czesiekkk Re: Po seksaferze w opolskiej policji. Generał mo 31.05.13, 21:36 zamknięty Hipokryzja związkowców nie zna granic. Ta pani oficer naczelnik wydziału KWP w bardzo brutalny wręcz obelżywy sposób wyrażała się o kolegach policjantach i prowadziła sobiepańską politykę kadrową całego garnizonu opolskiego opartą na plotce i pomówieniu. Warto przyjrzeć się awansom kobiet w służbach mundurowych, czy to po prostu nie jest wypełnianie kwot ilości kobiet w służbie narzuconych przez UE albo NATO. Wstyd związkowcy, jest wielu policjantów i policjantek godnych obrony, ta pani oficer na pewno nie. Link Zgłoś
teczowa-szmata policyjna mafia 31.05.13, 22:30 zamknięty na którą płacimy kupę kasy z naszych marnych pensji Link Zgłoś
Gość: sam Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.13, 12:00 zamknięty Sa rowni ..i rowniejsi. Tak wiele trzeba bylo zmienić itd. Ludzie dalej pozostali tacy sami Komendant za duzo wie =- a wszystko jak zwykle przez baby Link Zgłoś
Gość: QWERTY bajka z morałem IP: *.opole.hypnet.pl 01.06.13, 20:07 zamknięty Kiedyś Czerwony Kapturek Niósł pół litra i ogórek Dla swej babaci, co w dziewiczym Lesie, żyła z Nadleśniczym, Ale go już razy kilka Zdradziła, w ramionach Wilka. Teraz też, Kapturek bieży A ta prukwa z Wilkiem leży, Ciągnie Ulung na prykusku I kocha się po francusku, Bo taki Wilk, to wygrzmoci Nawet i Giełdę Staroci! Gdy zobaczyła dziewczynka Że z jej Babci taka świnka, Dała cynk Nadleśniczemu, Żeby też się przyjrzał temu, A on, wyjąwszy kopyto, Postrzelał Babcię jak sito, Poczem z krzykiem: - Aż ty zdrajco! Trafił Wilka w lewe ucho. Pochował ich pod pagórkiem I ożenił się z Kapturkiem. Wniosek: Kto w porę kabluje Nigdy biedy nie odczuje. Link Zgłoś
prababka44 Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... 02.06.13, 00:27 zamknięty I co. My tu sobie czytu czytu, a po panu generale spłynie jak po kaczce ? Sąsiedzi i znajomi ! Może chociaż mu sie przestańcie (od) kłaniać ?! Link Zgłoś
de_ent Re: Po seksaferze w opolskiej policji. Generał mo 02.06.13, 13:17 zamknięty Ta policjantka jest podwójnie skrzywdzona. Już spanie z takim wieprzem musiało byc trauma na całe życie. Groźba bezrobocia robi z Polaków szmaty. Ale cóż, egzystencja wymaga poświęceń. Link Zgłoś
Gość: distepfano 90 dni to ... IP: 212.59.252.* 02.06.13, 15:00 zamknięty Marzec, Kwiecień, Maj ! 31+30+29 dni maja = 90 dni Nasz Komendant to niezły matematyk :)) Ciekaw jestem czy też taki dobry jest z chemii ? Czy też tak się szybko rozkłada jak widzi niezłą laskę, bo już emeryturka nadchodzi, a więc i wkrótce laseczka też będzie niezbędnym atrybutem jego męskości ;(( Link Zgłoś
Gość: distepfano Gen. Marzec się zabezpieczył, a ... IP: 212.59.252.* 02.06.13, 15:04 zamknięty policyjna kvrewka uprawiała seks bez zabezpieczeń. CIERP CIAŁO JAK CHCIAŁO ! Link Zgłoś
Gość: distepfano Ale na bachora Marzec będzie chyba płacił ? IP: 212.59.252.* 02.06.13, 15:07 zamknięty Zapłaci na bachora i jeszcze Kajmany zaliczy ;)) Link Zgłoś
ya-nek Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... 02.06.13, 16:45 zamknięty Czy nie powinno sie zawiadomic prokuratury o popelnieniu przestepstwa przez komendanta glownego policji. Przeciez ta sprawa smierdzi na kilometr... Link Zgłoś
Gość: zdzislawzakalec Re: Po seksaferze w opolskiej policji. Generał mo IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 17:00 zamknięty Widać po twarzy, że lubi podupczyć Link Zgłoś
Gość: gośiu Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: *.libiaz.vectranet.pl 02.06.13, 22:16 zamknięty Żenada Panie Działoszyński żenada. Pan też powinien podać się do dymisji. Patologia od samej góry Link Zgłoś
Gość: gościu Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: *.libiaz.vectranet.pl 02.06.13, 22:19 zamknięty pan Hajdas i Sokołowski wystraszyli się i pewnie też już są na emeryturze bo jak tu kłamać w żywe oczy Link Zgłoś
Gość: maly Re: Po seksaferze w opolskiej policji. Generał mo IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.13, 13:26 zamknięty K-wa mać. Generała wyrzuca się na emeryturę, co np. na zachodzie uważane jest za największą karę, a pismaki piszą , że policjanci idą na wczesną. Policjantkę się chroni, pozostawia w policji, a przecież popełniła prawie zbrodnie. W kk za takie występki biskup Paetz z Poznania nie dostał emerytury i musi odbywać pokutę. Może nie pojdzie nawet do nieba. Wniosek państwo polskie jest najbardziej opresyjne w stosunku do swoich funkcjonariuszy. A kk swoich szanuje i dlatego na wikcie roznych państw zyją godnie już ponad 2000 lat. Link Zgłoś
Gość: stefan Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: 31.135.22.* 03.06.13, 18:56 zamknięty no jak widzę tą mordkę przepitą to od razu zastanawiam się czy był odpowiednio szkolony u braci w ZSRR, no bo przecież trzeba mieć dobre wykształcenie (min. dr hab), żeby dostać 10 000 zł emeryturki. Znam wielu wybitnych lekarzy z tytułami, którzy harowali do 80 roku życia i dostają teraz 4 000 do 6 000 zł emerytury, ale mają wiedzę, nadal służą swoim doświadczeniem społeczeństwu - a taki buc to czy służy ??? Wiedzą, którą stroną trzymać pałę ??? TRAGEDIA .... Link Zgłoś
Gość: Karol Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: 213.95.68.* 04.06.13, 09:04 zamknięty A ty robolu pracuj na bydlaków na emeryturach po 10 tys zł w wieku 50 lat. Skandal !!! CHory kraj. Link Zgłoś
Gość: rene Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 18:56 zamknięty potrzeba nam nowego komendanta ,mam nadzieję że kontrola będzie wszystkiego bilingi i tak dalej trudno powiedzieć kto był by najlepszym na tym stanowisku szkodą że wielu fachowców jest już na emeryturze takich jak komendant Szwajkowski czy były komendant miejski z Opola oni nadawali by się na to stanowisko ,przypomnimy sobie co się działo wydziale kryminalnym kmp opole w roku 2006 tutaj pani fachowiec poradziła sobie są jeszcze fachowcy może ściągnąć kogoś z powiatu lub z Bydgoszczy tam mają fachowców we Wrocławiu również pozazdrościć jak komendanta i psychologów u nas trochę słabiej Link Zgłoś
Gość: Karol Marzec Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... IP: *.libiaz.vectranet.pl 07.06.13, 16:42 zamknięty Poczciwy ten gen. Marzec. Chciałbym mieć takiego wujka jak gen Marzec. Byłbym ustawiony do końca a jak by mi się noga powinęła to przeszedł bym na emeryturę za poparciem wujka Link Zgłoś
Gość: pies Re: Po seksaferze w opolskiej policji. Generał mo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 14:38 zamknięty Oj biedna pani chciała zrobić karierę na "kochankę prezesa", a teraz zgrywa pokrzywdzoną. Link Zgłoś
kot2ka Seksafera w policji. Obrywa tylko policjantka, ... 08.04.14, 16:10 zamknięty Wszystkie takie i podobne bydlaki są zawsze dodatkowo chronieni przez tzw. wymiar niesprawiedliwości ,albo lepiej wymiar KPIN. Takie bydło nie boi sie żadnej kary i takim wolno wszystko w tym g.... wartym kraju !!!!! Link Zgłoś
Gość: dbuigyu Seksafera w Opolskim NFZ IP: 46.79.133.* 08.04.14, 21:26 zamknięty a co sadzicie o tym ? "No coz podczas terapii u Pani Małgorzaty Goresch-Poczynskiej ... Pani Małgorzata Goresch-Poczynska wykorzytała swoja seksualnosc ( i moja ) aby namowic mnie na leki psychotropowe ( RISPOLEPT ) , ktory przepisal mi jej Maz Jacek Poczynski na depresje ... A wszystko stało sie pewnego dnia podczas jednej z sesji psychoterapeutycznej , ktora Pani Goresch zaczeła tak : Goresch : Na poczatku Panie Michale zapytam Pana o to czy był Pan u lekarza ?? Michał :Tak byłem . Goresch : i co powiedział lekarz ?? ( Lekarz Psychiatra jej maz Jacek Placek ) Michał : Lekarz powiedział ze mam schizofremie bezobjawowa ( taka jak w ZSSR ) powinienem zazywac leki , wypisał mi recepte ... i w tym momencie Pani Psycholog kliniczny , Psychoterapeutka GESTALT Małgorzata Goresch-Poczynska z długimi ładnie rozpuszczonymi włosami , wypinajac swoj biust w moja strone , lekko powoli poruszajac głowa w lewo i prawo , z szeroko rozwartymi ustami i mocno wydentymi wargami , bardzo zmysłowym delikatnym głosem powiedziała do mnie ; '' i jak wykupił Pan recepte leczy sie Pan , czy recepta jest w smietniku ?? '' cdn. " Orginał znajdziecie tutaj : forum.gazeta.pl/forum/w,65,101931294,149753602,Goresch_Poczynska_Malgorzata.html forum.gazeta.pl/forum/w,65,101931294,149753384,w_ramach_wyjasnien_.html Link Zgłoś
Gość: nvwctevg Re: Seksafera w Opolskim NFZ IP: 46.79.133.* 08.04.14, 21:33 zamknięty widać , że popęd nie jest wykorzystywany tylko w służbach Państwowych , ale też w Opolskim NFZ , i to jeszcze w dodatku w relacjii Lekarz - Pacjent ... SKANDAL Link Zgłoś