniowej nigerii? Ale ale... czemu nikt nie pomyslal ze to
      zarzad? Ze sie opie...li, mysleli o niebieskich migdalach kiedy trzeba bylo
      myslec o klubie? O co te krzyki? Teraz bedzie zasypywanie oskarzeniami
      wszystkich dookola, a skutek bedzie jedynie taki, ze wiecej czytania bedzie... a
      ja proponuje spokoj, bo jedyne co mozecie teraz zrobic to sie modlic o
      skutecznosc odwolan, skarg, pikiet w brukseli (tak, wliczam ta mozliwosc) i
      innych takich. A jesli spadniecie - modlic sie zeby klub powstal z kolan, a nie
      upadl nizej.
    • Gość: s.stefan Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 20:46
      podaję ciekawy link do uważnego przeczytania.
      www.forum.strongman.org.pl/viewtopic.php?t=3745
      Trochę to niektórym rozjaśni w głowach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka