Gość: mi80 Takie szpicle rozmnażają się jak stonki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 10:17 Każdy urażony już zanim wyjdzie z domu i zawsze coś nie tak, nie po mojemu, źle to, źle tamto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Takie szpicle rozmnażają się jak stonki.... IP: *.145.246.94.ip4.artcom.pl 21.11.11, 10:37 Mamy się na wszystko zgadzać? Na chamskie zachowania za nasze pieniądze. Weź ty się puknij w ten pusty łeb. Pewnie z ciebie taki sam cham i cwaniak jak z tego kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham i cwaniak Zauważyłem, że słów "cham" i "cwaniak" używają IP: *.acn.waw.pl 21.11.11, 14:40 zazwyczaj ludzie, którym nie wyszło w życiu. Zawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: Zauważyłem, że słów "cham" i "cwaniak" używaj IP: *.euro-net.pl 24.11.11, 22:43 Dokładnie. Jedzie taka pi... jedna z drugą, uciuła na srajfona i kręci gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Takie szpicle rozmnażają się jak stonki.... IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 10:41 Znowu się podszywasz? Człowieku, jak spojrzysz sobie w oczy myjąc wieczorem zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cho Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 10:22 Na tym filmie rzeczywiście nic nie widać. Ale gadki kierowców z kumplami to norma, ubawiłam się kiedyś setnie w autobusie linii 23 z Katowic do Zabrza, trzeba tam wsiadac przednimi drzwiami i pokazywac bilet. Kiedy wsiadałam, i przez następne dwa-trzy przystanki, jeśli ktoś nie wchodził z biletem w wyciągniętej ręce, to warczał "Bilet!" takim tonem, że szyby drżały. Po tych kilku przystankach wsiadła cycata blondyna z dekoltem do pępka, oparła się akuratnie jak ten pan na filmie i zaczęła z kierowcą dyskusję o tym, co będzie robiła wieczorem, do jakiego klubu, z kim itd. Pan kierowca był tak pochłonięty dyskusją w tym temacie, że na drogę mało patrzył, a na wsiadających już wcale. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berek Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.messagelabs.net 24.11.11, 14:48 a to zboczeniec! Musial byc hetero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raa Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.ip.netia.com.pl 21.11.11, 10:24 ale aferta- byly pracownik SANEPIDU na emeryturze dorwal sie do kamerki i ratuje swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.elblag.vectranet.pl 21.11.11, 10:51 jak to jest że pasażer zawsze powie: autobus mi uciekł, zamiast spóźniłem się? MZK, jak dopie... temu kierowcy to za wytrwałość w całokształcie, a nie za tą rozmowę. Co do domniemanego wieku nagrywacza stawiam na sralucho-majtka, który pracuje od roku i w d. mu sie poprzewracało. Kierowca też człowiek i należy zwracać się Panie kierowco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floryda story Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 10:49 śmiać się po prostu chce... pomieszkajcie troche na Florydzie, tam kierowca może się wcale na przystanku nie zatrzymać, mimo, że autobus jeździ co 40min.... albo też: lecisz na łęb na szyję żeby takiego dorwać, a pan sobie wysiada, zostawia wszystko pootwierane i idzie na zakupy do Walllmart-u.... albo też podjeżdża do przydrożnego kanału, w którym żyją kaczuszki i im bułeczki kruszy ciesząc się, że kaczuszki znowu mają małe .... zawsze sobie wtedy myślę: no i gdzie są teraz te aligatory cholerne ???? jakby któregoś capnął w tych krzaczorach, to by było ciekawie :-) WIĘC cieszcie się ludzie, że większość autobusów trzyma się rozkładów i w ogóle, że jeżdżą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatylda2 Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... 21.11.11, 10:50 Zycie towarzyskie kierowców MZK podczas jazdy to absolutna norma. Wsiada znajomy/znajoma, staje w niedozwolonym miejscu i dowiadujemy się, co zrobił Krzysiek albo ta głupia Gośka. Poznajemy tez opinie o kierownictwie firmy, jesli do kierowcy dołącza kolega po fachu. To normalne i ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... 21.11.11, 10:53 Akurat z tego kawałka filmu raczej nie wynika że ktoś łamie przepisy,stoi sobie ktoś obok kierowcy,może to być równie dobrze pasażer a nie kolega,raczej widoczności kierowcy nie zasłania,bynajmniej w lusterku.Nie widzę powodów do "świętego" oburzenia internauty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Film nie potwierdza zarzutów z artykułu! IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 21:39 Jeżeli film nie potwierdza tez zawartych w artykule to mamy przykład pomówienia. Myślę, że kierowca, którego twarz jest widoczna na filmie może nawet wystąpić na drogę sądową. Dotąd byłem przekonany, że GW jest czymś więcej od brukowca, ale może trzeba zweryfikować to przekonanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOWIERZ Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 10:59 Codziennie o 7 rano autobus wyjeżdżający z ul.Kołłątaja wymusza pierwszeństwo na kierowcach jadących ul. 1 Maja - w obu kierunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrzony Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.opole.hypnet.pl 21.11.11, 11:20 bo inaczej nigdy nie włączyłby się do ruchu. Jak już zrobił (ten Pan MArcin) ten donos to chociaż mógł nagrać cos co faktycznie było naganne, a tak to wyszedł na podpierd......cza. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 11:45 Nie wymusza, tylko często zostaje przepuszczany. Jak inaczej miałby się wydostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 11:20 Nie żaden Marcin tylko Marian Janusz Paździoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.rz.izeto.pl 21.11.11, 11:43 Skoro ten marcin regularnie jeździ tą linią o regularnych czasach to panowie kierowcy powinni raz i drugi zorganizować się i zaprosić tegoż jegomościa na oranżadę nad odrę celem integracji i nawiązania współpracy na temat pogłębiania zdolności manualno-donosicielskich. Kierowcy to nie leszcze i ci z większym stażem pracy wiedzą jak się postępuje z takim ekskrementem który zamiast mózgu ma prażony styropian polany budyniem truskawkowym jawnie donosząc na kierowcę autobusu. "DOJECHAĆ" do celu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 11:47 Brawo pasaźer.Często kierowcy gadają przez komorke, palą, jedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Ulżyło chociaż donosicielowi ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 11:48 Zgnoić współobywatela - "Mission Completed" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Nie sądze. IP: *.acn.waw.pl 21.11.11, 16:04 Takiej ubeckiej mendzie nawet śmierć nie ulży. Piekło to nie wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 11:50 Powiem tylko tyle ,ten co nagrywał wytropił naprawe wielka afere.afera prza duże A:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... 21.11.11, 11:53 BTW - uśmiechnij się, dziś dzień życzliwości. opole.gazeta.pl/opole/1,35114,10680195,Usmiechnij_sie__Dzis_Dzien_Zyczliwosci__WIDEO_.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha hihi Okropieństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 11:54 To okropne i rozmawiał z tym kolegą to straszne, straszne donosić donosić. Niektórzy nie mogą znieść że milicja obywatelska już nie istnieje a tyle jest do zrobienia. Co za ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 11:55 Panie Marcinie, czy kupił Pan juz rower ? Teraz po prostu nie bedzie Pan wpuszczany pod byle pozorem do autobusu a jesli już = to będzie Pan kazdorazowo kontrolowany. Poza tym (jak w kazdym MZK, MPK czy podobnie) rozmowa kierowcow w trakcie zmiany jest normą jak i inne naruszanie przepisow. I wszyscy maja to w d.... - normalne w Bolandii do pierwszego wypadku - wtedy zaczyna sie krzyk na temat propcedur... Dziwna kraina.. Odpowiedz Link Zgłoś
mentor-bdg7 Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... 21.11.11, 11:56 Konfidencie właśnie odebrałeś komuś pieniądze na chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 12:18 Ale jakby ten kierowca wypadek spowodowal, to plulbys z pierwszego rzedu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 21.11.11, 12:29 Na chleb to trzeba sobie godnie zapracowac a nie omijac przepisy losztem bezpieczenstwa innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Mentor nierobie! IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 12:55 Na zbity pysk razem z tym kierowcą, co nie umie uszanowac pracy i innych ludzi. Będziemy nagrywac każdego takiego cwaniaczka i wykopywac na bezrobocie. Ty mentor jestes następny w kolejce po zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx A kto to są "my"? IP: *.acn.waw.pl 21.11.11, 16:19 Banda emerytowanych ubeków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddrake Re: A kto to są "my"? IP: *.centertel.pl 24.11.11, 13:52 "My" to taka jedoosobowa grupa małych niedowartościowanych karzełków intelektualnych. A Gazecie dziwię się, że zamiast rzeczywiście piętnować chamstwo i cwaniactwo niszczy człowieka, który niczym nie zawinił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: A kto to są "my"? IP: *.bchsia.telus.net 24.11.11, 14:24 I z tej dyskusji wyjawia sie caly problem spoleczny w Polsce. Problem, ktory niszczy porzadnych i uczciwych ludzi a promuje cwaniactwo. Im szybciej skonczymy z cwaniakami omijajacymi bezkarnie przepisy, tym lepiej dla nas. Filmowac kazdy taki przypadek wokol nas (nie tylko kierowce w autobusie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: A kto to są "my"? IP: *.euro-net.pl 24.11.11, 22:53 Się tylko nie zesraj jak ciebie zfilmują Odpowiedz Link Zgłoś
volverener Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 13:01 dupku, a moze wlasnie komus uratowal zycie lub zdrowie? Jesli ktos zarabia na chleb lamiac prawo, to musi wybrac: chleb czy przestrzeganie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 12:29 Po pierwsze nie PRAWO, tylko regulamin MZK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkibic Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.finemedia.pl 24.11.11, 20:43 Mam nadzieję,że gdy będziesz kierował samochodem osobowym i rozmawiał z pasażerem to też ktoś ciebie nagra.To takie samo zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfident Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.171.192.99.static.crowley.pl 21.11.11, 13:07 jak ten ktoś ich nie potrafi zarobić to niech nie je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tr Już nie dramatyzuj... 1) Nic mu nie zrobią IP: *.ip.fastwebnet.it 24.11.11, 15:02 a po 2) zacznie przykładać się do pracy - czyli same korzyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya-nek Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.hsd1.de.comcast.net 24.11.11, 16:19 A moze komus uratowal wlasnie zycie? Moze kierowca cos zrozumie i nie majac zaslonietego widoku badz rozproszonej uwagi nie zabije rowerzysty lub przechodnia i nie pojdzie do wiezienia? Nie konfident, ale swiadomy obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.euro-net.pl 24.11.11, 22:55 Więc jak będziesz z kimś jechał samochodem to stul pysk. Być może komuś też uratujesz życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.nfz.gov.pl 21.11.11, 12:03 ale chyba z takim podejściem do kierowców dojdziemy do jakiegoś absurdu. Ostatnio stałam w ogromny korku w tramwaju, była jakaś stłuczka i utworzyl się korek, tramwaje były kierowane na trase objazdową, ale jechały bardzo bardzo wolno, w pewnym momencie wręcz stały, zrobiło mi się słabo zwłaszcza że było b. dużo ludzi w środku i gorącą, poprosiłam motorniczego żeby mnie wypuścił (inaczej bym zemdlała), i to zrobił, za co jestem wdzięczna, i było to w niedozwolonym miejscu bo nie na przystanku. Doszłam spory kawałek do przystanku a tramwaje nadal stały. Na drugi raz jak kierowca cię nie wypuści to efekt taki że jak ktoś zemdleje z gorąca to wezwą karetkę, tramwaj dalej nie pojedzie a inni pasażerowie też nie bo w takiej sytuacji kierowca dalej nie jedzie. Ludzie puknijcie się w głowę. To jak z zakazem otwierania okien, a jak ktoś je otworzy bo gorąc nie do wytrzymania np. za bardzo grzeją a ty w puchówce i tłum w autobusie to też ukarac????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 12:18 ale chyba z takim podejściem do kierowców dojdziemy do jakiegoś absurdu. Ostatn > io stałam w ogromny korku w tramwaju, była jakaś stłuczka i utworzyl się korek, > tramwaje były kierowane na trase objazdową, ale jechały bardzo bardzo wolno, w > pewnym momencie wręcz stały, zrobiło mi się słabo zwłaszcza że było b. dużo lu > dzi w środku i gorącą, poprosiłam motorniczego żeby mnie wypuścił (inaczej bym > zemdlała), i to zrobił, za co jestem wdzięczna, i było to w niedozwolonym miejs > cu bo nie na przystanku. Doszłam spory kawałek do przystanku a tramwaje nadal s > tały. Na drugi raz jak kierowca cię nie wypuści to efekt taki że jak ktoś zemdl > eje z gorąca to wezwą karetkę, tramwaj dalej nie pojedzie a inni pasażerowie te > ż nie bo w takiej sytuacji kierowca dalej nie jedzie. Ludzie puknijcie się w gł > owę. To jak z zakazem otwierania okien, a jak ktoś je otworzy bo gorąc nie do w > ytrzymania np. za bardzo grzeją a ty w puchówce i tłum w autobusie to też ukara > c????? Ty pasażerka nie za duzo was w NFZ malo masz roboty w tramwaju mdlejesz, a w pracy na necie siedzisz łajzo jedna? Innych chcesz rozliczać z pracy a sama nic nie robisz? A wiesz sztuko, że jak bedziesz wysiadała lub wsiadała miedzy przystankami i np skręcisz noge to możesz i na pewno to zrobisz oskarzyc kierowcę? do roboty sie weź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: *.euro-net.pl 24.11.11, 22:57 idź się powieś idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnago Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 12:23 Do czego może doprowadzić człowieka gniew i rozpacz gdy klejnoty zwiotczałe i nadają się jedynie do regulacji płynów w organizmie. Pragnie dokopać wszystkiemu wokół , a jak fizycznie się boi to choćby filmikiem. To tak jak zrobić awanturę ekspedientce, jak dla mnie to takie babskie. Ergo.... c.n.d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.dynamic.mm.pl 21.11.11, 12:42 A niby jaki przepis łamie kierowca ????. Z tego co pamiętam to kiedyś ta "strefa" w ogóle nie była wydzielona i stali w niej pasażerowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 14:39 Strefa ta do dziś jest wydzielona jedynie umownie. Owe barierki do niczego nie zobowiązują i nie ma zakazu przebywania poza nimi, dopóki nie zostanie wydane takie polecenie przez kierującego pojazdem, kontrolera, czy innej osoby nadzorującej ruch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaah Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p IP: 217.173.202.* 21.11.11, 13:16 Pan Marcin to po prostu zwykły konfident społeczniak - do pisu z nim Odpowiedz Link Zgłoś
introligator_snu Eeee tam, myslalem ze bedzie krew 21.11.11, 13:19 a tu tylko kumpel kierowcy sie przejechał na gape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artykuł 63.5 Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.mzkopole.pl 21.11.11, 15:06 Jaki to przepis złamał kierowca? Nie ma takiego, który zabrania kierowcy prowadzenia rozmowy. Przepis taki dotyczy pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 15:20 Faktycznie, kolejne ciekawe spostrzeżenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... 21.11.11, 16:07 No proszę, pan Marcin przytłoczony komentarzami tutaj i na YT zamknął swoje konto PanPudelek w serwisie YouTube! Gratulujemy, poszczuł człowieka, narobił zamieszania, gazeta się zbłaźniła, po czym film zniknął. Może niech i ten artykuł także zniknie z serwisu GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin (TPKM) Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.252.28.28.internetia.net.pl 21.11.11, 16:12 Najwyraźniej pan Marcin nie ma zbyt przeładowanego planu dnia (czyt. nudzi się niemiłosiernie), skoro znajduje czas na takie zabawy...ale jeszcze większą żenadą jest to, że gazeta podchwyciła ten "fascynujący temat" i teraz przez jakiegoś niespełnionego śledczego, który przedawkował "W-11" kierowca może mieć problemy...sytuacja pokazana na filmiku (który tak BTW nagle zniknął już z sieci) to jakaś farsa, bo co tam niby było niezgodne z przepisami? Równie "zasadna" byłaby skarga w stylu: "Kierowca słuchał w radiu stacji, której nie lubię i przez to moja podróż nie była komfortowa". Naprawdę chcemy dojść do takiego poziomu absurdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 16:34 " dyskomfort podróży" nie ma czegoś takiego ponieważ podmiotem w podróży jest pasażer a nie podróż. Jeśli to nie przekonuje panie redaktorysto to wyjąśniam powinno być dyskomfort w podróży lub za dyskomfotową podróż chopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Grudzic Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 16:58 Pamietam batalie jaka toczylismy z MZK,aby 11-ka wjezdzala w dzielnice,a nie tylko ul.Obroncow Stalingradu.MZK sie wykrecalo tym,ze za waskie ulice,trudnosci z manewrowaniem itd,itp.A tu prosze teraz pracuja tak "zdolni kierowcy",ze potrafia kierowac i rownoczesnie rozmawiac przez telefon np od przystanku przy ul Prostej do przystanku ul.Mieszka,po drodze nalezy wlaczyc sie do ruchu na ul Obroncow Stalingradu i skrecac na ul.Mieszka,w czasie rozmowy sprzedaja bilety. Nie mowie juz o podstawowych zasadach kultury,kiedy wchodze do autobusu i chce kupic bilet,mowiac wczesniej dzien dobry,Pan Kierowca bez slowa podaje bilet jak automat.Chyba troche za duzo wymagam,a to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl2_online Re: Pasażer nagrał film, jak kierowca MZK łamie p 21.11.11, 17:11 Mieszkanko Grudzic, o takich sytuacjach się nie kłapie na forum, tylko zwraca uwagę kierowcy, względnie zgłasza dyspozytorowi, przy "trudniejszych przypadkach". I problemu rozmawiania przez telefon może już tu nie rozwijajmy, bo to temat-rzeka. A z drugiej strony - tak walczyliście, a teraz nieraz słyszymy, jak sami mieszkańcy narzekają, że im ciężkie wozy pod oknami jeżdżą, wszystko się trzęsie, a i ulice niszczą. To jak w końcu? ;) Gość portalu: Mieszkanka Grudzic napisał(a): > Pamietam batalie jaka toczylismy z MZK,aby 11-ka wjezdzala w dzielnice,a nie ty > lko ul.Obroncow Stalingradu.MZK sie wykrecalo tym,ze za waskie ulice,trudnosci > z manewrowaniem itd,itp.A tu prosze teraz pracuja tak "zdolni kierowcy",ze potr > afia kierowac i rownoczesnie rozmawiac przez telefon np od przystanku przy ul P > rostej do przystanku ul.Mieszka,po drodze nalezy wlaczyc sie do ruchu na ul Obr > oncow Stalingradu i skrecac na ul.Mieszka,w czasie rozmowy sprzedaja bilety. > Nie mowie juz o podstawowych zasadach kultury,kiedy wchodze do autobusu i chce > kupic bilet,mowiac wczesniej dzien dobry,Pan Kierowca bez slowa podaje bilet ja > k automat.Chyba troche za duzo wymagam,a to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś