Gość: S3vSt3R Panie Derdzikowski proponuje ..... IP: 116.237.81.* 17.08.09, 02:49 Opisywac i oceniac ZDARZENIA a nie ludzi. Jak sie kogos od malych ludzi nazywa, to podejrzewam, ze po tym artykule akredytacja jest teraz jeszcze mniej osiagalna. Proponuje napisac cos pojednawczego, ale za jakis czas, bo teraz, po tym artykule, jest wiecej chmur nad Waszymi relacjami. Wiekszosc czytelnikow i tak nie wie o co Wam poszlo. Mysle, ze Widzew powinien uzasadnic odmowe akredytacji i jesli uzasadnienie jest niesatysfakcjonujace sa inne drogi niz pobliczne zaczepki. S3vSt3R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S3vSt3R Re: Panie Derdzikowski proponuje ..... IP: 124.74.11.* 17.08.09, 06:25 KOREKTA: publiczne, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałamarnica Re: Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 06:25 płacz i płać, a jak się nie podoba to wypad na Mosir, dajdaje rozumieją takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx ten tekst jest zenujacy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 17.08.09, 06:49 po co takie publiczne wylewanie zalow? idz do sadu i mnie nie mecz swoja "tragiczna" sytuacja. pisz o meczu i Widzewie, a nie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc lepper z butów derdzikowskiemu wyłazi IP: 194.42.116.* 17.08.09, 07:59 strasznie pieniacki, żenujący artykuł, wylewanie prywatnych żalów i rzucanie bezpodstawnymi oskarżeniami, dodatkowo ten artykuł to tania, żałosna manipulacja, z jednej strony przyznaje się derdzikowski, że szkaluje klub, a z drugiej kreci i przedstawia się jako pokrzywdzony, bo klub nie raczył dziennikarzowi, świętej krowie dać akredytacji, lepper panu panie derdzikowski z butów wyłazi, masz problem z uzyskaniem akredytacji to załatw to z klubem a nie płaczesz w gazecie, a może po prostu za słaby z ciebie dziennikarz żeby dostać akredytację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajo Wielki Widzew, mali ludzie IP: 195.69.80.* 17.08.09, 08:32 Powołuje się pan na tego samego Piekarskiego, który zrzucił Widzew, a uratował Jagiellonie (sprawa Grosickiego)? Gratuluję! Nadal skutecznie pan udowadnia, że rzetelność to pańskie drugie nazwisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Bujaj wora zydowska parówo IP: *.lodz.msk.pl 17.08.09, 09:08 Jak ci sie Widzew nie podoba to spier..... do dajdajów obrzezancu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aliena Re: Bujaj wora zydowska parówo IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 16:35 ...ale ty jesteś KMIOT I BURAK-a do tego cham i słoma z butów ci wyłazi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara A od kiedy "GW" jest taka rzetelna? Śmiechu warte IP: 188.33.87.* 17.08.09, 09:35 każdy kto czyta ten ż...ski(michnikowski)szmatławiec, wie o czym tutaj mowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do klary Re: A od kiedy "GW" jest taka rzetelna? Śmiechu IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 16:39 jak to kiedy? przez cały czas,gdy pisała o ukochanym,czerwonym widzeweczku - same superlatywy!!! prawdziwe,czy nie nieważne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 09:51 Wydaje mi się że to gospodarz decyduje kogo zaprasza na swoje obiekty i jeżeli nie podoba mu się gość po prostu go nie zaprasza.A akredytacje daje się Gazecie a nie konkretnemu dziennikarzowi sportowego.A tych w lokalnej Wyborczej jest kilku, zawsze można wysłać kogoś innego.No chyba że p.Derdzikowski ma monopol w GŁ na Widzew to w takim wypadku problem ma GŁ, a nie Widzew.A po drugie swoim artykułem dołączył pan Derdzikowski do tych małych ludzi o których tak pogardliwie pisze.Trochę dystansu i szacunku do samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:01 A kto to jest p.Derdzikowski? Bo o panu redaktorze Sarzale ,dziennikarzu sportowym który zaczynał w Łodzkiej gazecie wyborczej ,a teraz pracuje w ogólnopolskiej słyszałem.I nie przypominam sobie aby pan redaktor Sarzało na łamach gazety pisał jaki to jest dobry i rzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:26 WYBORCZA ZRAŻA DO SIEBIE KIBICÓW WIDZEWA W CAŁEJ POLSCE I NA CAŁYM ŚWIECIE . PANIE ADMIE MICHNIK NIECH PAN COŚ Z TYM ZROBI , BO KIBICÓW WIDZEWA JEST PRZYNAJMNIEJ 2 MLN , STRACICIE KLIENTÓW PRZEZ JEDNEGO DZIENNIKARZA , MAM NA MYŚLI NIE TYLKO KUPOWANIE GAZETY ALE I OGŁOSZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wielki Widzew IP: *.toya.net.pl 17.08.09, 12:55 A kto jeszcze czyta wybiórczą? Własnie tak im spada nakład , że muszą szukać sensacji aby się odrobinę lepiej sprzedać. Proste. Inteligentni ludzie nie nabierają się na takie proste numery. Ja zaglądam na strony GW sporadycznie i będąc kibicem piłkarskim tylko te tematy mnie tu jeszcze przyciągają. Ale takie dziennikarstwo jak zaprezentowane powyżej, skłania mnie do tego aby robić to jeszcze rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 22:59 Przepraszam ilu jest kibiców widzewa ??? DWA MILIONY ??? CHYBA PLEMNIKÓW !! Ale ten widzew to idi..ota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K pytanie... IP: *.bremultibank.com.pl 17.08.09, 10:47 czy nie moga się panowie umówić na spotkanie, pogadac w 4 oczy, napić się wspolnie dobrej whiskey i wyjaśnic sobie co was boli? na takiej wojence traci głownie Widzew, klub który kocham i wam rowniez nie jest obojetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR-owiec Nie mogą. GW uważa się za legislatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 14:01 i koniecznie muszą pokazać. Ten news wisi na startowej stronie GW od dwóch dni i będzie wisiał aż się wypłaczą i wyżalą. Bo przecież brak takiej akredytacji to jednak koszt dla dziennikarza. Wóde musi kupić za swoje a tak to za free. A to ze Widzew traci? Sarzało i tak już takie brednie pisał w centralnej wersji, ze raczej krzywdy większej nikomu nie zrobią. Dajdajów tez skopali zamiast się wstawić za drużyną z tego samego miasta jak był czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:17 to prawda co pisze Pan Derdzikowski, Popieraja te słowa zachowania wlodarzy Widzewa ktorzy robia wszystko by widzew miał dobrą prasę, z czym przesadzają. bo to juz sie zaczyna robic smieszne zadnych glosow krytyki byc nie moze, tak jak widzewiak.pl ktorego ku kupilili i dbaja by tylko superlatywy były. jestem za widzewem ale to przekoloryzowane..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadik69 TY jesteś Widzewiakiem? 17.08.09, 21:40 Gość portalu: mat napisał(a): > to prawda co pisze Pan Derdzikowski, Popieraja te słowa zachowania wlodarzy Wid > zewa ktorzy robia wszystko by widzew miał dobrą prasę, z czym przesadzają. bo t > o juz sie zaczyna robic smieszne zadnych glosow krytyki byc nie moze, tak jak w > idzewiak.pl ktorego ku kupilili i dbaja by tylko superlatywy były. jestem za wi > dzewem ale to przekoloryzowane..... Jesteś Widzewiakiem? To pisz nazwę naszego klubu z wielkiej litery!!!!! ___________________________________________ Cokolwiek się dzieje WIDZEW na zawsze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Wielki Widzew, mali ludzie 17.08.09, 11:38 Szkoda mi Bartka, bo jako jeden z nielicznych dziennikarzy w GW prezentował się jako człowiek przyzwoity. Ale znając ogólną skłonność GW do matactwa i nierzetelności, to trudno mi tak od razu stanąć po jego stronie, nie wiedząc co mają na ten temat do powiedzenie działacze Widzewa. Nazywanie ich małymi ludźmi to obraza. Chyba jednak nie są tacy mali skoro uratowali Widzew przez likwidacją i próbują wtaszczyć go do ekstraklasy. Wybrali, w odróżnieniu od ŁKS, raczej drogę ugody z PZPN, ale to na pewno jest krok rozsądniejszy, który może uchronić klub przed dalszymi kłopotami, bo wiadomo, że mafia kierująca PZPN jest bardzo silna i ma oparcie w partii rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wielki Widzew, mali ludzie IP: *.p.lodz.pl 17.08.09, 13:05 Trochę się mylisz bo akurat ta ekipa nie uratowała Widzewa i jakoś też nie widzę żadnej ugody z PZPNem, ale faktem jest że sporo sił wpakowali w walkę z nim. A kolejna bzdura to to że PZPN ma oparcie w partii rządzącej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz1 Wielki Widzew w rękach małych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:43 Brawo widać że jest Pan Widzewiakiem z krwi i kości pozdro 1910 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc111 jakie nazwisko Derdzikowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:04 Ja pamiętam artykuł jak to Widzew sprzedawał trawę (gdy remontowali murawę boiska) po której biegali piłkarze Juventusu, Manchasteru i największe sukcesy RTS na tej murawie w europejskich pucharach odnosił...tyle tylko że wtedy swoje mecze rozgrywał na stadionie ŁKS!!! A Pan WIelkie i Szanowane Nazwisko Derdzikowski przyznał się do pomyłki po tygodniu jak już wszyscy w Łodzi i nie tylko się z niego smiali!!!!! Czyli faktycznie długie (wielkie) nazwisko, kiepski dziennikarz. Jeszcze jeden jest w Łodzi wielki dziennikarz sportowy ale pracuje w innej gazecie i na razie nie będę go wywoływał do tablicy, ale zawsze widzi mecze WIdzewa inaczej niż reszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chico Wielki Widzew w rękach małych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:07 Przykro mi, że kibice Widzewa, do których od lat się zaliczam, nie są w większości w stanie zdobyć się na odrobinę obiektywizmu pod adresem ukochanego klubu. Prawdą jest przecież, że zwolnienie niewidomego masażysty odbyło się w sposób nieelegancki i starano się je ukryć. Prawdą jest, że legenda Widzewa, Pan Gapiński zasłużył na pożegnanie z klasą, a takie nie miało miejsca. A to, że Derdzikowski niejednokrotnie Widzew krytykował to jeszcze nie powód, żeby odbierać mu akredytację. To jakieś Putinowskie metody. Wstyd mi za brak klasy części działaczy i części kibiców. Prawdy się boicie? Szkody Widzewowi nie wyrządzi nawet 1000 kłamliwych artykułów (jeżeli takie pisze Derdzikowski to niech go Animucki pozwie do sądu), za to działacz-cham na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Wielki Widzew w rękach małych ludzi IP: 78.156.160.* 17.08.09, 12:07 Prawdziwy dziennikarz pisze o piłce a ja widzę tu samą politykę... i auto reklamę... Co mnie to pochodzi że cie nie wpuścili na stadion... Pisz no Pan o piłce... Jak na zrazie to widzę tu urażonego w wielkiej gazecie małego dziennikarza... Pozdrawiam Marek K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Czego spodziewać się po klubie mającym penisa IP: 212.51.205.* 17.08.09, 12:09 jako swoją sektorówkę?! Odpowiedz Link Zgłoś
irjanas Re: Czego spodziewać się po klubie mającym penisa 17.08.09, 12:36 "łodzianinie" zajmij się rzetelnie pracą w ŁZE, skąd piszesz, a nie interesuj się kto i jakiego ma penisa. Skoro nie masz nic ciekawego do napisania w tej sprawie to lepiej nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-anuk Wielki Widzew w rękach małych ludzi 17.08.09, 12:28 Niech Pan Panie Derdzikowski usiądź z kibicami - to faktycznie dobrze Panu zrobi... bo chyba lekko pan przesiąkł środowiskiem. Od 4 lat posiadam możliwość pisania o Widzewie na łamach różnych mediów i do głowy by mi nie przyszło nie wskoczyć, na moment na trybunę... bo tam jest mojej serce! Trzeba umieć oddzielić to co się dzieje. Potrafić spojrzeć na całość wielopłaszczyznowo i czasem uszczuplić ilość swoich dudków, a dzięki temu rano z godnością spojrzeć w twarz... Panie Derdzikowski... proszę mi powiedzieć... kiedy ostatnio zadawał Pan pytania na konferencji prasowej... bo bywam na nich i z ręką na sercu nie przypominam sobie! Aby być konkretnym do końca, jeśli chodzi o szeregowych dziennikarzy... trochę cukierków, kawa i herbata oraz woda mineralna to średnia wyżerka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krt Wielki Widzew w rękach małych ludzi IP: *.48.115.43.ltv.pl 17.08.09, 12:33 od kiedy jeden z waszych dziennikarzy powiedzial przed kamera ze Widzew powinien zostac zdegradowany .... PRECZ z WYBORCZA !! Precz od naszych dzialaczy ... jestescie falszywi , kupowac bilety jak chcecie byc na stadionie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwyj Wielki Widzew w rękach małych ludzi IP: 195.69.82.* 17.08.09, 12:35 Przykro mi chłopie, ale nie tędy droga. Prywatne wycieczki, pisanie głupot, szkalowanie dobrego imienia klubu za pieniądze. Rozgrywanie własnych interesów na łamach gazety - to jest domena małych ludzi. Derdzik, ochłoń człowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen mały Derdzio IP: 149.226.255.* 17.08.09, 12:40 Żenujący jest ten Derdzikowski. Z powodu jednego drobnego incydentu, a w skali klubu jest drobiazg, od razu obmawia całe kierownictwo klubu. Szkodzi "niby to swojemu" klubowi, tylko po to żeby się odegrać. Średnio mnie obchodzi sam Derdzikowski i to co się stało z jego akredytacją. Jednak obecnym zachowaniem potwierdza, że odebranie akredytacji, to jednak nie błąd. "Wielki Widzew w rękach małych ludzi" - powiedział mały Derdzio. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie korposzczurom Komuna wróciła? IP: 94.254.173.* 17.08.09, 12:58 Obowiązkiem dziennikarza jest pisać prawdę i ten dziennikarz to zrobił! Jeżeli ktoś twierdzi inaczej jest ślepy. Nie przyznanie akredytacji przypomina praktyki jakie miały miejsce za komuny. WSTYD! Jeżeli taka ma być nowa jakość na Widzewie ja dziękuję. Panie Amunicki. My na Widzewie jesteśmy od zawsze i przeżyliśmy niejedno. Wy jesteście bardzo krótko i w tym czasie zbyt dużo razy daliście plamę. Czym się pan możesz pochwalić... ? Spadkiem z extraklasy, zwolnieniem Kaczorowskiego, schodami na trybunach po których strach chodzić, czy nocą karnetożerców ? śmiech Panie Derdzikowski - PISZ PAN BEZKOMPROMISOWO. NAWET JEŚLI CIE NIE WPUSZCZA NA STADION I MIAŁBYŚ ROBIĆ RELACJE Z RADIA! Panie Amunicki - WIDZEW TO KIBICE. I PAN TEGO NIGDY NIE ZMIENISZ. CI KIBICE CHCĄ PRAWDZIWYCH INFORMACJI Z NIEZALEŻNYCH MEDIÓW, A NIE SŁODKICH KOMUNIKATÓW PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty komuch Re: Komuna wróciła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:11 GW i niezaleznosc prosze Cie zastanow sie ... Gazeta propagandowa kształtujaca myslenie majaca "zawsze racje" pseudo dziennikarzyny typu sarzało czy jak mu tam lnsujacy sie na nieszczesciu innych - to jest moze nizaleznosc ... Gdyby chodziło o dziennikarza kazdej innej gazety pewnie bym Cie poparł ale nie tego szmatławaca z pseudo pajacmi jako dzinnikarzynami zreszta w wiekszosci miernymi tak jak i sama gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dromos panowie żremy karnety ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:22 cycki dobrze rozeznały stały rynek kibiców Widzewa, tylko zapomniały, że tych za przeproszeniem "tępaków" co idą na takie noce karnetożerców to będzie 3-5 tysiące i koniec. kupią wejściówki na cały sezon i się będą szczycić, że bylin na imprezce z darmowym borwarem i kiełbaską :) My chcemy przecież by kibiców Widzewa było dziennie o 3-4 tysiące więcej ale tego bankowce już nie przewidziały... ta polityka biletowa doprowadzi do tego, że stadion na 10patoli starczy, bo więcej takich osłów co im noc karnetożerców się podobała nie znajdą ... kibic Widzewa jest mądrzejszy niż myślą ....oczekuje czegoś więcej niż rocznego karnetu z upustem 50% od zaporowej ceny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak od 1989 cacek urósł z zera do bohatera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:30 co się tak plujecie ? walą z nim w ch... to się chłop musiał wyżalić i dobrze niech cycek zmierzy się wreszcie z krytyką bo na razie to jej unikał ... zup dał dupy i co ? z zera do bohatera a powinni się przyznać, że dali z nim dupy podobnie jak z kiełbasą wójtem czy bakałem czy tym nieszczęsnym kierownikiem górolem ....u nich wszystko jest cacy tylko odwlekają swoją wizje w czasie a tak naprawdę to chyba już im się ta zabawka znudziła i cycek węszy interes w czym innym. Swoją drogą to jak usłyszałem, że pan C. uczył ZPT w szkole to mnie ze śmiech skręciło bo miałem podobnego belfra w podstawówce i notabene ten mój nauczyciel techniki startował w wyborach do senatu .... parano , że takie palanty mają dziś kesz i władzę, po prostu mieli farta, że jak był czas na szybką kasę to byli w wieku produkcyjnym bo dziś to by sobie mogli do zera iść .... na kelnera :) Odpowiedz Link Zgłoś