Dodaj do ulubionych

sklep zoologiczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:58
Gdzie w Opolu jest dobry sklep zoologiczny? Chodzi mi o zakup karmy dla
kota, ale tych z wyższej półki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kici Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:21
      AquaBoro na Ozimskiej, prawie na przeciwko bylej fabryki mebli.
    • Gość: edyta Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:41
      dziękuję za informację "kici"
    • Gość: KshaQ Re: sklep zoologiczny IP: *.028-4-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 16:40
      Najwyzsze polki maja w Realu. Ostatnio polamala sie drabina i nie moglem kupic
      ekskluzywnego zarcia dla mojego chomika. A tak przy okazji to moj chomik tez
      jest z gornej polki bo jego klatka stoi na samej gorze kredensu.

Kobieto !!!!!!!!!!!! Czy ty naprawde uwazasz ze twoj siersciuch poczuje
      roznice. Daj mu pierwsza lepsza karme. Jak zglodnieje bydlak to zje wszystko.
      • Gość: edyta Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:11
        Jeśli uważasz że popisałaś się dowcipem to sie mylisz. Może Twój chomik jest
        jak odkurzacz, ale nie zabieraj głosu jesli się nie znasz na kotach.
        Pozdrawiam Edyta
        • Gość: KshaQ Re: sklep zoologiczny IP: *.028-4-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 20:25
          Jak smiesz obrazac mojego chomika. Rodowod ma dluzszy niz ogon twojego Filemona.
          Jest tak rasowy ze gdybys chciala na niego popatrzec to musialabys okazac
          rekomendacje z miejsca pracy, dyplom ukonczenia renomowanej uczelni (w zadnym
          razie Uniwersytet Opolski), zaswiadczenie od proboszcza i dzielnicowego o
          nieposzlakowanej opinii.

Odkurzaczem to jest twoj siersciuch. A do tego odkurzaczem z Tajwanu bo zatyka
          sie byle czym.

A tak przy okazji co dzieje sie w momencie gdy twoj siersciuch zje normalnego
          whiskasa tak jak czyni to 99,99% kotow w tym kraju?

I jeszcze jedno. Jesli chodzi o Twoja diete to rozumiem ze tez zywisz sie z
          gornej polki. Woda mineralna Perier 0,3 litra za 8 zeta. Sery tylko
          szwajcarskie wraz francuskimi rogalikami codziennie do twojego domu przywozi
          kurier UPS.

Spotkac taka babe na swojej drodze to katastrofa. Prognozuje pojawianie sie
          nowych kotow w twoim stadzie co 2 lata. I juz wkrotce staniesz sie kolejna
          sztandarowa stara baba z ktoej mieszkania bedzie smierdzialo na 156 metrow.

• Gość: edyta Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:39
            Nie będę sie zniżać do twojego poziomu w komentarzach. Wszystkiego
            dobrego ...Edyta
    • Gość: streams Re: sklep zoologiczny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.10.04, 21:40
      ludzie nie mają pieniedzy na internet a ta bedzie kupowala zarcie dla psow czy
      tamkotow z wyzszej polki

ech
      • Gość: KshaQ Re: sklep zoologiczny IP: *.028-4-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 13.10.04, 16:38
        Mam nadzieje ze na bierzaca bedziesz nas informowala o losach twojego
        siersciucha. Aha i jak juz kupisz mu to zarcie z gornej polki to nie zapomnij o
        tym zeby najpierw je pogryzc. Przeciez twoj faworyt zasluguje na to

buahahahahaaahhaahhahhahahaaa.

Powiem Ci dlaczego czepilem sie twojego kota.
        Zrobilem to bo rozsmieszylo mnie twoje pytanie na Forum.
        Mieszkamy w miescie gdzie jest zaledwie kilka sklepow zoologicznych a wszystkie
        robia zakupy w tej samej hurtowni we Wroclawiu. Tak wiec nie ma kompletnie
        znaczenia gdzie pojdziesz bo wszedzie maja to samo.

W twoim pytaniu odczytalem natomiast chec pochwalenia sie ze posiadasz mega
        wartosciowego kota.
        Twoim pytaniem pokazalas jednak ze kot ma pecha bo trafil na wyjadkowa mega
        pusta wlascicielke.
        • Gość: edyta Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:41
          Mój kociak to mała znajda, ktora była zaniedbana i wygłodzona.Jest kochanym
          zwierzakiem i w odróżnieniu od takich osób jak Ty okazuję mu tyle serca ile
          moge. A ze ma problemy zdrowotne weterynarz na razie nie kazał karmić go
          karmą np. wiskas, ale karmami bardzej wartosciowymi , ktore ja, by nie
          wymienic firm nazwałam karmą z wyzszej polki, ponieważ nie w kazdym sklepie
          można je dostać. Ja nie jestem z samego Opola , więc posłużylam sie forum
          by nie latać po wszystkich zoologicznych tylko isć do takiego w którym
          dostanę to czego potrzebuje. Ot i tyle Panie przemądrzały i z dziką
          satysfakcją obrazający ludzi.Myslę że swoimi wypowiedzimi udowodniłeś które z
          nas zasługuje na miano "pustego" człowieka.
    • Gość: KshaQ Re: sklep zoologiczny IP: *.028-4-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 13.10.04, 19:05
      hehehe
      A ten weterynarz ma pewnie sklep obok swojego gabinetu i ten sklep prowadzony
      przez jego zone albo corke potrzebuje jelenia do wykupienia nieschadzadzego im
      zarcia. Tobie nie uda sie kupic wskazanej przez pana doktora karmy i wrocisz do
      jego sklepiku.
      Biznes sie kreci
    • Gość: sapphire Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:09
      polecam sklep www.animalia.pl nie w opolu ale ceny sa takie ze na przesylke
      starczy i jeszcze zostanie
    • dawiddj336 Re: sklep zoologiczny 09.05.22, 16:42
      Cześć wszystkim zapraszam do DARMOWEJ REJESTRACJI na stronie AnimalSky.pl
      Dzięki której otrzymacie kod rabatowy o wysokości -10%, na pierwsze zakupy. Kod jest ważny do 14.05.2022

Zachęcam również do zakupów w sklepie zoologicznym.
      W którym za każde zrealizowane zamówienie otrzymacie punkty, które można wymienić na ciekawe Gadżety dla naszych pupili.
      Sprawdźcie sami na AnimalSky.pl
      www.animalsky.pl
    • patk00 Re: sklep zoologiczny 08.05.23, 14:31
      Stacjonarne sklepy nie mają zazwyczaj tak dużego asortymentu jak internetowe z prostego względu - ograniczonego miejsca na składowanie karmy. Osobiście polecam wybór na unizoo.pl/. Róże marki i przedziały cenowe, czytelne składy. Najfajniejsze są zestawy, cenowo bardzo opłacalne. Polecam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka