Dodaj do ulubionych

Jak szukałem feministek w sieci

IP: *.devs.wavenet.pl 18.05.05, 09:20
Witam,

Bardzo proszę o pomoc w mojej pracy mgr;))....Badanie dotyczy randek
internetowych. Kwestionariusz jest skierowany do osób, które brały udział w
randkach internetowych ;)

przesyłam linka do wypelnienia ankiety ;))

www.ankieta.fide.pl

Jeśli możecie, to prześlijcie kwestionariusz dalej.

Z góry dziękuję za pomoc

Kaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: 212.244.107.* 18.05.05, 09:30
      Zrcznie napisany artkulik odrazu widać ze mamy doczynienia z inteligentnym i
      wykształcony facetem, który niestety zachował się w sposób karygodny. Bardzo
      nieładnie zaigrał z uczuciami pań z którymi się spotkał. Szkoda ze ich nie
      poinformował, że będą bohaterkami artykułu.
      • Gość: merlingrr gratulacje dla terapeutki Ewy >:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:16
        Ta terapeutka przynosi wstyd psychologom - celem terapeuty jest pomóc
        usamodzielnić sie klientowi a nie radzić mu, mówić co ma robić i uzależniac od
        siebie!!!

A gdyby to był facet jej życia... czy pani Ewa weźmie za to odpowiedzialność? bo
        kase na bank...
        • Gość: 0kretka Re: gratulacje dla terapeutki Ewy >:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:02
          W tym przypadku terapeutka dobrze ocenila sytuacje :P.
          • Gość: merlingrr Re: gratulacje dla terapeutki Ewy >:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:48
            :) to nie ma znaczenia jak ocenia tę konkretną sytuacje, skoro ocenia i decyduje
            co dobre a co złe, to w innych też pewnie tak robi i bedzie robić ...
          • Gość: Zdihu Hemracek Re: gratulacje dla terapeutki Ewy >:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:26
            Nie oceniła, bo nie znała osoby i sytuacji. Poprostu przypadkiem jej się udało.
    • Gość: An. Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: 212.244.107.* 18.05.05, 09:41
      Autor artykułu ma niezły tupet i zero szacunku dla kobiecych uczuć... Musiał
      mieć dobrą zabawę obserwując zachowanie spotykanych kobiet. Ciekawa forma
      rozrywki tylko szkoda że tak wyrachowana i cyniczna.
      • Gość: KA Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.05.05, 14:39
        Gość portalu: An. napisał(a):

> Autor artykułu ma niezły tupet i zero szacunku dla kobiecych uczuć... Musiał
        > mieć dobrą zabawę obserwując zachowanie spotykanych kobiet. Ciekawa forma
        > rozrywki tylko szkoda że tak wyrachowana i cyniczna.
        Wiele kobiet robi podobnie, cyniz to nie domena faceta
        • Gość: An. Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: 212.244.107.* 18.05.05, 14:49
          Cynizm to niemal zaleta we współczesnym świecie. Niemniej tutaj analizujemy
          zachowanie pana doktoranta a nie pani doktorant.
        • Gość: autor tekstu Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: 81.210.22.* 18.05.05, 15:55
          Witaj,

po pierwsze dwie z pań wiedzą o tym, że napisałem o nich ( Małgorzata i
          Misiaczek).
          po drugie jestem pełen ciepła dla wszystkich kobiet, a moje spotkania nie były
          wyrachowane ( nie jestem typem zdobywcy i podrywacza)

Pozdrawiam

Robert Pytlos
    • Gość: koko Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: *.crowley.pl 18.05.05, 10:04
      No, to czyta się znacznie przyjemniej niż popisy tego kogucika na:
      serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2712904.html
      • Gość: kasia_mgr Kwestionariusz - Randki Internetowe IP: *.devs.wavenet.pl 18.05.05, 11:02
        Witam,

Bardzo proszę o pomoc w mojej pracy mgr;))....Badanie dotyczy randek
        internetowych. Kwestionariusz jest skierowany do osób, które brały udział w
        randkach internetowych ;)

przesyłam linka do wypelnienia ankiety ;))

www.ankieta.fide.pl

Jeśli możecie, to prześlijcie kwestionariusz dalej.

Z góry dziękuję za pomoc

Kaśka

• Gość: ola Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: *.icpnet.pl 18.05.05, 15:09
      Kasiu, w Twojej ankiecie nie ma opcji "nie wiem"/"nie mam zdania". Wiem ze
      takie odpowiedzi nic Ci nie daja, ale ja przy pierwszym pytaniu na ktore nie
      umialam odpowiedziec zrezygnowalam z wypelniania ankiety, i mysle ze inny tez
      tak zrobia (nie mowie ze wszyscy). Poza tym, nawet gdybym wybrala ktoras z
      odpowiedzi to przeciez bylaby ona nieprawdziwa, skoro "nie mam zdania".
      powodzenia
      • Gość: prawie prawie Re: Jak szukałem feministek w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:58
        moim zdaniem pytania w tej ankiecie byly jak najbardziej poprawie sformulowane,
        a w wypadku braku zdania nalezy wskazac odopwiedz najblizsza prawdze , a tak na
        marginesie rewelacyjny temat pracy magisterskiej
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka