big_news 15.06.09, 08:53 www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14171 ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Mam talent po rusku 15.06.09, 09:07 hm...jak widać ciąg do zaistnienia w TV bywa czasami morderczy;-) Przypomina mi to wypowiedzi POlityków,też strzelają sobie w łeb www.youtube.com/watch?v=PFatA8TAKBA Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam talent po rusku 15.06.09, 09:25 Pana N. nie ma co komentować. No, chyba, że faktycznie traktować go jako telewizyjnego błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: po angielsku... 15.06.09, 14:19 Tutaj chociaż nie było rannych i zabitych;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: po angielsku... 15.06.09, 14:49 A ja bym podejrzewał zangolowanego Szwaba;) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: po angielsku... 15.06.09, 14:53 hm...też mam takie wrażenie w końcu to wspólnota UE można pierdzieć bez granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.bushen Wyrazy współczucia IP: *.centertel.pl 15.06.09, 15:16 Straszne doprawdy były wydarzenia które pozostawiły po sobie taką traumę... współczuję wam obu, życzę powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 15:36 Gość portalu: dr.bushen napisał(a): > Straszne doprawdy były wydarzenia które pozostawiły po sobie taką traumę... > współczuję wam obu, życzę powrotu do zdrowia Wzajemnie,byśmy kiedyś obudzili się w wolnym kraju bez ruskich,pierdzących angoli/UE tego sobie życzmy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
al.ki Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 16:35 A krajem rządziłyby inne longety pragnące nawrotu komunizmu i gospodarki centralnie planowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 16:39 Tylko ślepy i głuchy nie dostrzega ze UE to czysty komunizm,nawet komisarz jest swojski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
al.ki Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 18:59 Jednak wolę ten europejski komunizm niż ten, który za nami (no dobra, socjalizm a nie komunizm). Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 19:05 Też wolę grypę od dżumy. Co nie oznacza, iż lubię chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he3y Re: Wyrazy współczucia IP: *.centertel.pl 15.06.09, 19:23 Skoro nie lubisz chorować czemu się nie zaczniesz leczyć, buc z ciebie wyjątkowy Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 19:27 Może i być, że ze mnie buc, ale tylko może, za to z ciebie chamidło koncertowe, a to już pewnik. Co do leczenia chorób wszelakich, to żeby robić to skutecznie, należy mieć wokół siebie nieskażone środowisko. Niestety, twój przykład wyraźnie pokazuje, że to nasze jest nadzwyczaj zadżumione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he3y i kto to mówi?! IP: *.centertel.pl 15.06.09, 19:50 biguś przecie zanim się nie objawiłeś pojęcie chama było zupełnie nie zdefiniowane, dopiero konfrontacja z takim okazem pozwoliła oznaczyć maksymalne chamstwo jednostką 1 big, nie zanotowano jeszcze nigdzie wyższego stężenia, faktycznie synku masz rację, masz talent-po rusku Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: i kto to mówi?! 15.06.09, 19:57 Zgrabna konfabulacja. Tyle mogę o tym co wyżej napisać, panie wychowany inaczej. A na koniec: zwróć swoją szanowną uwagę na drobny fakt. Otóż to nie ja czepiam się po burasowemu różnych, podobnych tobie, prawdopodobnie wyprodukowanych jedną sztancą gostków. To tacy jak ty, z tobą włącznie, snują się za mną i smędzą. Od czasu do czasu postanawiam takich dowartościować i wtedy odpowiadam w "zaproponowanym" klimacie. Odpowiadam! Czujesz czaczę, misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he3y nie no IP: 188.33.90.* 16.06.09, 09:28 ty już do reszty zwariowałeś, ale sądząc z używanego slangu misiu szpital psychiatryk to miejsce ci znajome i bliskie, a co do czepiania misiu i kumania czaczy to jak widać jedyny sens i treść życia dla ciebie, życzę sukcesów w terapii, choć sprawa w tym przypadku widzę beznadziejna raczej Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wyrazy współczucia 15.06.09, 20:50 al.ki napisał: > Jednak wolę ten europejski komunizm niż ten, który za nami (no dobra, socjalizm > a nie komunizm). i tu się mylisz...ten jest gorszy,cenzura nawet lepsza i bardziej rygorystyczna nawet n tym POrtalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vale Włoscy Szpakowscy i Zimochowie IP: *.com 15.06.09, 14:53 bosko komentują: www.youtube.com/watch?v=75CFEVb-tgc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Mam talent po rusku 15.06.09, 18:08 Gdyby wzial w cudzyslow moze to zdanie byloby mniej wieloznaczne? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam talent po rusku 15.06.09, 18:56 Ale wtedy nie byłoby takie "zagadkowe". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam talent po rusku 15.06.09, 19:03 Niby kto szuka ten znajdzie, jednak od przybytku głowa nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio A po którym konkretnie rusku masz talent? 15.06.09, 20:13 Bo to może być ważne... :> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Nie dość, 15.06.09, 20:35 że kiepsko, to jeszcze z opóźnieniem. Ktoś już do tego podszedł, tyle, że z humorem. Bo gdybym jeszcze tego ruska napisał z wielkiej litery, to mógłbyś snuć podobne dywagacje, a tak to..., e, nie chce mi się nawet tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie dość, 15.06.09, 22:44 Bigi, skoro Ty masz talent po rusku (gdybyś dał się zesłać na wojnę polsko-ruską, to wiedziałbyś, co to może znaczyć), to ja mam talent po tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie dość, 15.06.09, 22:47 przyslowie napisała: , to ja mam talent > po tusku. wyrazy współczucia dla 'starego":-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie dość, 15.06.09, 22:52 Skoro jak zazwyczaj niczego nie skumałaś (zwróć uwagę na to, że po raz już nie wiem który nie posądzam Cię o złą wolę), to nawet nie skomentuję Twoich talentów. Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nie dość, 16.06.09, 00:38 big_news napisał: > że kiepsko, to jeszcze z opóźnieniem. Ktoś już do tego podszedł, tyle, że z hum > orem. > Bo gdybym jeszcze tego ruska napisał z wielkiej litery, to mógłbyś snuć podobne > dywagacje, a tak to..., Ojej! Mistrz zganił mnie za nieznajomość ortografii. W takim razie wbij sobie do głowy, że tytuły piszemy w cudzysłowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie dość, 16.06.09, 07:32 A gdzież bym tam śmiał ganić taką fiszę?!:/ Zaskoczyło mnie po prostu, że ktoś tak lotny może być aż tak przyziemny... Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nie dość, 16.06.09, 09:30 Natomiast ja zaskoczony nie jestem wcale. Podobnie jak w przypadku nagłego zakończenia tematu miliardowych wpływów z abonamentu. Jakież to typowe. Przy okazji tknęło mnie - gdyby teoretycznie w Polsce żyło 38 milionów obywateli i każdy, dosłownie każdy, zapłaciłby składkę abonamentową w wysokości 204zł/rok (12*17zł/m-c) to wpływ z abonamentu osiągnąłby wysokość... 775.200.000,00zł Trochę brakuje do tego miliarda, nie? Ale co to dla populisty. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie dość, 16.06.09, 10:02 Masz rację. Oczywista oczywistość. Jak zawsze. Świetnie pokazuje to akurat ten przykład, kiedy to mnożąc 38 milionów obywateli przez 204 złote wychodzi Ci 775.200.000,00zł, a nie np. 7.752.000.000 (słownie: siedem miliardów siedemset pięćdziesiąt dwa miliony). Drobiazg taki, ale co to dla przekonanego o własnej wszechwiedzy. W tej sytuacji powinieneś podziękować raczej, że nie ciągnąłem w tamtym wątku tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Biguś dziedziczy po rusku 16.06.09, 16:42 ale dziadka w wermachcie nie miał jak wasz premierek...hm? Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nie dość, 16.06.09, 18:12 Ajjj! Such a rookie mistake! Faktycznie - przepraszam. A co ze sprawozdaniami? Też się przyznasz? No i do czego? Do pomyłki w liczeniu zer czy do pieprzenia andronów? Co za bezczelny gnój :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he3y Błąd IP: 188.33.90.* 16.06.09, 09:31 jeśli sądzisz po sobie to faktycznie, przyziemność nie łączy się u ciebie z lotnością, ale ile masz codziennie zdziwień nad światem i ludzmi, jak bohater romantyczny co wadził się z Bogiem i sobą samym tak bigi wadzi się z donaldem i cyberprzestrzenią, może to nawet arnold buzdygan??? osobiście Odpowiedz Link Zgłoś