przyslowie 27.08.09, 13:41 bezpośrednia z uroczystości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: W Radiu Łódź transmisja! 27.08.09, 20:21 Bigusiu, Ty też nie zrozumiałeś mojego przekazu. Chodziło tylko o wykazanie, które media transmitowały. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: W Radiu Łódź transmisja! 27.08.09, 20:24 widziałem skróty...hm??? no...cóż??? w zasadzie??? chyba się nie wypowiem...POmilczę tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: W Radiu Łódź transmisja! 27.08.09, 20:30 Yavor to nie ja. A poza tym już po wszystkim, więc nie ważne. Istotne, że nie słyszałem Szpaka. Ani Szarana. Bo tego bym nie zniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: W Radiu Łódź transmisja! 27.08.09, 20:33 Bigu, wciąż, niestety, ważne, bo nieważne pisze się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: W Radiu Łódź transmisja! 27.08.09, 20:39 No jasne. Belferka z człowieka nigdy nie wylezie jak już się z w nim zagnieździ... A swoją drogą pisanie w stosunku do gadania jest niesprawiedliwe, bo taki Szpaku czy Szaran ględząc na wizji mogą walić błędy ortograficzne ile wlezie, a przecież nikt ich na tym nie przyłapie. Granda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś