witoldzbazin 16.08.09, 22:28 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6932349,Magda_dostanie_mieszkanie.html kto jeszcze chce mieszkanie z POśrednictwem GW? można się wpisywać...sam chętnie bym przygarnął kawalerkę w Łodzi za free na garsonierę:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:35 Pomyśleć, że są dowcipnisie twierdzący, iż PRL wykitował;) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:40 Orwell wiecznie żywy nawet wśród liberałów z PO...mam nadzieję ze nie pozwie mnie do sądu za speca od "czarnej,brudnej" roboty szukając pustostanów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:42 Radny może i nie, ale, że od światłych forumowiczów, jeśli tylko zechcą tu wejść, dostaniesz "za swoje", masz pewne jak w banku;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:49 POgaduchy do POduchy dwóch bra-thanków. How who you do? Oh, fuck! "Idiota to człowiek przyszłości" - cytat z filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:51 to takie nocne rozmowy Polaków tylko są... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:52 Nocne POlaków rozmowy... niekontrolowane Dialogi na cztery nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:55 przyslowie napisała: > Nocne POlaków rozmowy... niekontrolowane > Dialogi na cztery nogi. a-hoj przygodo!!!;-)...właśnie opracowałem trasę po B. cudów nie bedzie,trzeba się nałazić Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:59 Wreszcie jakaś dobra nowina. Jesteś, Brachu, super! Biguś do pięt Ci nie dorasta. Nie zapominaj, że masz pokazać najcennniejsze zabytki, a nie zgonić po polach i wertepach. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:02 primo...biguś to fajny chłop i bez takich mi tu!!! sekundo...szpilek bym nie zakladał Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:10 Ja nie będę mieć szpilek. A Biguś wydawał się być fajnym chłopem, ale jak co do czego to potrafi jedynie... stchórzyć. Co to za chłop? Ani do tańca, ani do różańca, a tym bardziej do wojaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:16 No. Jestem tchórzem, bo mam jakieś zasady. Cudne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:20 Żałuję bardzo, że Twoją naczelną zasadą nie jest zwykła męska odwaga. Innych na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:23 Oczywiście oczywiście. Tylko tak mi coś świta, że jak już przyjdzie co do czego, to jedna ze spodziewanych spacerowiczek nagle wymówi się globusem albo nagłym, zupełnie niespodziewanym, a ważnym spotkaniem albo kontuzją nogi albo pękniętą rurą albo innym super-hiper istotnym wydarzeniem. Pożyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:27 Widzisz, słabo mnie znasz. Po pierwsze, nie mam się czego bać, więc? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:31 Ja Cię w ogóle nie znam przecież. W odróżnieniu od Ciebie, która znasz mnie jak zły szeląg. Ja sobie tylko tak przypuszczam, co też może w końcu z tego spacerownika wyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:33 Wiesz, Bigusiu, często sprawdza mi się powiedzenie, że każdy sądzi podług siebie, swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:37 Owszem, ono dość często się potwierdza. Jest jednak jedno małe miki: otóż ja w żadnym momencie nie deklarowałem chęci uczestnictwa w takim spotkaniu. I nie tylko takim, bo zaproszeń od różnych forumowiczów już trochę miałem (co sobie zresztą bardzo cenię), ale zawsze bez kręcenia odmawiałem. Jak więc widzisz nie da się tego wprost do mnie odnieść, bo ja nie robię z gęby cholewy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:42 Zaproszenia bardzo sobie wielce cenisz, ale odmawiasz ze zwykłego tchórzostwa, które określasz zasadą. Taka jest prawda. Nie należy owijać tego w bawałnę, tylko rzeczy nazywać po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:45 Znów coś sobie projektujesz. A rób co tam tylko chcesz. Przecież nie będę Ci pisał, że od samego zarania, czyli już dobre 7 lat temu przyjąłem, że nie zamienię znajomości wirtualnych na real, bo raz, że Cię to pewnie guzik obchodzi, a dwa, że Ty i tak wiesz lepiej ode mnie. Jak zawsze zresztą. No. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:50 Nic tylko same wymówki, wymówki. I ten Twój strach w oczach. Szczęście od Boga, że z domu nie boisz się wychodzić. A Longeta się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:54 przyslowie napisała: > Nic tylko same wymówki, wymówki. I ten Twój strach w oczach. > Szczęście od Boga, że z domu nie boisz się wychodzić. > A Longeta się nie boi. nie znam...jak odpalam brykę to się nawet boję czy dojadę mimo zapewnień PO wypadków przybywa,a wydawało się ze to PiS z atym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:59 Na drodze czy w drodze to nie tylko Ty nie czujesz się pewnie. Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:03 No dzięki dzięki. Chociaż za to, że nie wymyśliłaś, iż z domu nosa nie wyścibiam. Ten strach pominę. Nie chce mi się już tego wałkować. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:05 Strach nawet wałkować. Dobrej nocy więc życzę. Niech Ci strachy chociaż nie śnią. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:10 Takimi marnymi tekstami mnie nie sprowokujesz, nie wylezę ze swej nory. Kiepską metodę obrała. A Tobie niech się śnią same przyjemności, te, które lubisz najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:32 przyslowie napisała: > Widzisz, słabo mnie znasz. > Po pierwsze, nie mam się czego bać, więc? kogo też...na marginesie;-) przy okazji podziwiam cierpliwość bigiego,sam bym rzucił mięsem nawet wśród wegetarian za takie zaczepki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:37 Bo ja jestem niespotykanie spokojny człowiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:38 Biguś wobec mnie potrafi wykazać się i cierpliwością, i kulturą, gdy tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:02 Dzisiaj coś mi mignęło (chyba w Facktach, a mignęło, bo skoncentrowany byłem na MŚ w lekkoatletyce), że bodaj na Helu zatapiali uroczyście kuter. Żeby sobie mogli jacyś nurkowie od zachodnich sąsiadów popływać atrakcyjnie pod wodą. I tak wpadło mi do głupiej łepetyny, że jeszcze całkiem niedawno statki żeśmy bezdurno budowali, a teraz je niezwykle mądrze ładujemy na dno. Może by tak pójść jeszcze dalej i np. zalać wszystkie kopalnie, żeby amatorzy mocnych wrażeń ze świata popenetrowali trudno dostępne chodniki, wysadzili w powietrze huty (a nie, te już chyba nie są nasze), no to elektrownie i stocznie (no właśnie: jutro mija drugi termin na wpłacenie kasy za dwie stocznie od tajemniczych Katarczyków, swoją droga ciekawe, że za dwa takie zakłady mają zabulić coś 300 milionów, a taka Hania G-W lekką rączką wspomogła pięciuset milionami ITI dając im na stadion Walterów, tfu!, Legii), a na ich zgliszczach ochotnicy z hufców krzyżackich popykają sobie w pinbola (czy jak tam się ta pukanina zwie)? Fajnie kurna jest, nie ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:05 paintballa... Bigusiu, Ty i tak wstydu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:15 Z całą pewnością nie mam. Bo to ja doprowadzam "ten kraj" do całkowitej ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:17 Pewnie, że nie masz. Wystarczy, że sam siebie doprowadasz do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:19 szanujmy czyjąś prywatność...i tyle rzekłbym Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:20 O! Znów wiesz o mnie coś, czego ja zupełnie nie wiem. Hm. Fajoska jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:22 Bo jestem zła na Ciebie. Twoje zachowanie doprowadza mnie do złości. Co ja na to mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:24 Tylko nie pęknij przypadkiem! Bo tego bym sobie nie darował. A na wszelki wypadek weź... na wstrzymanie. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:30 Jest duże prawdopodobieństwo, że mogę pęknąć... Żłość tak łatwo mi nie przejdzie... Nie wybaczę Ci tego nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:32 Określ jeszcze to _tego_. Bo nie wiem o które _tego_ chodzi. Tyle _tego_ było... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:37 Tego aż tyle nie było, jak chcesz sobie wyobrażać. Nie wybaczę Ci tego, że doprowadzać mnie do złości! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:41 Aha. No tak. To zrozumiałe. Fakt, że nie do końca, ale przynajmniej się staram. Cóż, będziesz się musiała niestety uzbroić w cierpliwość. Bo na razie nie planuję definitywnego rozstania z FŁ (chociaż kilka razy miałem taki szczery zamiar i nie wiadomo czy mnie znowu co nie kopnie), zatem spokojnie można przyjąć, że jeszcze nie raz podniosę Ci ciśnienie, czego swoją drogą chyba po trochu ode mnie oczekujesz. Jako od przedstawiciela ciemnogrodu, żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:45 Gwoli ścisłości, wykaż, w którym miejscu określiłam Cię przedstawicielem ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:49 hehehehehe Nazbierałoby się. Może nie dosłownie, ale przecież doskonale wiesz gdzie ja się sam lokuję, a tacy są jednoznacznie określani, a i Ty sama wielokrotnie wyrażałaś niepozostawiające złudzeń opinie co do tego, że jeśli ktoś ustawia się w tym akurat miejscu, to jasnogrodzianinem być nie może. Z takimi wstecznymi poglądami?! No za Chiny Ludowe. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 23:57 No cóż, skłaniacie się bardziej ku takiemu radykalnemu konserwatyzmowi... A zapomniałeś, że Walentynowicz skończyła 80tkę. Najbardziej zasłużyła się tym, iż to związki wstawiły się za nią, ale uważa, że obalenie komunizmu bez rozlewu krwi bratniej nie jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:00 gruba kreska to był błąd...o jakim rozlewie mówimy? a może zapomniałaś że zło trzeba rozliczyć i tępić,czego cię uczyli POchwalać? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:03 Zło trzeba rozliczyć. Jaruzel i reszta mają proces w toku, choć z głupio sformułowanego zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 00:08 Poczytaj o faktycznej historii Sierpnia 80', to może odkryjesz jego kulisy. Choćby to, że gdyby nie Anna Walentynowicz i Alina Pieńkowska, to strajk zakończyłby się po dwóch dniach. Z woli Bolka, oczywiście. O Jubileuszu A. Walentynowicz pamiętałem, ale chyba nie oczekiwałaś, że wrzucę tu o tym wzmiankę, którą pewnie i tak by wycięto, a gdyby nawet nie, to zlazłoby się trochę przyjemniaczków, którzy na swój "światły" sposób "odpowiednio" by ten fakt uczcili. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 08:53 Może zacznijmy od tego, że to nie ITI dostało te pieniądze, że to jest miejski stadion i że umowę wymyślił Marcinkiewicz, no ale oty oczywiście wszystko wiesz najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 09:08 Nie nie. To Ty jesteś jak zwykle doskonale zorientowany. Przecież to Marcinkiewicz, a nie HGW sprawę sfinalizował, przecież Legia nie jest własnością ITI. Natomiast 300 baniek za stocznie w porównaniu z forsą z kasy miejskiej dla "prywaciarzy", to niewątpliwy sukces ekipy Premiera Tysiąclecia. No i jeszcze, żeby ten szmal w ogóle wpłynął. Dzisiaj upływa drugi termin... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 12:51 Ale stadion jest miejski, kumasz? Po co ja to piszę, przecież nie kumasz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 13:33 Ale kasę z racji jego egzystencji zbierają Wejchert z Walterem. Kumasz? Że też trzeba takie oczywistości skrobać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:51 Na szczęście już nie sami. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nie jedna taka Magda czeka 16.08.09, 22:53 Na szczęście sami. Stety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_cyc Re: Nie jedna taka Magda czeka IP: *.toya.net.pl 17.08.09, 08:32 wspaniały temat dla tv-toya. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 12:50 Jakbyś nie wiedział, głupku (a nie wiesz, bo jesteś głupkiem ze wsi), to ona dostanie mieszkanie socjalne, które będzie wynajmowała. Jak chcesz, mogę Ci wynająć swoje mieszkanie, ale obawiam się, że po prostu cię na to nie stać, a i mnie przeraża wizja twojego smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 13:31 A za wynajem zapłaci opieka społeczna, czyli i... Ty. O wielce przyjaznym i kulturalnym jak cholera tonie posta nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie jedna taka Magda czeka 17.08.09, 13:44 big_news napisał: > O wielce przyjaznym i kulturalnym jak cholera tonie posta nie > wspomnę. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin dzierlatki PrzOdem 17.08.09, 14:48 yavorius napisał: > Jakbyś nie wiedział, głupku (a nie wiesz, bo jesteś głupkiem ze > wsi), to ona dostanie mieszkanie socjalne też mam szanse jako głupek...czy dyskryminujecie w PO? Odpowiedz Link Zgłoś
paralentum ratunkuuuuu! 17.08.09, 20:39 Koleś ty jesteś takim głąbem że nawet matce samotnej z domu dziecka zazdrościsz. Wyjątkowy z ciebie palant, a co dobre sam się tym chwalisz, pozdrów klony, one też dziś zazdrosne i niespokojne. Odpowiedz Link Zgłoś