Dodaj do ulubionych

Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!!

IP: *.toya.net.pl 15.12.03, 22:32
Zapraszam do oglądania fotek true_blue, której serdecznie dziękuję za
podesłanie fotek!

www.komunikacja.krakow.pl/lodzkietramwaje/aktualnosci246.htm

pzdr,
luki
Obserwuj wątek
    • Gość: J.S. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.pai.net.pl 16.12.03, 01:33
      Tym razem jestesmy w plecy z marketingiem, ale zeby nie bylo, ze
      cityrunner.lodz spi - u nas tez wisza jakis czas ;]

jotenet.idealscience.com/c/p0301.asp?upd=20031215
      J.S.
      "cityrunner.lodz/geneve" - cityrunner.cjb.net
    • teufel Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 07:29
      Chamstwo. Nie dośc, że nie w barwach Łodzi, to nawet flagi Łodzi nie dali i
      dużego znaku Łodzi nie było, a mówili, że duża promocja Łodzi.
      • Gość: M.E. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 11:00
        Czy jak będą nam je oddawać (a mam nadzieję, że będą), to przemalują je na
        właściwy kolor?
        • krzyskup Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 17.12.03, 19:04
          Gość portalu: M.E. napisał(a):

> Czy jak będą nam je oddawać (a mam nadzieję, że będą), to przemalują je na
          > właściwy kolor?
          Nie przemalują, a zdejmą folię - wystarczy się przyjrzeć zdjęciom: na szamej
          górze czoła widać żółty kolor, a we wnękach świateł przeciwmgielnych widac
          szarość zderzaka, a więc musieli zastosować folię

Pozdrawiam,
          Krzyskup

--
          Zapraszam na forum poświęcone Panu Samochodzikowi i jego przygodom
          • Gość: M.E. Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 11:44
            Boję się, że ta folia uszkodzi lakier i po jej zerwaniu nie będzie już taki
            ładny, jak przed naklejeniem.
            • Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 18.12.03, 12:00
              O to bym byl spokojny.
              Zreszta sa np. farby, ktore pozwlaja na latwe usuniecie napisow wykonanych spray-ami.

Nie sadze by pomalowano by byle jaka farbka ze sklepu.
      • zamek Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 12:43
        O "dużej promocji Łodzi" trąbili w Wyborczej, czyli tak jakby nie mówili
        nigdzie, zważywszy beznadziejny poziom kompetencji większości zespołu
        redakcyjnego. Że Genewczycy życzą sobie mieć cały tabor w spójnych barwach - nie
        ma się co dziwić. Widocznie stać ich na przemalowanie i to, jak przypuszczam,
        dwukrotne każdego wagonu. Poza tym to genewskie malowanie jest b. ładne.
    • Gość: mat28 Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.interserwer.pl 16.12.03, 09:10
      I kto opowiadał, że Citki będą tam jeżdziły w barwach Łodzi??
      • ventlan Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 09:57
        Moze ostaly sie loga MPK na siedzeniach, tego chyba nie wymienili... (nie ma
        fotek z srodka)
        • true_blue Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 10:14
          Loga na tapicerce zostaly :-)
          Ale kto powiedzial, ze bedzie promocja Lodzi? Bo w Genewie nikt tak nie
          mowil.....
          Pozdr.
          • Gość: Bart Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.tpnets.com 16.12.03, 10:49
            U nas tak wałkują, że "promocja Łodzi w Genewie" ale to ma inny wymiar:
            najwyżej promocja łódzkiego ZRT w genewskim MPK...
          • Gość: eMartinelli Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.bremultibank.com.pl 16.12.03, 15:28
            Wyborcza napisała tak w artykule: "Tramwaj pozostanie w barwach Łodzi, z godłem
            miasta na "burcie" i emblematem MPK."
            twojemiasto.gazeta.pl/lodz/1,35134,1823191.html
            Żenujące jest to że, MPK naciąga uzasadnienie wynajęcia citka, a swoją drogą
            redaktor który to pisał nie powinien opierać się na jednym źródle. Później
            czytamy takie bzdury.
    • berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 15:56
      Mam tylko jedno pytanie.
      "Genewa to kolejne miasto po Łodzi, po którym będą jeździć Cityrunnery."
      Przecież Cityrunnery jeżdżą już w np. Linz...
      Pozdrawiam!
      • Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 16.12.03, 16:02
        No przeciez wiadomo ze redaktorzy to tumany i nie maja pojecia o tym co pisza....
        Zgodnie z modelem nauczania na uniwersytetach.
        Przeciez gazety sa dla ciemnoty, wiec nie warto sie wysilac aby pisac cos zgodnego z prawda.
        • berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 16.12.03, 16:16
          Gość portalu: STUDI napisał(a):

> No przeciez wiadomo ze redaktorzy to tumany i nie maja pojecia o tym co
          pisza..
          > ..
          > Zgodnie z modelem nauczania na uniwersytetach.
          > Przeciez gazety sa dla ciemnoty, wiec nie warto sie wysilac aby pisac cos
          zgodn
          > ego z prawda.

Jasne, ale cytat pochodzi ze stronu ŁS Łódzkietramwaje. Ja myślę, że to był po
          prostu ludzki błąd.

Tak w ogóle to wielkie dzięki dla ŁS, że znalazł mimo wielu zajęć czas na
          aktualizację strony!!!
          Pozdrawiam
          • Gość: luki Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.toya.net.pl 16.12.03, 17:42
            > Jasne, ale cytat pochodzi ze stronu ŁS Łódzkietramwaje. Ja myślę, że to był
            po
            > prostu ludzki błąd.

Hehe :>
            Miałem na myśli to, że Cityrunnery genewskie będą po łódzkich. Linzowskie były
            przed łódzkimi. To jak, jest dobrze? :)

>
            > Tak w ogóle to wielkie dzięki dla ŁS, że znalazł mimo wielu zajęć czas na
            > aktualizację strony!!!

:))

pzdr,
            luki
            • Gość: Dlaet Kurcze molek IP: *.retsat1.com.pl 17.12.03, 09:41
              Gazeta mogla by sie zajac ty malym niuansem:) sami pisali o wielkiej promocji
              miasta o wielkim logo MPK i miasta na bokach a tu nic.W zamian mamy biały
              krzyz na czerwonym tle i czarnego orła z kluczem, a jak mysle nie sa to barwy
              miasta chyba ze cos mi ostatnio umkneło:)Do do nowego image Citka to ponoc
              jest samoprzylepna folia a nie malowanie takze nie ma strachu ale tak czy siak
              ktos tu w Polsce nawaił tylko kto i dlaczego???. Chcialybym wysluchac jego
              komentarzy na ten temat. Bylo by to bardzo ciekawe!!!!!!!!!!!
            • berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 17.12.03, 18:58
              Gość portalu: luki napisał(a):

> Hehe :>
              > Miałem na myśli to, że Cityrunnery genewskie będą po łódzkich. Linzowskie
              były
              > przed łódzkimi. To jak, jest dobrze? :)

Już OK ;)
          • Gość: STUDI Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! IP: *.prokom.pl 17.12.03, 10:47
            Sorki, mylslem ze to padlo spod piora jakiego redaktorzyny....

Jak widac Lukasz ma duzo roboty, a pospiech jak widac jest wskazany....
            aletylko przy lapaniu pchel ;)
    • maxxman Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 18.12.03, 13:21
      Czy ten tramwaj zostal przemalowany czy tez założyli naniego jakąs specjalną
      folie w kolorze niebieskim?? Bo jesli został przemalowany, to szaro widze jego
      powrót...

maxxman
      • berger.m Re: Fotki z Premiery Cityrunnera w Genewie!!! 18.12.03, 13:32
        maxxman napisał:

> Czy ten tramwaj zostal przemalowany czy tez założyli naniego jakąs specjalną
        > folie w kolorze niebieskim?? Bo jesli został przemalowany, to szaro widze
        jego
        > powrót...
        >
        Już wiele razy o tym było: nałożono folię. Nie jest tak źle...
        > maxxman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka