Gość: luki IP: *.toya.net.pl 15.12.03, 22:32 Zapraszam do oglądania fotek true_blue, której serdecznie dziękuję za podesłanie fotek! www.komunikacja.krakow.pl/lodzkietramwaje/aktualnosci246.htm pzdr, luki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.pai.net.pl 16.12.03, 01:33 Tym razem jestesmy w plecy z marketingiem, ale zeby nie bylo, ze cityrunner.lodz spi - u nas tez wisza jakis czas ;] jotenet.idealscience.com/c/p0301.asp?upd=20031215 J.S. "cityrunner.lodz/geneve" - cityrunner.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 07:29 Chamstwo. Nie dośc, że nie w barwach Łodzi, to nawet flagi Łodzi nie dali i dużego znaku Łodzi nie było, a mówili, że duża promocja Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 11:00 Czy jak będą nam je oddawać (a mam nadzieję, że będą), to przemalują je na właściwy kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 17.12.03, 19:04 Gość portalu: M.E. napisał(a): > Czy jak będą nam je oddawać (a mam nadzieję, że będą), to przemalują je na > właściwy kolor? Nie przemalują, a zdejmą folię - wystarczy się przyjrzeć zdjęciom: na szamej górze czoła widać żółty kolor, a we wnękach świateł przeciwmgielnych widac szarość zderzaka, a więc musieli zastosować folię Pozdrawiam, Krzyskup -- Zapraszam na forum poświęcone Panu Samochodzikowi i jego przygodom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 11:44 Boję się, że ta folia uszkodzi lakier i po jej zerwaniu nie będzie już taki ładny, jak przed naklejeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 18.12.03, 12:00 O to bym byl spokojny. Zreszta sa np. farby, ktore pozwlaja na latwe usuniecie napisow wykonanych spray-ami. Nie sadze by pomalowano by byle jaka farbka ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 12:43 O "dużej promocji Łodzi" trąbili w Wyborczej, czyli tak jakby nie mówili nigdzie, zważywszy beznadziejny poziom kompetencji większości zespołu redakcyjnego. Że Genewczycy życzą sobie mieć cały tabor w spójnych barwach - nie ma się co dziwić. Widocznie stać ich na przemalowanie i to, jak przypuszczam, dwukrotne każdego wagonu. Poza tym to genewskie malowanie jest b. ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.interserwer.pl 16.12.03, 09:10 I kto opowiadał, że Citki będą tam jeżdziły w barwach Łodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
ventlan Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 09:57 Moze ostaly sie loga MPK na siedzeniach, tego chyba nie wymienili... (nie ma fotek z srodka) Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 10:14 Loga na tapicerce zostaly :-) Ale kto powiedzial, ze bedzie promocja Lodzi? Bo w Genewie nikt tak nie mowil..... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.tpnets.com 16.12.03, 10:49 U nas tak wałkują, że "promocja Łodzi w Genewie" ale to ma inny wymiar: najwyżej promocja łódzkiego ZRT w genewskim MPK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMartinelli Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.bremultibank.com.pl 16.12.03, 15:28 Wyborcza napisała tak w artykule: "Tramwaj pozostanie w barwach Łodzi, z godłem miasta na "burcie" i emblematem MPK." twojemiasto.gazeta.pl/lodz/1,35134,1823191.html Żenujące jest to że, MPK naciąga uzasadnienie wynajęcia citka, a swoją drogą redaktor który to pisał nie powinien opierać się na jednym źródle. Później czytamy takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 15:56 Mam tylko jedno pytanie. "Genewa to kolejne miasto po Łodzi, po którym będą jeździć Cityrunnery." Przecież Cityrunnery jeżdżą już w np. Linz... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 16.12.03, 16:02 No przeciez wiadomo ze redaktorzy to tumany i nie maja pojecia o tym co pisza.... Zgodnie z modelem nauczania na uniwersytetach. Przeciez gazety sa dla ciemnoty, wiec nie warto sie wysilac aby pisac cos zgodnego z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 16:16 Gość portalu: STUDI napisał(a): > No przeciez wiadomo ze redaktorzy to tumany i nie maja pojecia o tym co pisza.. > .. > Zgodnie z modelem nauczania na uniwersytetach. > Przeciez gazety sa dla ciemnoty, wiec nie warto sie wysilac aby pisac cos zgodn > ego z prawda. Jasne, ale cytat pochodzi ze stronu ŁS Łódzkietramwaje. Ja myślę, że to był po prostu ludzki błąd. Tak w ogóle to wielkie dzięki dla ŁS, że znalazł mimo wielu zajęć czas na aktualizację strony!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.toya.net.pl 16.12.03, 17:42 > Jasne, ale cytat pochodzi ze stronu ŁS Łódzkietramwaje. Ja myślę, że to był po > prostu ludzki błąd. Hehe :> Miałem na myśli to, że Cityrunnery genewskie będą po łódzkich. Linzowskie były przed łódzkimi. To jak, jest dobrze? :) > > Tak w ogóle to wielkie dzięki dla ŁS, że znalazł mimo wielu zajęć czas na > aktualizację strony!!! :)) pzdr, luki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlaet Kurcze molek IP: *.retsat1.com.pl 17.12.03, 09:41 Gazeta mogla by sie zajac ty malym niuansem:) sami pisali o wielkiej promocji miasta o wielkim logo MPK i miasta na bokach a tu nic.W zamian mamy biały krzyz na czerwonym tle i czarnego orła z kluczem, a jak mysle nie sa to barwy miasta chyba ze cos mi ostatnio umkneło:)Do do nowego image Citka to ponoc jest samoprzylepna folia a nie malowanie takze nie ma strachu ale tak czy siak ktos tu w Polsce nawaił tylko kto i dlaczego???. Chcialybym wysluchac jego komentarzy na ten temat. Bylo by to bardzo ciekawe!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 17.12.03, 18:58 Gość portalu: luki napisał(a): > Hehe :> > Miałem na myśli to, że Cityrunnery genewskie będą po łódzkich. Linzowskie były > przed łódzkimi. To jak, jest dobrze? :) Już OK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 17.12.03, 10:47 Sorki, mylslem ze to padlo spod piora jakiego redaktorzyny.... Jak widac Lukasz ma duzo roboty, a pospiech jak widac jest wskazany.... aletylko przy lapaniu pchel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 18.12.03, 13:21 Czy ten tramwaj zostal przemalowany czy tez założyli naniego jakąs specjalną folie w kolorze niebieskim?? Bo jesli został przemalowany, to szaro widze jego powrót... maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 18.12.03, 13:32 maxxman napisał: > Czy ten tramwaj zostal przemalowany czy tez założyli naniego jakąs specjalną > folie w kolorze niebieskim?? Bo jesli został przemalowany, to szaro widze jego > powrót... > Już wiele razy o tym było: nałożono folię. Nie jest tak źle... > maxxman Odpowiedz Link Zgłoś