Dodaj do ulubionych

Sklep malarski Opole

29.04.19, 07:33
Witam wszystkich. Mam nadzieje ze są tu na forum firmy malarskie bądź wykończeniowe albo majsterkowicze . Mianowicie mam zamiar otworzyć sklep malarski jakiego jeszcze nie ma w Opolu. Profesjonalne artykuły i materiały do malarstwa, mieszanie kolorów na miejscu,tapety i wiele innych.I teraz pytanie brzmi...czy w Opolu taki sklep będzie miał powodzenie? Pytanie kieruje również do osób prywatnych jak i firm. Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Sklep malarski Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.19, 15:20
      Z pewnościa taki sklep przydałby sie w centrum Opola , mam na myśli Stare Miasto
      • gregorianod Re: Sklep malarski Opole 29.04.19, 16:43
        Tak tylko sklep miał by być w Koloni Goslawickiej obok Biedronki.
        • Gość: gość Re: Sklep malarski Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.19, 20:07
          Jeśli sklep mialby byc umiejscowiony w koloni Gosławickiej to należy pisac od razu a nie zawracać głowy mieszkańcom min, części miasta w której ja mieszkam. Już na wstepie jesteś niewiarygody skoro ewentualnych, przyszłych klientów traktujesz lekceważąco.

p.s. Kolonia Gosławicka to handlowe zadupie w porównaniu z centrum Opola nawet jesli były tam trzy biedronki.
          • gregorianod Re: Sklep malarski Opole 29.04.19, 20:58
            W koloni jest więcej miejsca przy lokalu dla dostawców w tym dużych tirów. A w centrum jak maja dowieść towar tak dużymi autami?
            • Gość: yuyuyy Re: Sklep malarski Opole IP: 185.220.101.* 29.04.19, 23:00
              To ten sam facet co założy wątek i kluby ,imprezy, muzyka rock,robi sobie jaja ,duraczy, a niektórzy dają się nabierać.
              Możliwe,że to jeden z redaktorów gazety żydowskiej, do duraczenia Polaków , nie ukrywają ,że są gazetą opiniotwórczą , dają opinię ,że Polacy mają zapłacić 300 miliardów dolarów, i Polacy zostają przekonani ,do tego i do wielu innych co im przynosi korzyść a Polakom stratę.
              • gregorianod Re: Sklep malarski Opole 29.04.19, 23:45
                Nie bardzo rozumiem o co chodzi w komentarzu wyżej...yuyuyy???
                • Gość: gość Re: Sklep malarski Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.19, 18:00
                  a co nie rozumiesz po polsku ? . skoro prościej nie mozna\ a nie można\ to znaczy że robisz z siebie durnia. Ot i wszystko w temacie.
                  • gregorianod Re: Sklep malarski Opole 30.04.19, 18:35
                    Widzę ze nie można na forum już o nic pytać bo zaraz ktos ma problem i głupio odpisuje! Jak nie masz konkretnej odpowiedzi pod zadane pytanie to się nie udzielaj i tyle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka