Dodaj do ulubionych

gdzie meble biurowe?

02.08.09, 20:36
Gdzie można w Łodzi kupić/zamówić meble biurowe, ale w takiej
normalnej cenie? Pierwsze 15 firm, które pojawia się w Googlu na
hasło "meble biurowe Łódź" robi owszem, ładne meble, tylko w jakichś
kosmicznych cenach - 700 zł za biurko (kawałek płyty i dwa dokręcone
wkrętami stelaże), 600 zł za kontenerek, 700 zł za krzesło obrotowe.
Chcę kupić kilka biurek i kontenerków, regały biurowe. Ale w cenach
takich rzędu 180 zł za biurko, 240 zł za konterek, 300 zł za regał,
zwykłe typowe, wymiarowe meble z płyty. I jeszcze żeby nie trzeba
czekać na zamówienie 28 dni.

Czy nabycie takich mebli nie jest możliwe w Łodzi, czy tylko nie
umiem szukać?

P.S. Chodzi o meble BIUROWE, PRACOWNICZE, nie takie "biureczka
komputerowe" jak sprzedają w hipermarketach.
Obserwuj wątek
    • Gość: partacz Re: gdzie meble biurowe? IP: 94.254.164.* 03.08.09, 01:22
      to jak na biurowe 700 PLN za biurko, to tanio. Poważnie. Jakie ma
      certyfikaty?
      • krzysztof_lodz Re: gdzie meble biurowe? 03.08.09, 01:37
        Gość portalu: partacz napisał(a):

> to jak na biurowe 700 PLN za biurko, to tanio. Poważnie. Jakie ma
        > certyfikaty?

Nie mam zielonego pojęcia. Po co mi certyfikaty? I nie jest to
        tanio. Łatwo w Googlach znaleźć firmy (niestety spoza Łodzi), które
        robią normalne, o typowych wymiarach, biurka z płyt nawet za mniej
        niż 200 zł (zresztą na zdrowy rozum, ile mogą kosztować 4 płyty i
        ich skręcenie czy przykręcenie stelaża do płyty?).
        • Gość: partacz Re: gdzie meble biurowe? IP: 94.254.129.* 03.08.09, 11:46
          bo to, by pracownik Cię do sądu nie podał za niezapewnienie
          odpowiednich warunków pracy. Dupochron taki.
          • krzysztof_lodz Re: gdzie meble biurowe? 03.08.09, 13:04
            Gość portalu: partacz napisał(a):

> by pracownik Cię do sądu nie podał

Po prostu potrzebuję tanich mebli. Bez certyfikatów, za to szybko.
            Rozumiem, że nie da się czegoś takiego kupić w Łodzi.
            Szkoda, będę musiał zamówić wysyłkowo.
            • Gość: jaela Re: gdzie meble biurowe? IP: *.iwacom.net.pl 03.08.09, 13:14
              Wysłałam Ci namiary na pocztę. Sprawdź albo odezwij się na gg 612557.
            • Gość: Tomasz Re: gdzie meble biurowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 12:54
              Może i się nie da w łodzi, ale ja polecam www.praktycznebiuro.pl meble
              markowe w niskich cenach, sam się tam zaopatrywałem no i za transport nie
              trzeba na szczęście płacić
              • Gość: jaela Re: gdzie meble biurowe? IP: 91.205.72.* 04.08.09, 13:16
                Temu gościowi nie chodzi o zakup mebli, raczej o jakąś darmową reklamę.
                Dostał namiary, ale na pocztę, i nawet nie raczył zapytać. Wnioski nasuwają się same.
                • krzysztof_lodz Re: gdzie meble biurowe? 04.08.09, 15:03
                  Gość portalu: jaela napisał(a):

> Temu gościowi nie chodzi o zakup mebli, raczej o jakąś darmową
                  > reklamę.
                  > Dostał namiary, ale na pocztę, i nawet nie raczył zapytać.
                  > Wnioski nasuwają się same.

Nie wiem o jaką darmową reklamę mogłoby mi chodzić? Reklamę czego?
                  Poszukiwacza mebli?

Dostałem od Państwa ofertę na pocztę (co prawda była w
                  folderze "spam"). Bardzo jestem za to wdzięczny, aczkolwiek oferta
                  nie odpowiadała mi. Muszę się jakoś z tego tłumaczyć?

Adres który podał kol. Tomasz dość ciekawy. Nie znalazłem go
                  wcześniej. Dziękuję.

Na szczęście meble udało mi się trafić używane na Allegro.
                  • Gość: Piotrek Re: gdzie meble biurowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 15:16
                    Zobacz tą stronę krzesla-i-fotele.com.pl tam mają dość niedrogie meble i
                    porządnie wykonane. Jak zadzwoniłem to nawet rabat dostałem :D
                    • www.optymalnebiuro.pl Re: gdzie meble biurowe? 15.02.10, 14:10
                      wybieranie przez internet fotela, w którym spędzi się 1/3 swojego życia ??
                      GRATULUJĘ! To prosta droga do kalectwa za 5 czy 10 lat.
                      Bez specjalistycznej wiedzy i/lub fachowego doradztwa masz 80% szans na zakup
                      badziewia.
                      Na wskazanej przez Ciebie stronie masz ofertę wprawdzie największego, ale moim
                      zdaniem przeciętnego producenta krzeseł i foteli. Z tego co najwyżej 15% mógłbym
                      komuś polecić z miarę czystym sumieniem. A tak naprawdę to nie ma tam żadnego z
                      najbardziej ergonomicznych polskich krzeseł i foteli.
                      Pierwszy z brzegu przykład - SWAPPER WORK za ponad 3 tysiące złotych w ogóle nie
                      spełnia wymogów obowiązujących w Polsce przepisów w zakresie BHP - ergonomii
                      pracy z komputerem!!
                      • krzysztof_lodz Re: gdzie meble biurowe? 15.02.10, 14:40
                        > Bez specjalistycznej wiedzy i/lub fachowego doradztwa masz 80% szans
                        > na zakup badziewia.

Z takim doradztwem mam natomiast szansę kupić sobie do biura pół krzesła zamiast
                        dziesięciu.
      • Gość: inspektorgadżet Re: gdzie meble biurowe? IP: 5.174.4.* 11.04.14, 14:48
        Siedem stów za biurko?! Co to za biurko - słonia ktoś zamierza na nim trzymać czy co? To już bardziej się opłaca zamówić spoza Łodzi i zapłacić za dostawę. I ja chyba tak zrobię, znalazłem ciekawą (i o wiele tańszą) ofertę z Krk.
    • Gość: matterhorn Re: gdzie meble biurowe? IP: *.centertel.pl 20.08.09, 10:05
      Ja Ci sprzedam takie mebelki a nawet zaprojektuje pomieszczenia.
      Gdybyś był zainteresowany proszę o kontakt
      matterhorn.meble@interia.pl
      • Gość: 0tolerance Re: gdzie meble biurowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:40
        Do biura to nie muszą być stricte biurowe meble, bo mianem 'biurowe' określa się
        takie najniższej jakości ;) Poszukałbym raczej kilku solidnych sklepów i z
        każdego coś wybrał. Np. esmebel.com z drewnianymi, bardzo przyzwoitymi meblemai
        (sosnowe, bukowe)..
        • krzysztof_lodz Re: gdzie meble biurowe? 18.12.09, 18:44
          Niby przy którym z tych biureczek ze strony www.esmebel.com/biurka.html
          mam posadzić pracownika w biurze???
          • Gość: lavinka z nielogu Re: gdzie meble biurowe? IP: *.warszawa.mm.pl 18.12.09, 20:24
            A nie zbudowali wam Ikei niedawno? ;)
    • voker Re: gdzie meble biurowe? 19.12.09, 13:02
      www.brw.com.pl/
    • Gość: hultaj40 Re: gdzie meble biurowe? IP: *.promax.media.pl 13.06.13, 12:57
      Fotele biurowe jeśli Cię interesują, czy też inne meble biurowe to warto odwiedzić stronę firmy METALICA. Tam masz duży wybór i konkretne ceny. Sprawdź sobie.
      • 5abakus Re: gdzie meble biurowe? 18.06.13, 13:48
        Fotele biurowe firmy Metalica są w bardzo dobrej cenie. Firma daje expresową dostawę dla wybranych modeli
    • Gość: mitser4 Re: gdzie meble biurowe? IP: *.promax.media.pl 20.06.13, 14:11
      krzesła biurowe i inne biurowe meble kupisz w sklepie internetowym - krzeslabiurowe.metalica.com.pl
      Mają tam naprawdę dobre ceny. Dodatkowo na każdy mebel jest gwarancja
      • Gość: Pawełek Re: gdzie meble biurowe? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.10.13, 12:21
        Sprawdź na stronie Meble biurowe
        Meble raczej proste, ale znajomy z Wa-wy od nich brał sporo mebli i twierdzi, że na prawdę fajne meble za małą kasę.
        • Gość: Paweł Re: gdzie meble biurowe? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.13, 21:56
          Sprawdź meble biurowe na www.koneser.olsztyn.pl
        • pikosik12 Re: gdzie meble biurowe? 29.10.13, 17:05
          Ta strona co ty piszesz to www.koneser.olsztyn.pl. Jakaś pomyłka chyba :)
          • Gość: pee Re: gdzie meble biurowe? IP: *.static.chello.pl 29.01.14, 11:56
            meble i akcesoria biurowe można zamawiać w www.biurozplusem.pl
            • Gość: Shuriken Re: gdzie meble biurowe? IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 09:34
              Ja zamawiałem- kilka tygodni temu tutaj: regallo.pl bardzo dobry sklep- w dodatku możliwy odbiór osobisty- co zdecydowanie jest dużym plusem. Dobra wytrzymałość, cena odpowiednia- śmiało polecam :)
              • Gość: Wątróbka Re: gdzie meble biurowe? IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.14, 23:40
                Dokładnie, tak jak mówisz www.regallo.pl -obciążenie do 300 kg- czyli tyle ile powinno - i co najważniejsze- nawet przy PRZECIĄŻENIU nie ma żadnych ugięć ani nic- także- warto kupować- bo sama cena zachęca nawet! :)
          • Gość: matylda Re: gdzie meble biurowe? IP: *.scansafe.net 10.03.14, 13:34
            W ikea mają fajne meble biurowe dostępne od reki w fajnych cenach
        • Gość: druzus Re: gdzie meble biurowe? IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.14, 17:13
          ja polecam szczerze produkty z firmy www.wuteh.com.pl - solidne i świetnie wyglądają, można je znaleźć w całej polsce w salonach lub zamówić
          • aniakam32 Re: gdzie meble biurowe? 11.05.14, 22:51
            W IKEA rzeczywiście poro można znaleźć. W sieci jest sporo sklepów np. w www.centrumkrzesel.pl/ można kupić krzesła i fotele w różnym przedziale cenowym. Czasem również same firmy czegoś się pozbywają i sprzedają tanio.
    • Gość: Stolarz Re: gdzie meble biurowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 14:07
      To nie jest naprawde zła cena. Nie wiem jakie wymiary mają mieć blaty stołów, ale blaty nie mogą być z plyty 18 mm, tylko 36 mm. Np. Blat 1,5x0,9 m to koszt 150zł plus nóżki metalowe to ok 70 zł. Czyli sam materiał na takie biurko kosztuje 220zł, zazwyczaj drugie tyle to koszty produkcji i zarobek. Poza tym moja wycena jest bardzo optymistyczna. Opłacalne jest obnizenie ceny tylko przy większym zamówieniu. A i nawet jeśli zmniejszy Pan wymiary swoich baltów koszty beda takie same, ponieważ z jednej płyty można zrobić 3 biurka, a płyta ma 2800x2070 cm i stolarz musi zapłacić za całą nawet jak zostanie mert odpadów.
      • Gość: gremlinx Re: gdzie meble biurowe? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.14, 16:47
        Czyli wychodzi na to, że jednak lepiej kupić w salonie niż zamawiać indywidualnie, bo można liczyć że będzie taniej? Mnie to korci w ogóle, żeby sobie zakupić jakiś taki zestaw, w stylu pan i władca ;) Tylko gorzej, że najpierw trzeba na niego zarobić...
    • Gość: nanananan Re: gdzie meble biurowe? IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.07.14, 15:24
      Wszystko zależy od tego jakich mebli szukasz. Jeśli zależy ci na meblach na wymiar, to najlepiej kupić je tu www.designmebel.eu/ Moim zdaniem są naprawdę fajne.
      • Gość: axell Re: gdzie meble biurowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 17:06
        Ja będę kupować w Wawie, kumpel mi polecił sklep 10office i chyba skorzystam z tej rekomendacji, bo mam spore zamówienie i liczę na fajny rabat :)
    • Gość: frodo Re: gdzie meble biurowe? IP: *.play-internet.pl 17.08.15, 12:54
      Ciekawe rozwiązanie ma w swojej ofercie kjk.com.pl. Mnie szczególnie podoba się to, że indywidulanie podchodzą do każdego klienta.
    • trel Re: gdzie meble biurowe? 21.09.15, 12:01
      Do 07.11 jest promocja w sklepie internetowym Makro www.makro.pl/shop/pl/office

5% rabatu na kod MMP2015
    • saczek1 Re: gdzie meble biurowe? 26.09.15, 18:46
      Może poszukaj po prostu na olx, albo może jakiś uczeń z zawodówki Ci zrobi za pół ceny :)
    • sylwia8540 Re: gdzie meble biurowe? 01.10.15, 13:04
      proponuję zajrzeć na stronę: www.gama-sklep.com.pl/category/meble-biurowe-86 jest tam sporo mebli typowo do biura ale nie tylko, od kilku różnych producentów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka