Gość: marycha Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 94.254.234.* 26.08.09, 13:35 hihi po Atlasie tylko nazwa została! Grunt to reklama bo produktów coraz mniej na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu lipa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:43 SZKODA ŻE NIE "Atlas Arena Łódź" - myślałem, że hala za 400 mln ma promować miasto, a nie prywatną firmę :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna ta hala jest najnowocześniejszym obiektem w pl??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 17:20 naprawdę ta hala jest najnowocześniejszym obiektem sportowym w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hz Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 26.08.09, 18:17 i bardzo dobrze, łódzka halabędzie reklamowała łodzkie przedsiębiorstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilamek Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 26.08.09, 21:10 Panie Walczak chylę nisko czoło. Dziękuję za tą decyzję i za to, że firma rozwija się w Łodzi. P.S. A tak BTW ostatnio robiłem remont i używałem Atlasa:) taki mój mały wkład w rozwój fajnej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.arenalodz.pl Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 22:10 Zapraszam na www.arenalodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajan i kosiaczek Oświadczyny IP: *.smrw.lodz.pl 05.10.09, 21:15 Piotr R. i Ania K. są bardzo wdzięczni organizatorom i 14 tysiącom kibiców za takie wymarzone zaręczyny, które zostaną w naszej pamięci na zawsze. P.S czy ktoś w Polsce już się tak zaręczył????? Odpowiedz Link Zgłoś