Gość: Mok IP: 213.199.217.* 01.07.09, 13:54 Czy naprawdę warto ratować debili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synu Boży ! Ale czady !! puszki i butelki na wieżowcach!!! IP: *.lodz.mm.pl 01.07.09, 14:40 Podczas wichury te butelki moga rozwalic mi łeb, znaczy,że na każdym bloku chleje sie na dachach i żre konserwy !!! "W poniedziałek zespołowi udało się uratować 45-letniego mężczyznę, który wdrapał się na dach, założył sobie na szyję pętlę, w dłoni trzymał młotek i krzyczał, że się zabije. Po godzinie rozmów z policyjnymi specjalistami zmienił zdanie i spokojnie zszedł z dachu." Zmienił zdanie i trzymał w ręce pętle a młotek założył na szyje....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Ratowanie kretynów za pieniądze podatników IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 16:51 powinno być prawnie zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Umiejętności IP: *.oracle.com 02.07.09, 09:30 Może debili, może nie debili, tego wiedzieć nie można. Na stronie głównej jest teraz artykuł o Jaśku Kolanie. Kiedyś zabił człowieka i też można by go za to od razu najpierw wyzwać od debili, a potem powiesić. A tu niespodzianka, człowiek się zmienił i tworzy pomysły, którymi wszyscy są zachwyceni. Każdy ma czasem jakieś wpadki czy schizy w życiu. Jedni mniejsze, powodujące że idą do baru się napić, inni większe, sprawiające że jedyne co chcą jeszcze w życiu osiągnąć to skok z dachu. Jestem pod wielkim wrażeniem umiejętności tych negocjatorów, jakoś nikt się do tej pory nie zastanowił jak trudne musi być przekonanie desperata (pijanego!) do czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwisz Czosnek Samobójca rzucał w policjantów butelkami IP: *.toya.net.pl 02.07.09, 09:56 Cztając pomyślałem jedno, tak po prostu, kolokwialnie - szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Samobójca rzucał w policjantów butelkami IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 18:48 Póki życia, póty nadziei. Bez takiego optymizmu żadna praca z ludźmi nie ma sensu. Może po chwilowym załamaniu, ktoś się jednak pozbiera i odnajdzie sens życia? Odpowiedz Link Zgłoś